Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα-Βανδη-thegals
Πηγή: @desp1navandi

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν ιδιαιτέρως την ελληνική showbiz.

Μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, και οι δύο προσπάθησαν να μην κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις.

Δέσποινα-Βανδή-thegals

Πηγή: @desp1navandi

Μάλιστα, ακόμη και στα ταξίδια τους προσπάθησαν να παραμείνει η σχέση τους διακριτική. Μετά από λίγους μήνες, το ζευγάρι θέλησε να κάνει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε ένα γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.

Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μην κρύβει τον έρωτα της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στα εγκαίνια της νέας δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου “Τεχνών Εκατό”. Στη συνέχεια, με κοινή παρέα δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο.

Μαζί με το ζευγάρι δείπνησαν και άλλοι φίλοι τους, όπως ήταν  Μανώλης και ο Ιάκωβος Κονταρός αλλά και οι σπουδαστές της σχολής.

Πλέον, η Δέσποινα Βανδή θέλει να απολαύσει φανερά τον έρωτα της.

 

Βέβαια, παρά την εμφάνιση τους, το ζευγάρι δε θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με τη σχέση τους. Μετά τα εγκαίνια, βρέθηκαν στο μαγαζί του Μανώλη Κονταρού, ο οποίος δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως:

“Χτες φάγαμε με την καλύτερη παρέα στη Ψαρόσκαλα Πειραϊκής συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή, Λάκη Λαζόπουλο και τον Βασίλη Μπισμπίκη!”. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατάει αγκαλιά από τους ώμους για πρώτη φορά τη Δέσποινα Βανδή, αφού πλέον δε φοβάται τα σχόλια που θα γίνουν.

Δες τη δημοσίευση

Τους «τσακώσαμε»: Ταξίδι αναψυχής για Βανδή – Μπισμπίκη

Ταξίδι αναψυχής για Βανδή – Μπισμπίκη αφού οι υποχρεώσεις τους αυτές τις ημέρες τους το επιτρέπουν. Οι δυο τους μπορεί ακόμη να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, οι φωτογραφίες και τα βίντεο όμως αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ίσως μιλάμε για μία πολύ καλή φιλική σχέση, ίσως και όχι. Μάλλον όχι! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την ώρα που ετοιμαζόντουσαν να ταξιδέψουν για την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είδαμε τη Δέσποινα Βανδή και τον Μπισμπίκη να βρίσκονται στο λεωφορείο επιβίβασης των επιβατών για την πτήση Αθήνα – Ρώμη.

Όλες αυτές τις ώρες, η τραγουδίστρια έχει κρατήσει σιγή ιχθύος από τα social media χωρίς να προδίδει το πού και με ποιον βρίσκεται.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κάμερες χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι παπαράτσι δεν τους «κυνηγούν».

Το βράδυ, όμως, του Σαββάτου φωτογραφήθηκαν σε κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο. Σε κέντρο που είναι γνωστό για την live παραδοσιακή Κρητική μουσική που παίζει. Η τραγουδίστρια με το που τελείωσε το J2US έφυγε από το στούντιο στο Γαλάτσι και βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της.

Και ναι, η Δέσποινα Βανδή μπορεί να ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες πως οι δρόμοι της με τον Ντέμη χωρίζουν, η ίδια όμως φημολογούνταν έντονα πως βρίσκεται ήδη σε μία άλλη σχέση. Ο γάμος της είχε λήξει εδώ και καιρό αλλά το ζευγάρι δεν το είχε ανακοινώσει ακόμα.

Η πρώτη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον σύντροφό της είναι γεγονός. Εκείνη και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ζευγάρι, όπως είχε διαδοθεί κιόλας λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Σχεδόν δύο μήνες μετά χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη,  φουντώνοντας τις φήμες που υπάρχουν για τη μεταξύ τους σχέση.

Βανδή – Μπισμπίκης: Η πρώτη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον σύντροφό της.

Σε δημοσίευμα που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (28 Σεπτεμβρίου 2021) στο Πρωινό του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, υπάρχει φωτογραφία από την κοινή έξοδο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό. Η Δέσποινα Βανδή και ο πρωταγωνιστής του Κομάντα και Δράκοι  (ή αλλιώς Μάνος Βόσκαρης αν προτιμάς τις Άγριες Μέλισσες) απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας να περπατούν παρέα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time από όπου έγινε η αναπαραγωγή και στο Πρωινό, υποστηρίζει πως η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι πολύ καλοί φίλοι. Ότι, δηλαδή, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει πως υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό.

«Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί», ανέφερε στη διάρκεια της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Αργύρης Αγγέλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση ο Συλλέκτης. Ο Αργύρης και η Δέσποινα είναι πολύ καλοί φίλοι. Οπότε, δεν είναι απίθανο η γνωριμία τους να έγινε λίγο μετά τη συνεργασία αυτή.

Όλοι μαζί άρχισαν να κάνουν καλή παρέα. Οπότε, οι φήμες ήθελαν αμέσως την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...