Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

4 styling tips για να επιλέγεις τα κατάλληλα ρούχα για τη σιλουέτα σου

4 styling tips

4 styling tips για να επιλέγεις τα κατάλληλα ρούχα για τη σιλουέτα σου. Την μόδα την αγαπάμε όλες οι γυναίκες, είναι σαν το ποδόσφαιρο των ανδρών, πάντα θέλουμε να την παρακολουθούμε πιστά.

Η μόδα έχει αποδείξει ότι είναι για όλους και δεν κάνει διαχωρισμούς. Με καμπύλες ή skinny, petite ή πολύ ψηλές, όλες οι γυναίκες μπορούν να βρούνε τα ρούχα που ταιριάζουν στη σιλουέτα τους, αλλά και διάφορα tips για να την αναδείξουν.

Συγκεντρώσαμε 4 εύκολα tips που θα βοηθήσουν εσένα που έχεις καμπύλες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με νέα κομμάτια.

4 styling tips για να επιλέγεις τα κατάλληλα ρούχα για τη σιλουέτα σου

Εσώρουχα

Αυτή είναι μία συμβουλή που αφορά όλες τις γυναίκες και όχι μόνο τις curvy. Οι περισσότερες από εμάς δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στα εσώρουχα, ωστόσο αυτά είναι το στοιχείο που θα κάνει μία εμφάνιση να φαίνεται πολύ προσεγμένη. Εάν δηλαδή το σουτιέν σου δεν είναι στο κατάλληλο μέγεθος, αυτομάτως θα παραμορφώνει το σώμα σου και τα ρούχα δεν θα έχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Εάν σου φταίει λοιπόν κάτι στο ντύσιμο και το στιλ σου, παρατήρησε τα εσώρουχα σου. Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσεις την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου από αυτά.

Πρόσεξε τα μεγέθη

Αυτομάτως περνάμε σε ένα από τα 4 πιο σημαντικά styling tips που θα πρέπει να έχεις στο νου σου πριν ξεκινήσεις να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου. Το γεγονός πως έχεις καμπύλες δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα πρέπει να τις κρύβεις κάτω από ρούχα που είναι ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα από αυτό που θα σου ταίριαζε κανονικά. Το σώμα σου είναι υπέροχο ακριβώς όπως είναι και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να βρεις τα κατάλληλα κομμάτια για να το αναδείξεις και σε καμία περίπτωση να το κρύβεις. Με ένα πολύ μεγαλύτερο ρούχο μάλιστα πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Προσθέτεις δηλαδή έξτρα όγκο στην εμφάνιση σου, το οποίο δεν είναι πολύ κολακευτικό.

Γραμμές ρούχων

Όσον αφορά στο στιλ, η λέξη πειραματισμός είναι πάντα το κλειδί της επιτυχίας. Μέχρι να καταλήξεις στις γραμμές ρούχων που ταιριάζουν στο δικό σου σώμα και σε κάνουν να νιώθεις άνεση και κομψότητα, θα πρέπει να περάσεις κάποιο χρόνο στα δοκιμαστήρια. Μία δοκιμή θα σε πείσει πως ένα εφαρμοστό ρούχο μπορεί να αναδεικνύει πολύ καλύτερα το σώμα σου σε σχέση με ένα σε loose γραμμή ή oversized. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Αξεσουάρ

Το αξεσουάρ που αξίζει κάθε curvy γυναίκα να έχει στη συλλογή της είναι η ζώνη, αφού μπορείς να τη φορέσεις με πολλούς τρόπους ώστε να τονίσεις τη μέση σου. Με oversized πουκαμίσες και πουλόβερ, με τα πανωφόρια ή τα φορέματα σου, μια ζώνη θα τονίσει τις καμπύλες σου με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Θα θέλαμε να σου θυμίσουμε όμως πάντα όσα tips και να ακούσεις εσύ να ακούς τι λέει το ένστικτό σου και τι σε κάνει εσένα να νιώθεις πιο όμορφη!

Χριστίνα Μπόμπα: «Εγώ Και Το Καινούργιο Μου Σώμα!»

