Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Ζιβάγκο: Το πιο stylish item της γκαρνταρόμπας σου

ζιβάγκο

Ζιβάγκο το πιο stylish χειμωνιάτικο ρούχο. Ένα ζιβάγκο αποτελεί από τα must της γυναικείας γκαρνταρόμπας.  Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι πρόκειται για ένα αρκετά απλό ρούχο από το οποίο «λείπει» το excitement. Δεν το υπολογίζουμε ως ένα εντυπωσιακό ρούχο. Ή ως ένα που φοράμε για να μας φτιάξει τη διάθεση. Είναι ένα απλό, basic ρούχο.

Το ζιβάγκο, είναι ένα «πολυχρηστικό εργαλείο». Είναι ένα ρούχο που φοριέται μόνο του, αλλά είναι ιδανικό και για layering. Μπορεί όμως να «σταθεί» και μόνο του, ανάλογα με το style που θα επιλέξεις. Είναι μεν, απλό, αλλά αν φορεθεί σωστά, μπορεί να απογειώσει μια εμφάνισή μας. Είτε το συνδυάσουμε με ένα statement κομμάτι, αποδίδοντας ακόμα κι ένα grunge look, είτε με ένα απλό μαύρο παντελόνι, όπως η Audrey. Σε κάθε περίπτωση, στο debate του αν το ζιβάγκο είναι ένα απλό, «βαρετό» basic ή ένα στιλάτο και must κομμάτι της γκαρνταρόμπας, η απάντηση μου είναι η δεύτερη, χωρίς αμφιβολία.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις νέους, φρέσκους τρόπους να φορέσεις το ζιβάγκο, παρακάτω οι προτάσεις μας.

Ζιβάγκο το πιο stylish χειμωνιάτικο ρούχο: Πώς να το φορέσεις

Παλτό

Ένας εντυπωσιακό παλτό ή ακόμα κι ένα διαχρονικό σχέδιο, θα ταιριάξει φανταστικά με το basic αυτό ρούχο.

Δερμάτινα κομμάτια

Ένα δερμάτινο παντελόνι, φούστα ή και σακάκι θα αποδώσει ένα elevated αποτέλεσμα στο κλασικό ζιβάγκο.

Φούστες

Από τις αβίαστα σέξι slip skirts, τις μίνι, αλλά και τις κομψές μίντι, το basic αυτό ταιριάζει τέλεια με φούστες.

Χρώματα

Αν δεν είσαι φαν ενός μαύρου ζιβάγκο, μπορείς υπάρχουν πολλές, ενδιαφέρουσες εναλλακτικές και στα χρώματα. Από κλασικές, ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό, μέχρι και τις πιο bold, αλλά και τα prints.

Παντελόνια

Από ψηλόμεσες culottes, jogger pants μέχρι και τα τόσο hot cargo pants, τα ζιβάγκο ταιριάζουν με τα περισσότερα στιλ παντελονιού.

Στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη

Συχνά, οι γυναίκες ασχολούμαστε αρκετά με αριθμούς. Τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά μας, τον αριθμό που δείχνει η ετικέτα των ρούχων μας, τον αριθμό που δείχνουν τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων μας. Ωστόσο, αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάς ποτέ είναι πως το στιλ σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κανέναν από τους παραπάνω αριθμούς.

Ο βασικός στόχος σου θα πρέπει να είναι να φοράς ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και να δίνεις προσοχή στα στοιχεία εκείνα που υπονομεύουν την εμφάνισή σου. Όλες μας άλλωστε έχουμε κάνει αρκετές φορές στιλιστικά λάθη που μας έχουν κάνει να δείχνουν μεγαλύτερες από ό,τι είμαστε στην πραγματικότητα.

Στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη: Ποια είναι αυτά;

Δεν δίνεις την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες

Στοιχεία της εμφάνισης που θεωρείς πως είναι μάλλον ασήμαντα, είναι συνήθως εκείνα που κάνουν τη διαφορά σε μία εμφάνιση. Για παράδειγμα, χρειάζεται να φροντίζεις την ποιότητα των αξεσουάρ Ένα ζευγάρι παπούτσια ή μία τσάντα με διάφορες φθορές θα κάνουν το ντύσιμό σου να φαίνεται παραμελημένο και εσένα μεγαλύτερη από ό,τι είσαι στην πραγματικότητα.

Εξίσου μεγάλη σημασία έχουν τα εσώρουχα που επιλέγεις. Ο βασικός στόχος είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου εσώρουχα που αγκαλιάζουν και στηρίζουν το σώμα σου, ώστε τα ρούχα σου να εφαρμόζουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Μην ξεχνάς, επίσης, να τα ανανεώνεις συχνά, καθώς οι φθορές τους μπορεί να υποβαθμίζουν την εμφάνισή σου.

Δεν συνδυάζεις σωστά τα vintage ρούχα

Η επίσκεψη στη γκαρνταρόμπα της μητέρας ή ακόμα και της γιαγιάς σου είναι μία άκρως διασκεδαστική διαδικασία, αφού μπορείς να βρεις πολλούς κρυμμένους θησαυρούς σε ρούχα και αξεσουάρ. Αυτό σε συνδυασμό με τον κύκλο που κάνουν οι τάσεις της μόδας, καθιστούν τα εν λόγω κομμάτια συχνά επίκαιρα και έτσι μπορείς να τα φορέσεις όσο παλιά κι αν είναι. Το μυστικό της επιτυχίας όμως είναι να προσαρμόσεις τα vintage κομμάτια στο στιλ σου με έναν σύγχρονο τρόπο. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα μοντέρνο σύνολο και δεν θα δείχνεις μεγαλύτερη από την πραγματική σου ηλικία.

Δεν φοράς καθόλου χρώμα

Όσο κι αν αγαπάς το μίνιμαλ, χρειάζεται να παραδεχτείς πως οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση σου. Ακόμα κι αν αγαπάς το μαύρο, το μπλε ή το γκρι, προσπάθησε να προσθέτεις μικρές, χρωματικές πινελιές με τη βοήθεια των αξεσουάρ. Αναβάθμισε το ντύσιμό σου με τσάντες, φουλάρια ή ακόμα και κοσμήματα. Τ αξεσουάρ θα κάνουν το στυλ σου πιο σύγχρονο. Τα έντονα, χαρούμενα χρώματα κάνουν τα looks να αποπνέουν έναν αέρα φρεσκάδας και σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...