Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Άλουστα μαλλιά: 3 κινήσεις ματ για να τους δώσεις όγκο

Άλουστα μαλλιά

Άλουστα μαλλιά: 3 κινήσεις ματ για να τους δώσεις όγκο. Τα μαλλιά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μιας γυναίκας. Σε όλες μας αρέσει να τα περιποιούμαστε, ξοδεύοντας χρόνο και χρήματα για να φαίνονται τέλεια! Υπάρχουν και μέρες όμως που ξυπνάς και έχεις μια bad hair day που μπορεί να σου χαλάσει όλη την μέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα μαλλιά να είναι πάντα πλούσια με όγκο, μεταξένια, λαμπερά και με κίνηση. Όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό.

Η υγρασία, οι ρύποι κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν λιπαρά και χωρίς κίνηση. Επίσης , υπάρχουν και εκείνα τα πρωινά που ξυπνάμε κάπως αργοπορημένα και τα μαλλιά μας χρειάζονται λούσιμο αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε πέντε λεπτά στη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε λοιπόν να το καταπολεμήσουμε; Τα συχνά λουσίματα είναι μια λύση, ωστόσο, ο λίγος ελεύθερος χρόνος και η αδύναμη τρίχα δε μας το επιτρέπουν.

Σου έχουμε μια έκπληξη όμως. Ο hairstylist της Arriana Grande, έχει ένα tip με το οποίο μπορείς να αναζωογονήσεις τα χωρίς όγκο μαλλιά σου και να τους δώσεις λάμψη και όγκο. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο και θα χρειαστείς τρία προϊόντα που έχεις ήδη στο μπάνιο σου.

Άλουστα μαλλιά: 3 κινήσεις ματ για να τους δώσεις όγκο

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να ψεκάζεις στις ρίζες των μαλλιών σου dry shampoo, δουλεύοντάς το. Χρησιμοποίησε λίγο περισσότερο στα σημεία που είναι περισσότερο λιπαρά. Άφησε το dry shampoo για 5 λεπτά να απορροφήσει τα έλαια πριν το τρίψεις.

Έπειτα, θα πάρεις μια λακ αρκετά δυνατή για κράτημα και θα ψεκάσεις πάνω στα μαλλιά σου. Έτσι θα κλειδώσεις το dry shampoo και θα κρατήσει ο όγκος που έχεις δημιουργήσει.

Τέλος, με ένα πιστολάκι στεγνώνεις τα μαλλιά σου για να «ασφαλίσεις» τα προϊόντα.

Όταν τελειώσεις, τα μαλλιά σου θα έχουν όγκο, λάμψη και φρεσκάδα και δεν θα είναι καθόλου λιπαρά.

Σε προκαλούμε να το δοκιμάσεις, και θα δεις ότι όντως πιάνει το tip!

Φριζάρισμα Vs Σγουρά Μαλλιά: Η SOS Λύση Για Εσένα

Φριζάρισμα vs σγουρά μαλλιά. Ίσως αυτή η φράση σου λέει πολλά. Ίσως είναι story of your life.Τα πλούσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά είναι πολύ όμορφα, έστω κι αν έχουν δύσκολο χαρακτήρα, δεν πειθαρχούν εύκολα, φριζάρουν με κάθε ευκαιρία και απαιτούν ειδική φροντίδα. Ταυτίστηκες ήδη; Μην πανικοβάλλεσαι!

Η σειρά του Le Petit Marseillais «Έλεγχος Φριζαρίσματος», μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την απαλότητα στα μαλλιά σου. Η αυθεντική συνταγή περιέχει εκχύλισμα από βιολογική Καλέντουλα και βιολογικό Σησαμέλαιο, γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες.  Ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες και τα προστατεύει από το φριζάρισμα για 48 ώρες.

Φριζάρισμα vs σγουρά μαλλιά: Η SOS λύση για εσένα

Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και τη νέα μάσκα μαλλιών, με συνθέσεις με βιολογικά συστατικά, 97%* φυσικής προέλευσης που δεν περιέχουν σιλικόνη και είναι δερματολογικά ελεγμένες. Προσφέρει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και φροντίδα από τη ρίζα έως τις άκρες, εντατική θρέψη, χωρίς να τα βαραίνει και 48ωρη προστασία από το φριζάρισμα.

Σαμπουάν: Χάρη στην υφή του, προσφέρει πλούσιο και κρεμώδη αφρό, με άρωμα που θα σας ταξιδέψει! Το πιο σημαντικό; Μετατρέπει το ίσιωμα των μαλλιών σας σε «παιχνιδάκι». Εφαρμόστε το σε όλο το κεφάλι, κάνοντας απαλό μασάζ. Αφαιρέστε το με νερό και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την απαλότητα και την πειθαρχία των μαλλιών σας.

Κρέμα Μαλλιών: Η κρεμώδης υφή της και το μεθυστικό άρωμα αφήνουν τα μαλλιά σας ανάλαφρα, μεταξένια και μυρωδάτα. Εφαρμόστε στα μήκη των μαλλιών σας. Αφαιρέστε με νερό και απολαύστε το λείο και μεταξένιο αποτέλεσμα.

