Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Movie Time: Ταινίες για να δεις απόψε

Movie Time: Ταινίες για να δεις απόψε

Movie Time: Ταινίες για να δεις απόψε. Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει αργά από την δουλεία και το μόνο που θες να κάνεις είναι ένα ζεστό μπάνιο, να βάλεις ένα ποτήρι κρασί και να κάτσεις να δεις μια ωραία ταινία για να χαλαρώσεις;

Και αν έχεις δει όλες τις ταινίες στο netflix εμείς σου έχουμε πρόταση για όλες τις περιστάσεις και τα γούστα!

Movie Time: Ταινίες για να δεις απόψε

La La Land

Αν σου αρέσουν τα μιούζικαλ, τότε η συγκεκριμένη ταινία θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου καθώς συνδυάζει τραγούδι, χορό αλλά και το σημαντικότερο έρωτα. Αν είσαι μια ρομαντική ψυχή τότε θα την λατρέψεις.

Το Bachelor

Πολύ καλή επιλογή Ελλήνων ηθοποιών, θυμίζει κάτι από την αμερικάνικη ταινία με πολλές ελληνικές πινελιές. Σίγουρα θα ξεκαρδιστείς και θα φτιάξει η διάθεσή σου.

The Notebook

Η Άλι, μια ηλικιωμένη που πάσχει από Αλτσχάιμερ, βρίσκει ανακούφιση στο ερωτικό ημερολόγιο που της διαβάζει καθημερινά ένας συνταξιούχος. Η ιστορία του γυρίζει την αφήγηση στη Βόρεια Καρολίνα του 1940, όταν η νεαρή τότε Άλι ερωτεύτηκε παράφορα έναν εργάτη παρά τις αντιρρήσεις της πλούσιας οικογένειάς της. Άκρως ρομαντική και θα σε κάνει να ξανα ερωτευτείς τον Ryan Gosling.

Once upon a time in Hollywood

Στο Λος Άντζελες του 1969 ο τηλεοπτικός σταρ Ρικ Ντάλτον και ο κασκαντέρ του Κλιφ Μπουθ προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της βιομηχανίας του θεάματος. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά μόνο ότι συμπροταγωνιστούν Dicaprio και Pit!

Love Rosie

Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι από τα πέντε τους χρόνια. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνουν την έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, διστάζουν όμως να εξομολογηθούν τον έρωτά τους, κάνοντας στην πορεία τις χειρότερες συναισθηματικές επιλογές. Από τις πρώτες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Lily Collins.

365 Days

Και αν η διάθεση είναι λίγο πιο ανεβασμένη διάθεση μπορείς να βάλεις να δεις την ταινία που έκανε πάταγο το 2020, θυμίζει κάτι από τις 50 αποχρώσεις αλλά σε διαφορετική τροπή.

Πριγκίπισσα Diana: 5 Ταινίες Αφιερωμένες Στη Ζωή Της

Πριγκίπισσα Diana. Αν ζούσε σήμερα θα γινόταν 60 ετών. Θα έσβηνε τα κεράκια της περιτριγυρισμένη από τα εγγόνια της. Η ζωή, όμως, τα έφερε αλλιώς και η πριγκίπισσα Diana στις 31 Αυγούστου το 1997 άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι.

Το ρολόι έδειχνε τέσσερις τα ξημερώματα όταν η πριγκίπισσα Diana βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και της καρδιάς των Βρετανών ήταν μόνο 36 ετών και το 1995 είχε φροντίσει δύο χρόνια πριν τον θάνατό της να αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, πρίγκιπα Κάρολο δηλώνοντας σε συνέντευξή της το εξής: «Υπήρχαν τρεις σε αυτό το γάμο, οπότε ήμασταν κάπως πολλοί».

To «The Crown» που προβάλλεται μέσα από το Netflix αγαπήθηκε αρκετά και στην Ελλάδα δείχνοντας κρυφές- ως τώρα-πτυχές της βασιλικής οικογένειας. Πολλές μάθαμε μέσα από τη σειρά αυτή το πώς ερωτεύτηκε η πριγκίπισσα Diana τον Κάρολο και τι πραγματικά σήμαινε η δήλωσή της για ‘’τρία άτομα μέσα σε έναν γάμο΄’.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα βρήκαμε πέντε ταινίες και ντοκιμαντέρ, θα σε προετοιμάσουν να γνωρίσεις το ξανθό κορίτσι με τα ανοιχτόχρωμα θλιμμένα μάτια που μάγεψε τους Βρετανούς κι ολόκληρο τον κόσμο και έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή.

Πριγκίπισσα Diana: 5 ταινίες αφιερωμένες στη ζωή της

Diana In Her Own Words: Το ντοκιμαντέρ θα σε συγκινήσει με το αρχειακό του υλικό. Οι συνεντεύξεις της Diana σε στενό της φίλο, θα σε γυρίσουν πίσω στη δεκαετία του 80 και θα σου δείξουν πώς εκείνο το φοβισμένο εικοσάχρονο κοριτσάκι μεταμορφώθηκε στην πριγκίπισσα που τα έβαλε με όλους και όλα. Προβάλλεται μέσα από το National Geographic.

My mother Diana: Μια πολύ καλή και συγκινητική προσπάθεια μέσα από το περιβάλλον του Παλατιού για ένα ντοκιμαντέρ που φανερώνει τη σχέση της Diana με τους γιους της, Harry και William.

The Story of Diana: Ένα ντοκιμαντέρ με άγνωστες στιγμές από εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana και μια τρίτη ματιά στο ποιά πραγματικά ήταν η μαμά του Harry και του William. Προβάλλεται μέσα από το Netflix.

Diana 7 DAYS: ;Έχε στον καναπέ δίπλα αρκετά χαρτομάντιλα αφού το ντοκιμαντέρ αυτό φέρνει πολλά δάκρυα. Δείχνει ακριβώς τι συνέβη στις 7 ημέρες από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana μέχρι και την κηδεία της στις 6 Σεπτεμβρίου του 1997.

Diana: Η ταινία κυκλοφόρησε το 2013 με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts να μελετά τον τελευταίο χρόνο πριν τον θάνατο της Lady Di και τον μεγάλο της έρωτα με τον πακιστανό καρδιοχειρούργο Hasnat Khan με πηγή το βιβλίο Diana : Her Last Love. Αυτό που θα σε συγκλονίσει είναι η σχέση της πριγκίπισσας με τους παπαράτσι που της κόστισε και τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...