Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Με αυτές τις μάσκες ματιών θα αποκτήσεις το τέλειο βλέμμα

μάσκες ματιών

 Οι μαύροι κύκλοι δεν αστειεύονται και η κούραση απ’ όλη την ημέρα έχει την τάση να αποτυπώνεται στα μάτια μας και αυτό είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί όλες. Κάπως έτσι αν σκεφτούμε το πόσο εξαντλούμαστε καθημερινά, χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο ομορφιάς, ο οποίος θα μας χαρίσει ανά πάσα ώρα και στιγμή φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Ποιος είναι αυτός; Όταν έχουμε ξυπνήσει με μαύρους κύκλους , πρησμένα μάτια και πιο έντονες γραμμές, τα concealers και οι κρέμες ματιών δεν μπορούν να καταπολεμήσουν όλα αυτά, χειμαζόμαστε κάτι πιο δραστικό, όπως μια μάσκα για κάτω από τα μάτια.

Εμείς βρήκαμε τα eye patches που έχουν δημιουργηθεί σίγουρα γι’ αυτές τις sos στιγμές που θα σε βοηθήσουν.

Με αυτές τις μάσκες ματιών θα αποκτήσεις το τέλειο βλέμμα

Μάσκα ματιών, Advanced Genifique  Yeux Light Pearl Hydrogel Melting 360° Eye mask  για φωτεινό και λείο αποτέλεσμα, Lancôme.

Με πρωτοποριακό σχήμα 360° και υφή υδρογέλης που λιώνει καθώς έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, η μάσκα αυτή μειώνει αμέσως την όψη των σακούλων και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών. Μετά από 20 λεπτά, το περίγραμμα των ματιών φαίνεται λείο και ανακτά τη φρεσκάδα του, γίνεται ορατά πιο φωτεινό και πιο νεανικό.

Μάσκα ματιών με αγγούρι για ενυδάτωση,Sephora.

Μάσκες για τα μάτια με αγγούρι: Καταπραΰνει τους πόρους για αναζωογονημένο, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα.
– Καταπραΰνει αμέσως την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια
– Μικραίνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια

SEPHORA COLLECTION Bio-Cellulose Eye Masks

Καφεΐνη (1): Εξάγεται από κόκκους πράσινου καφέ. Γνωστή για τις τονωτικές της ιδιότητες, είναι ιδανική για να αναζωογονήσει ένα κουρασμένο βλέμμα!

Μάσκα ματιών κατά των λεπτών γραμμών και για ενυδάτωση,Eyeboost Sheet Mask,GlamGlow.

Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask

Μάσκα ματιών για express λείανση των ρυτίδων από τη σειρά BENEFIANCE WrinkleResist24. Λειαίνει την επιδερμίδα, διορθώνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την όψη της περιοχής των ματιών. Όλα αυτά σε μόλις 15 λεπτά.

Μάσκες Αργίλου: Ή Αλλιώς Το Μυστικό Σου Για Νεότερη Επιδερμίδα

Μάσκες αργίλου. Αφού έχουμε μιλήσει αρκετά για το skincare, έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη ένα σημαντικό step στην ρουτίνα περιποίησης, αυτό φυσικά είναι οι μάσκες. Εκείνες που μόλις αγγίξουν το πρόσωπο σας θα σας χαλαρώσουν υπέροχα! Μάσκες ομορφιάς είναι το θέμα που θα αναλύσουμε, και μάλιστα οι πιο φυσικές απ’ όλες, οι μάσκες αργίλου.

Από την αρχαιότητα ξέρουμε για τις καθαριστικές, αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες του αργίλου, καθώς ο άργιλος είναι βασική πρώτη ύλη της βιομηχανίας της ομορφιάς. Υπάρχει σχεδόν παντού σε διάφορους τύπους, και αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων, προσφέροντας από τόνωση και σύσφιξη μέχρι αναζωογόνηση, επούλωση και, φυσικά, τέλειο καθαρισμό.

Η αγορά πλέον έχει πληθώρα από προϊόντα με άργιλο, εμείς έχουμε ξεχωρίσεις κάποια από αυτά που ελπίζουμε να σου αρέσουν.

Πριν όμως σου τα παρουσιάσουμε, να σου πούμε ότι μπορείς να φτιάξεις την δική σου μάσκα,

Αρχικά, ανακατεύεις μία κουταλιά αργίλου με ένα κουταλάκι ροδόνερο και δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου. Όπως για παράδειγμα λεβάντα ή χαμομήλι.

Έπειτα, άπλωσε τη σε στεγνό δέρμα. Ύστερα, άφησέ τη να δράσει 15 με 20 λεπτά.  Τέλος, αφαίρεσε τη με χλιαρό νερό.

Μάσκες Αργίλου: Ή Αλλιώς Το Μυστικό Σου Για Νεότερη Επιδερμίδα

Πράσινη μάσκα από apivita

Iδανική και για άντρες η μάσκα Πράσινη Άργιλος της Apivita με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης απομακρύνει το περιττό σμήγμα και μειώνει τα μαύρα στίγματα.

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό Sébologie Deep Cleansing Scrub Mask από Lierac

Sébologie Deep Cleansing Scrub Mask της Lierac, που αποτοξινώνει και φωτίζει την επιδερμίδα χάρη στην πράσινη και λευκή άργιλο και στους απολεπιστικούς μικρόκοκκους φυτικής προέλευσης.

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό Φυσική Άργιλος από Korres

Η μάσκα με λευκή Άργιλο από Korres, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα.

Μάσκα καθαρισμού με άργιλο Purifying Clay Mask, Jowaé.

Η μάσκα αυτή είναι σχεδιασμένη για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες Purifying Clay Mask της Jowaé με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης καθαρίζει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...