Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

French Balayage: Η νέα τάση που έχει κατακλύσει το instagram!

french balayage

Η νέα τάση στα μαλλιά ακούει στο όνομα French Balayage και ο παριζιάνικος αέρας που αποπνέει το κάνει must-have τεχνική.

Πόσες ώρες αφιέρωσες  στο pinterest και στο instagram για να μάθεις την τεχνική που θα απογειώσει το στυλ σου και θα ανταποκρίνεται στις τάσεις του 2021.

To γαλλικό στιλ είναι διαχρονικό, το ίδιο και το μπαλαγιάζ.  

Σύμφωνα με τoν κορυφαίο  hairstylist και editorial ambassador της LOréal UK, Adam Reed, το balayage επιστρέφει στις παριζιάνικες ρίζες του. Έτσι, δημιουργεί  ένα στυλ ανεπιτήδευτου, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση μιας ηλιοκαμμένης όψης στην επιδερμίδα.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες celebrities έχουν δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο τη συγκεκριμένη τεχνική. Ποιες είναι αυτές;

  • Jennifer Lopez
  • Jessica Alba
  • Βella Hadid

Όμως, ήρθε η στιγμή να γίνει  η απόλυτη ανατροπή στις τάσεις των μαλλιών και όλα τα it girls  σπεύδουν να την ακολουθήσουν. Ένα είναι το σίγουρο:

Το French Balayage ήρθε για να μείνει και δημιουργεί το τέλειο ξάνοιγμα στα μαλλιά

Υγιές, κομψό και σικάτο, αυτά είναι τα επίθετα πρέπει να χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο balayage. 

Tι είναι το French balayage?

Αρχικά, η τεχνική σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την ένταση του ξανοίγματος, στην περίπτωση που δε θέλεις να απομακρυνθείς τόσο πολύ από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Επιπλέον, αν θέλεις να αποκτήσεις ένα ζεστό χρώμα στα μαλλιά σου και παράλληλα να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου  τότε πλέον ξέρεις την τεχνική που σου ταιριάζει.

Μην ξεχνάς πως ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και μπορείς να το δοκιμάσεις ανεξαρτήτως εποχής. Δεν είναι τυχαίο που είναι η πιο hot τάση στις παραλλαγές του μπαλαγιάζ. Αν θέλεις να αναδείξεις το ήδη υπάρχον χρώμα των μαλλιών σου, το French balayage είναι μονόδρομος.

Ακόμη, το συγκεκριμένο μπαλαγιάζ θέλει να σεβαστεί τον τύπο των μαλλιών σου και με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία κομμωτή όλα είναι εφικτά.

Ποια είναι η διαδικασία του French balayage;

Αρχική το balayage σε αντίθεση με τις άλλες τεχνικές δεν συμπεριλαμβάνει πινέλα, άλλα ένα καλό blending, με στόχο να υπάρχει μια σωστή ισορροπία μεταξύ των ανοιχτών και των σκούρων χρωμάτων.

Η τεχνική του balayage περιλαμβάνει βαφή με το χέρι αντί για πινέλα και καλό blending για να δημιουργηθεί μια άριστη ισορροπία μεταξύ ανοιχτού και σκούρου. Συχνά οι colourists, βάφουν πιο ανοιχτές τις τούφες κοντά στο πρόσωπο -η γνωσή τεχνική«money pieces» που έχει αγαπηθεί από πολλούς celebrities όπως η Hailey Bieber και η Rosie Huntington-Whiteley- καθώς αυτό προσδίδει μια λάμψη και φωτίζει το δέρμα. Παράλληλα, οι πιο σκούροι τόνοι χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια ισορροπία ώστε τα μαλλιά να δείχνουν φυσικά. Οι εναλλαγές στις αποχρώσεις, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν φυσικά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...