Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΖΩΔΙΑ

5 ζώδια που «κολλάνε» όταν τα φτύνεις

5 ζώδια που «κολλάνε»
Unsplash

Ποια είναι τα 5 ζώδια που «κολλάνε» όταν τα φτύνεις;

Το να κατακτήσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει αρκετά, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια μπορεί να γίνει αρκετά εύκολο, αν έχεις μια συγκεκριμένη στρατηγική. Τι θέλω να πω με αυτό; Τα ζώδια μπορούν να σου δείξουν τον δρόμο.

Με το να γνωρίζεις τα ζώδια των ανθρώπων που έχεις δίπλα σου, μπορείς να έχει καλύτερη εικόνα του τι καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάθε φορά. Έτσι, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που κολλάνε αν τα φτύσεις. Οπότε, δεν θα χρειαστεί να χαλάς περιττό χρόνο προσπαθώντας να του ανοίξεις κουβέντα ή να του μιλάς με τις ώρες, αφού το να μην το κάνεις λειτουργεί πολύ καλύτερα.

5 ζώδια που «κολλάνε» όταν τα φτύνεις

Τοξότης

Όπως είναι και το σύμβολο του, αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η κατάκτησή του και ποια θα βάλει στη ζωή του. Εάν σε επιλέξει, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά πως παρόλο που του αρέσει να στοχεύει την αγάπη του, ακόμα και εάν τον φτύνει αυτή, δεν αρέσκεται και στο να αναλώνεται και πολύ σε αυτό. Το θέμα είναι ότι βαριέται εύκολα με το θήραμά του και άντε μετά να βρεις τρόπους να του κεντρίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ξανά.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα κολλήσει πολύ μαζί σου, όταν τον φτύσεις και δεν του τα δώσεις όλα έτοιμα, αλλά αυτό θα σε κουράσει πολύ. Είναι τόσο ανασφαλής γι’ αυτά που νιώθει, που θα στα δείχνει με το σταγονόμετρο, σε τέτοιο σημείο που θα σε κάνει να θέλεις να τρέξεις μακριά του! Και καλά θα κάνεις.

Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που πραγματικά κολλάνε, όταν αδιαφορείς γιαυτούς. Σε καμία περίπτωση δεν θα δείξεις ότι σε έχει δεδομένη και απλά τον αφήνεις συνέχεια σε αναμονή. Η προσπάθειά του να σε διεκδικήσει, τον κάνει ακόμα πιο παθιασμένο μαζί σου. Μην του δείξεις ότι είσαι συνέχεια διαθέσιμη για εκείνον, γιατί θα το χάσεις σίγουρα το παιχνίδι. Το κυνήγι για την διεκδίκησή του, θα αποκτήσει γοητευτικό χαρακτήρα, αν καταφέρεις να κρατηθείς στο ύψος σου.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει τόσο μεγάλη γοητεία, που θα σε μαγνητίσει με τεράστια ευκολία. Το ίδιο όμως, μπορεί να κάνει και αυτός, εάν του δείξεις ότι δεν είσαι κάτι δεδομένο και σίγουρο. Θα τρέξει να σε ψάξει και να σε κατακτήσει ξανά και ξανά, ωστόσο, υπάρχει και ο κίνδυνος να τον αφήσει αδιάφορο αυτή σου η προσέγγιση, απλά γιατί ήδη έχει βρει κάτι άλλο.

Δίδυμος

Στον Δίδυμο αρέσει πολύ το γράψιμο, και γενικά να τον αφήνεις σε αναμονή, για να μπορεί εκείνος να σε κυνηγήσει και να προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου. Αυτό είναι ένα στοίχημα που βάζει με τον εαυτό του και δεν σταματά αν δεν το κερδίσει. Προσοχή, όμως. Μπορεί να του αρέσει ο τρόπος αυτός, αλλά τον βαριέται και σύντομα.

Ποια είναι τα 3 Ζώδια Που Αγχώνονται Συνεχώς;

Σίγουρα πλέον όλοι λόγω των συνθηκών που ζούμε έχουμε αποκτήσει άγχος για διάφορες καταστάσεις. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι σκληρή, όλοι την βιώνουν με διαφορετικό τρόπο προσπαθώντας να προλάβουν τις υποχρεώσεις τους, και αυτό από μόνο του προκαλεί άγχος

Εννοείται πως ο καθένας διαχειρίζεται το άγχος του με συγκεκριμένο τρόπο. Εκτός από αυτές τις φορές που νιώθεις πως δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Εδώ θα δεις ποια είναι τα πιο αγχωμένα ζώδια τα οποία σπάνια θα σου πουν πως δεν έχουν άγχος για οποιοδήποτε λόγο.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει μια αποστολή στη ζωή του. Να προωθήσει τη δικαιοσύνη και να μειώσει τις συγκρούσεις. Η ενέργειά του είναι πάντα απαραίτητη για τους άλλους, ιδιαίτερα όταν οι καιροί είναι κάπως δύσκολοι. Ο Ζυγός έχει την ανάγκη να βοηθάει τους φίλους του σε όποιο πρόβλημα και εάν αντιμετωπίζουν.