Η Χριστίνα Μπόμπα, σήμερα, κατάφερε να στείλει ένα από τα πιο ωραία μηνύματα σε εμάς τις γυναίκες. Σε εμάς που έχουμε κάνει κάποια γέννα ή ακόμα και σε εκείνες τις γυναίκες που θα γίνουν μαμάδες στο μέλλον. Ανέβασε μία φωτογραφία που λίγες θα τολμούσαν. Γιατί; Γιατί ίσως τους «γκρέμιζε» την εικόνα τους. Ίσως γιατί δεν έχει ίχνος ρετούς. Ίσως γιατί δείχνει την πιο ωραία αλήθεια. Γιατί το σώμα αλλάζει μετά από μία γέννα αλλά ποτέ δεν παύει να είναι ωραίο.

Η Χριστίνα Μπόμπα με ένα instagram post έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα. Και δεν εννοούμε μόνο τα κιλά που της έχουν μείνει (όπου είναι και ελάχιστα) αλλά και τα σημάδια της γέννας. Και -μεταξύ μας- είναι τόσο ωραία. Τόσο συγκινητικά καθώς στην ιστορία τους υπάρχει μία ιδιαίτερη στιγμή. Αυτά τα σημάδια θα της θυμίζουν πόσο ωραίο είναι να γίνεσαι μαμά. Και μάλιστα δύο πανέμορφων κοριτσιών.

Μάλιστα, η όμορφη Χριστίνα έγραψε κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:«Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ…κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!»

Το θεωρούμε περιττό να σου αναφέρουμε το πόσα σχόλια διθυραμβικά δέχθηκε και πως μέσα σε μία ώρα μετρά σχεδόν 67.000 likes.

Έντεκα ημέρες αφότου είχε γεννήσει η Χριστίνα Μπόμπα, είχε θελήσει να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της δείχνοντάς μας το σώμα της. Όπως φαινόταν από το βίντεο, αλλά όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια γραπτώς, ένα μεγάλο μέρος των κιλών της εγκυμοσύνης της έχει χαθεί, με το σώμα της να έχει μπει σε τροχιά επαναφοράς. Με δύο μωρά στο σπίτι καταλαβαίνουμε όλα τι ακριβώς συμβαίνει.

«-14 κιλά και συνεχίζουμε» είχε γράψει στην περιγραφή του βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είχε γνωστοποιήσει παράλληλα στους ακολούθους της ότι επιθυμεί να χάσει ακόμη 10 κιλά. Σε αυτό το σημείο βέβαια, θέλουμε να σου δώσουμε μία συμβουλή. Πρέπει όλες να γνωρίζουμε πως η εγκυμοσύνη και γενικότερα η μητρότητα βιώνεται διαφορετικά από κάθε νέα μαμά και ποτέ δεν πρέπει να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τις άλλες μαμάδες. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Οι Χρυσές Συμβουλές Της Coco Chanel Που Πρέπει Να Ακολουθείς

Δεν καταλαβαίνω πώς μια γυναίκα μπορεί να φύγει από το σπίτι χωρίς να περιποιηθεί έστω και λίγο τον εαυτό της- έστω από ευγένεια. Γιατί, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί εκείνη την ημέρα να συναντηθεί με το πεπρωμένο της. Και το καλύτερο είναι να είναι όσο πιο όμορφη γίνεται

Οι γυναίκες σκέφτονται όλα τα χρώματα εκτός από την απουσία χρώματος. Έχω πει ότι το μαύρο τα περιέχει όλα, όπως και το λευκό. Η ομορφιά τους είναι απόλυτη. Είναι η ιδανική αρμονία.

Μια ιδανική ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει λευκά και μαύρα ρούχα, καλά παπούτσια, πολλά φορέματα και να χαρακτηρίζεται από απλότητα και καλή εφαρμογή.

Ψάξε τη γυναίκα μέσα στο φόρεμα. Αν δεν υπάρχει γυναίκα, δεν υπάρχει φόρεμα.

Φόρεσε φθαρμένα ρούχα και θα θυμούνται τα ρούχα. Ντύσου υπέροχα και θα θυμούνται εσένα.

Η απλότητα είναι το κλειδί της πραγματικής κομψότητας.

Μια γυναίκα με ωραία παπούτσια δεν είναι ποτέ άσχημη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...