Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Λάουρα Νάργες στη Μενεγάκη

Λάουρα Νάργες στη Μενεγάκη

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Λάουρα Νάργες στη Μενεγάκη. Αυτή ήταν και η πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποχώρηση από το The Voice of Greece. Άλλωστε, το τηλεοπτικό κοινό αγαπάει αρκετά αυτό το κορίτσι. Γι’ αυτό σήμερα έκατσε σε μία από τις καρέκλες του πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν πήρε τη θέση του στην σημερινή εκπομπή, δίνοντας έτσι την καρέκλα του στην όμορφη Λάουρα. Η Λάουρα Νάργες δεν είναι πλέον ξανθιά καθώς έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Λάουρα Νάργες στη Μενεγάκη

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, αποκάλυψε πως στην αρχή ούτε που την αναγνώρισε. Η εξωτερική εμφάνιση της Λάουρα έχει αλλάξει στο εκατό τοις εκατό. Άλλαξε τα μαλλιά της, έχασε σχεδόν 13 κιλά και πλέον είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Μάλιστα, η όμορφη Λαουρίτα αποκάλυψε και τον τρόπο που σε 1,5 μήνα έχασε 13 ολόκληρα κιλά.

«Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε ”έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο”. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.»!

Επίσης, να αναφέρουμε πως πλέον η Λάουρα Νάργες τραγουδάει στο J2US, μετά την ξαφνική και αναγκαία αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη.

Λάουρα Νάργες: Γιατί βρέθηκε εκτός «The Voice of Greece»;

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε (για ακόμα μία φορά) εκτός του «The Voice of Greece». Και αναφέρουμε αυτό το ” για ακόμα μία φορά” καθώς πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε εκτός backstage και τη θέση της πήρε η Χριστίνα Μπόμπα. Πέρυσι ήρθε για να… φύγει πάλι.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά για την ΄΄λύση΄΄ της συνεργασίας της με την acun medya αλλά οι φήμες για οριστική ρήξη στις σχέσεις τους όλο και φουντώνουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Λάουρα Νάργες ζήτησε μία μεγάλη αύξηση στον μισθό της κάτι που η παραγωγή δεν έκανε αποδεκτό. Επίσης, η παρουσιάστρια ζήτησε μετά το τέλος του «The Voice of Greece» να βρεθεί στο τιμόνι κάποιου άλλου show, όπως το My Style Rocks. Οι ιθύνοντες δεν της έδωσαν κάποια σαφή απάντηση. Και κάπου εκεί οι δρόμοι τους χώρισαν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...