Επειδή ο Ζυγός είναι τόσο καλός στο να διατηρεί την ισορροπία, είναι πραγματικά κακός στη λήψη αποφάσεων και μόνο η ιδέα είναι αρκετή για να τον αγχώσει. Αγχώνεται τρομερά επειδή δεν μπορεί να επιλέξει τι θα φορέσει, πού θα πάει για ποτό ή σε ποιο μήνυμα θα απαντήσει πρώτα.

Εάν αισθάνεσαι ότι ο Ζυγός αρχίζει να αγχώνεται, ρώτησέ τον τι μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις. Ίσως χρειαστεί να πάρεις εσύ κάποια απόφαση αντί αυτού!

Παρθένος

Ο Παρθένος εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για να πετύχει τους στόχους του αλλά τον αγχώνει το γεγονός πως σπάνια αμείβεται για αυτό.Είναι τελειομανής και θέλει να υπάρχει σε όλα μια τάξη. Αυτό είναι που κάνει τον Παρθένο το πιο αγχωμένο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο.

Σε μια κακή μέρα, πιθανότατα θα βρεις τον Παρθένο να καθαρίζει το σπίτι. Για να τον βοηθήσεις να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει απλά βοήθησε και εσύ για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι τρομερά έξυπνος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Λόγω της φαινομενικά ατελείωτης ενέργειάς του συχνά υπερεκτιμά το πόση δουλειά μπορεί πραγματικά να αναλάβει. Αυτό συνήθως τον εξουθενώνει και τον αγχώνει.

Ο Αιγόκερως επίσης ξεχνάει πως δεν είναι υπεράνθρωπος και καταλήγει να βλάπτει έτσι τον εαυτό του. Σε μια δύσκολη μέρα του απλά φτιάξε του έναν καφέ και κάνε τον να αισθανθεί άνετα.

4 Ζώδια Που Είναι Top Στο Φλερτ

4 ζώδια που είναι top στο φλερτ. Φλερτ πόσο δύσκολο σπόρ είναι πραγματικά; Θέλει αρκετό θάρρος και άλλη τόση αυτοπεποίθηση να πας μπροστά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εξομολογηθείς ότι σ’ αρέσει! Οι περισσότεροι δύσκολα το κάνουν.

Πρέπει, λοιπόν, να το εξασκείς συνέχεια, αν δεν έχεις γεννηθεί με αυτό το θείο χάρισμα της τεχνικής του φλέρτ. Γιατί πραγματικά είναι χάρισμα να μπορείς να φλερτάρεις σωστά και αυτό σίγουρα είναι ένα χαρισμά που δεν το έχουν όλοι.

Εδώ, λοιπόν, θα σου πούμε ποιά είναι τα 4 ζώδια που κυλάει στο αίμα τους το φλέρτ, και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει από το να φλερτάρουν.

Δίδυμος

Όλοι ξέρουμε το πόσο κοινωνικός είναι ο δίδυμος, και αυτός είναι ο λόγος που φλερτάρει δίχως δισταγμό. Μπορεί να προσαρμοστεί παντού, όσο περίεργη και αν είναι η κατάσταση. Μπορεί να μιλάει με όλους για διάφορα θέματα, και να τον κάνει να διασκεδάζει όση ώρα είναι μαζί. Φλερτάρει αβίαστα, και η φιλοσοφία της ζωής του είναι πως κερδίζει από κάθε νέα γνωριμία που κάνει. Για εκείνον το φλερτ είναι μια νέα περιπέτεια.

Ζυγός

Άλλο ένα ζώδιο που δε μας κάνει εντύωση που βρίσκεται στην λίστα αυτή. Ο αγαπημένος Ζυγός ζεί για να φλερτάρει. Του αρέσει η σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Έχει έμφυτη την ιδιότητα να μαγνητίζει τους άλλους και να παίζει με το μυαλό τους. Ζει για να αγαπάει και να τον αγαπάνε!

Λέων

Ο καλόκαρδος Λέων είναι πολύ γοητευτικός οπότε είναι λογικό να κατέχει το άθλημα του φλέρτ. Δεν φοβάται να περάσει τα όρια για να τραβήξει την προσοχή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα προσελκύσει πολλούς την ίδια στιγμή.

Ιχθύς

Όταν λέμε για ζώδια που το έχουν με το φλέρτ δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε τον πιο ρομαντικό και ονειροπόλο, που είναι φυσικά ο Ιχθύς. Βρίσκει τη μαγεία σε κάθε κοινωνική επαφή. Μπορεί να αγαπήσει τόσο το μυαλό όσο και την ψυχή του άλλου. Και να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον μαγέψει στο λεπτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...