Μάσκα Μαλλιών: Η νέα μάσκα μαλλιών 4 σε 1, με 96% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνη και δερματολογικά ελεγμένη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά μπορείτε να την εφαρμόσετε σε βρεγμένα μαλλιά είτε ως μάσκα μαλλιών για τον απόλυτο έλεγχο του φριζαρίσματος, είτε ως κρέμα μαλλιών για εύκολο χτένισμα και απαλά, ανάλαφρα μαλλιά. Αφήστε την μάσκα για 1 με 3 λεπτά και μετά αφαιρέστε με νερό. Ακόμα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα για να προστατεύσετε τις άκρες των μαλλιών σας, καθώς και ως μάσκα νυκτός για επανόρθωση που διαρκεί όλη την νύχτα. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε με νερό την μάσκα το επόμενο πρωί. Για μαλλιά ενυδατωμένα και λαμπερά, που δεν φριζάρουν και χαρίζουν ένα άψογο look.

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα! Ώρα για λαμπερά και απαλά μαλλιά, από τη ρίζα έως την άκρη!

Ξηρά Και Αφυδατωμένα Μαλλιά: Πώς Να Τα «Επαναφέρεις» Ξανά

Ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Αν κλείσουμε τα μάτια, σε φανταζόμαστε ήδη σε κάποια παραλία, ξαπλωμένη στην stylish πετσέτα σου να απολαμβάνεις τα χάδια του ήλιου. Μόλις ολοκλήρωσες και τη βουτιά σου και για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχεις ξεβγάλει τα μαλλιά σου από το αλάτι. Ούτε και αντηλιακό μαλλιών έχεις ψεκάσει πάνω τους. Κάνουμε λάθος; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά είναι ένα από τα πιο συχνά beauty ατυχήματα των διακοπών. Οι περισσότερες επιστρέφουμε πίσω μη αναγνωρίζοντας τα μαλλιά μας. Ξηρές άκρες, αφυδατωμένες και με έντονο φριζάρισμα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα τα ενυδατώσεις και πώς θα τους δώσεις ξανά τη χαμένη τους λάμψη.

Ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά: Πώς να τα «επαναφέρεις» ξανά

Φρόντισέ τα ενώ εσύ κοιμάσαι:

Ένα από τα πιο θαυματουργά τρικ για τα μαλλιά μας είναι οι ολονύχτιες μάσκες, που δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στα μαλλιά να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά. Λούσε τα μαλλιά σου, εφαρμόστε τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά και άφησέ τη να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ εσύ κοιμάσαι. Εσύ ξεκουράζεσαι και τα μαλλιά σου ενυδατώνονται. Κάπως έτσι να το έχεις στο μυαλό σου. Μόλις ξυπνήσεις, ξέπλυνέ τα με άφθονο νερό.

Ο κανόνας των 3

Συνήθως ακολουθούμε δύο βήματα στο λούσιμο των μαλλιών μας, το σαμπουάν και το κοντίσιονερ. Ελπίζουμε βασικά να μην αποφεύγεις το conditioner. Οι ειδικοί προτείνουν να προσθέσουμε ένα ακόμα step, το οποίο θα έχει τη μορφή ελαίου ή leave-in conditioner, για καλύτερη θρέψη και ενυδάτωση της τρίχας.

Ρίξε στην τσάντα θαλάσσης το λάδι καρύδας

Το αντηλιακό μαλλιών θεωρείται εξίσου απαραίτητο με το αντηλιακό προσώπου και σώματος. Όταν όμως νιώθουμε τα μαλλιά μας ιδιαίτερα ξηρά, οι ειδικοί προτείνουν να εφαρμόζουμε λάδι καρύδας κατά την έκθεσή μας στον ήλιο, καθώς λόγω της έντονης ζέστης απορροφάται πιο γρήγορα από τον φλοιό της τρίχας.

Απόφυγε το πιστολάκι τώρα το καλοκαίρι

Είσαι διακοπές, δεν βιάζεσαι να πας στο γραφείο χτενισμένη οπότε είναι πιο εύκολο να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς δηλαδή τη χρήση σεσουάρ. Αν θες να δημιουργήσεις κυματισμούς, απόφυγε το σίδερο και απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα bun και κοιμήσου με αυτό. Το επόμενο πρωί θα έχεις χαλαρά wavy μαλλιά.

Δοκίμασε τις DIY μάσκες

Βρες λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για μια σούπερ ενυδατική μάσκα μαλλιών που ενυδατώνει και αποκαθιστά τη φθορά της τρίχας. Απλά ανακάτεψε σε ένα μπολ λάδι καρύδας με λιωμένο αβοκάντο και εφάρμοσε τη μάσκα στα μαλλιά σου. Κάλυψε το κεφάλι σου με ένα σκουφάκι μπάνιου και άφησε τη να δράσει για 15′. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου με άφθονο δροσερό νερό.

Μάσκα αντί για conditioner

Όταν νιώθεις τα μαλλιά σου πολύ πολύ αφυδατωμένα, άφησε το conditioner στην άκρη και άπλωσε στα μαλλιά σου μια μάσκα μαλλιών. Μπορείς όμως να κάνεις και καθημερινά μια θεραπεία με μάσκα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η ξηρότητα είναι πολύ πιο έντονη.

Αγόρασε σατέν μαξιλαροθήκες

Οι μεταξωτές και οι σατέν μαξιλαροθήκες αποτρέπουν το σπάσιμο της τρίχας ενώ εσύ κοιμάσαι. Έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα όμως αφού δεν απορροφούν τα προϊόντα που απλώνεις στα μαλλιά σου, για παράδειγμα ένα λάδι ενυδάτωσης ή μια μάσκα αναδόμησης, σε αντίθεση με τις βαμβακερές, οπότε ξανασκέψου το την επόμενη φορά που θα πας για shopping therapy.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...