Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

H συνεργασία FENDI x SKIMS είναι γεγονός

FENDI x SKIMS

H συνεργασία FENDI x SKIMS είναι γεγονός. Οι εικόνες της capsule collection διέρρευσαν στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα και την Δευτέρα η ίδια η Kim Kardashian επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων συλλογών Fendi, ready to wear και γούνας Kim Jones και η Kardashian West ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια ολοκληρωμένη συλλογή που καλύπτει τα πάντα, από ρούχα και εσώρουχα μέχρι μαγιό και outwear.

H συνεργασία FENDI x SKIMS είναι γεγονός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η κολεξιόν περιλαμβάνει αισθησιακά κομμάτια, όπως τοπ και tank dresses, see through σουτιέν και κάλτσες, καθώς και ολόσωμα μαγιό και puffer jacketss. Μεγάλο μέρος της συλλογής είναι διακοσμημένο με μεγάλα λογότυπα και των δύο εταιριών, τα οποία είναι σε χρώματα όπως μαύρο, military green, fuchsia και nudes.

Στην καμπάνια βλέπουμε ότι πρωταγωνιστεί η Kim Kardashian, συνοδευόμενη από τα μοντέλα Precious Lee, Tianna St. Louis, Jessie Li και Grace Valentine.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η φήμες για την επικείμενη συνεργασία είχαν εμφανιστεί πολύ καιρό τώρα στο διαδίκτυο, καθώς η Kim Kardashian επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Palazzo della Civiltà Italiana στη Ρώμη, αφήνοντας τους θαυμαστές και τα tabloids να αναρωτιούνται.

H συνεργασία FENDI x SKIMS είναι γεγονός

Ενισχύθηκαν στα μέσα Οκτωβρίου όταν ο λογαριασμός Instagram @connie_personal_shopping, μια shopper με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τη συλλογή στα IG Stories, τα οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκαν.

O Jones από τότε που ανέλαβε την δημιουργική ηγεσία στη Fendi, έδωσε έναν άλλο αέρα στον οίκο, καθώς στην πρόσφατη εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, ο Jones και η Donatella Versace έκαναν μια δημιουργική ανταλλαγή συλλογών pre-fall 2022 που ονομάστηκε Fendace και παρουσιάστηκε σε ένα show από διάσημες stars και μοντέλα.

Η Kim Kardashian κυκλοφόρησε την εταιρεία εσωρούχων shapewear το φθινόπωρο του 2019.Μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία των SKIMS, η Kim Kardashian αναγνωρίζεται για την επιτυχία της μάρκας της.

Το περιοδικό WSJ. διοργανώνει τα ετήσια βραβεία Innovator την 1η Νοεμβρίου και ανακήρυξε την Kim Kardashian, την brand innovator του 2021, αναγνωρισμένη για την ανάδειξη των SKIMS σε μια επωνυμία αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Στη συνοδευτική συνέντευξη η σταρ του ριάλιτι αποκαλύπτει επίσης μια επερχόμενη συνεργασία του SKIMs με τη Fendi.

Η Kim Kardashian παραδέχεται ότι μέρος της επιτυχίας της είναι αποτέλεσμα της η εργασιομανία της, την οποία όπως λέει κληρονόμησε από τον μπαμπά της, Robert Kardashian. Ωστόσο, η μαμά τεσσάρων παιδιών δεν φαντάζεται τον εαυτό της να χαλαρώνει ποτέ. «Νομίζω ότι θα νιώθω πάντα καλά όταν εργάζομαι».

Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζει ότι κάποιοι περιμένουν ότι θα αναλάβει τη σκυτάλη όταν τελικά η μαμά Kris Jenner αποσυρθεί από τη διαχείριση των επιχειρηματικών συμφωνιών της οικογένειας. Η Kim Kardashian λέει ότι έχει ήδη εμπλακεί στις περισσότερες διαπραγματεύσεις.« Έχουμε μιλήσει γι ‘αυτό. Θα συγκέντρωνα μια ομάδα ανθρώπων για να αναλάβει”, λέει η Kardashian. «Ελπίζω να μην συμβεί σύντομα γιατί είμαι πολύ απασχολημένη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WSJ. Magazine (@wsjmag)

Εμείς πάντως περιμένουμε να δούμε όλη την συλλογή με ανυπομονησία γιατί θα είναι κάτι που θα αλλάξει την όλη πορεία και των δύο εταιριών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...