Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα λαμπερό μακιγιάζ σε μωβ αποχρώσεις

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα λαμπερό μακιγιάζ σε μωβ αποχρώσεις. Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταλαντούχα μοντέλα που έχουμε στην Ελλάδα, παρότι δεν είναι πλέον ενεργή στις πασαρέλες. Ήταν, είναι και θα είναι πρότυπο για πολλά κορίτσια και, φέτος, μας έχει τρελάνει ακόμα πιο πολύ με τον νέο ρόλο της στο DWTS.

Από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο του χορευτικού show ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα βλέπαμε μόνο λαμπερές εμφανίσεις από την Βίκυ Καγιά. Η ίδια, άλλωστε, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, μπορεί να υποστηρίξει πολύ σωστά το glam στοιχείο σε κάθε look της (να θυμίσω σε αυτό το σημείο εκείνη τη φανταστική εμφάνιση που έκανε στην πρεμιέρα του No Time to Die).

Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα λαμπερό μακιγιάζ σε μωβ αποχρώσεις

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου, η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στη σκηνή του DWTS με ένα φανταστικό κοστούμι MI-RŌ κεντημένο με κρυστάλλους σε λιλά χρώμα. Το μακιγιάζ που επέλεξε ήταν εξίσου λαμπερό και κινήθηκε στις αποχρώσεις του ρούχου της.

Η make-up artist, Δήμητρα Αλτάνη, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της παρουσιάστριας, χρησιμοποίησε μία ανοιχτή μωβ σκιά στα μάτια την οποία συνδύασε με μαύρο μολύβι κατά μήκος του ματιού και μαύρη μάσκαρα. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με ένα μωβ, κρεμώδες κραγιόν που ταίριαξε φανταστικά με το υπόλοιπο look της Βίκυς Καγιά

Όπως θα δεις και στην τελική εμφάνιση της Βίκυς το μακιγιάζ ταίριαξε τέλεια με το κοστούμι της. Μας άρεσε ιδιαίτερα που κινήθηκε στις αποχρώσεις του ρούχου γιατί σχηματίστηκε μια τέλεια χρωματική αρμονία. Είναι το ιδανικό μακιγιάζ για party looks ή αν είσαι καλεσμένη ακόμη και σε έναν γάμο

 Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μολύβι στο περίγραμμα του ματιού μπορείς να συνδυάσεις τη λιλά σκιά με ένα all time classic eyeliner ή ακόμη και να τη φορέσεις σκέτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena (@elenapapastavrou)

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Roditis (@jasonroditis)

Την Αναγνωρίζεις; Η Βίκυ Καγιά Σε Φωτογραφία Του 1993

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας. Με λαμπρή πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, μετρά πάνω από 25 χρόνια στον χώρο της μόδας, μιας και ξεκίνησε την καριέρα της στο modelling στην ηλικία των 14 της χρόνων.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές μόδας τόσο εγχώριους όσο και του εξωτερικούς. Έχει γίνει επίσης, το πρόσωπο για καμπάνιες γνωστών brands. Και μπορεί η ίδια πλέον να εμφανίζεται ως guest στις πασαρέλες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει ”κρεμάσει” μια για πάντα τα ψηλοτάκουνά της.

Μέσω ενός λογαριασμού στο Instagram είδαμε την παρουσιάστρια και μοντέλο σε μια από τις πρώτες της φωτογραφίσεις της σε πολύ νεαρή ηλικία. Ποζάροντας με αυτοπεποίθηση σε ηλικία μόλις 15 ετών. Η εμφάνιση της είναι εντελώς διαφορετική, με πολύ μακριά καστανόξανθα μαλλιά, σγουρά φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ του 1993. Το μακρύ μαύρο φόρεμα από δαντέλα, τα μαύρα peep-toe mules και το κατακόκκινο κραγιόν ολοκληρώνουν το femme fatale look που όπως φαίνεται είναι αφιερωμένο στο μαύρο του καλοκαιριού.

Παρακάτω σου έχουμε τη φωτογραφία, να δεις και εσύ από μόνη σου το πριν και το μετά της Βίκυς Καγιά.

 

Η Ραφαέλα Ψαρρού Φόρεσε Το It Φόρεμα Της Σεζόν

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το it φόρεμα της σεζόν. Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στα social media, μετά την συμμετοχή του Γιώργου Καράβα στο GNTM. Το ζευγάρι είναι αρκετά αγαπημένο και μέσα από τα social media μοιράζεται καθημερινά στιγμές της καθημερινότητάς του. Δεν είναι λίγες και οι φορές που τους έχουμε δει να ανεβάζουν βιντεάκια και φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Η Ραφαέλα Ψαρρού κατέχει πλέον τον τίτλο ενός από τα πιο it κορίτσια της πόλης. Διαθέτει το δικό της nail salon στα βόρεια προάστια αλλά καθημερινά παραδίδει μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της. Όπως και εμείς, έτσι και η Ραφαέλα είναι μεγάλη θαυμάστρια της Βάσιας Κωσταρά.

Η Ραφαέλα Ψαρού φόρεσε το it φόρεμα της σεζόν στην σημερινή της εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του Star Channel. Το κορίτσι αυτό επέλεξε το Love Me Tender Dress, από τη νέα συλλογή της σχεδιάστριας. Αν δεν το δεις στη συλλογή της Vassia Kostara Limited Collections, τότε δεν είναι στη μόδα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με chelsea boots αλλά και με ψηλοτάκουνες μπότες για μία βραδινή εμφάνιση.

Με το όνομα «Romance Unplugged» η σχεδιάστρια μας καλεί να ζήσουμε έναν «αποσυνδεδεμένο ρομαντισμό», έναν έρωτα άνευ ορίων…

Η συλλογή αυτή «ξεφεύγει» λίγο από τα συνηθισμένα και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα…

Ο ρομαντισμός και η θηλυκότητα επαναπροσδιορίζονται, «απελευθερώνονται» από καλούπια και…«αποσυνδέονται». Αυτός ο ανανεωμένος ρομαντισμός είναι σέξυ, παιχνιδιάρικος, τολμηρός, elegant, απελευθερωμένος και gender-neutral…όλα αυτά μαζί!

Το unisex concept είναι έντονο στην συλλογή αυτή. Είναι κάτι που ξεκίνησε η Vassia Kostara να δουλεύει και να χτίζει από την καλοκαιρινή συλλογή της…και τώρα το εξελίσσει πιο πολύ και το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Η μόδα, άλλωστε, είναι για όλους και δεν χρειάζεται να υπάρχουν στεγανά και περιορισμούς.

Η συλλογή «Romance Unplugged» είναι μία «ωδή» στα έντονα χρώματα και patterns, στα 70s vibes και στην unisex απελευθέρωση. Το φούξια χρώμα είναι πρωταγωνιστής (μας το έχει τονίσει, άλλωστε, η σχεδιάστρια μέσω των posts της στο Instagram!), τα χαρακτηριστικά και αγαπημένα paisley prints του brand είναι και πάλι παρόντα σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς…και το leopard print κάνει δυναμική είσοδο στην συλλογή! Το leopard print επανασυστήνεται ως το «neutral print» που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα (π.χ…φούξια!) και να είναι «καμβάς» για διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ήδη ανυπομονούμε για τις επόμενες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η σχεδιάστρια στην FW 21-22 συλλογή της!

Fashion is free – fashion is fun – fashion is a non-stop party sensation – fashion is “unplugged”!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...