Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Πώς έχασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 12 κιλά σε 10 ημέρες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
INSTAGRAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρονο ρεκόρ.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια ακολουθώντας την ίδια τακτική με την πρώτη της εγκυμοσύνη, προτίμησε να κρατά χαμηλό προφίλ όλους αυτούς τους μήνες χωρίς πολλές δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις. Μάλιστα, και αυτή τη φορά ανακοίνωσε την κύησή της σε προχωρημένο στάδιο.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε άμεσα στο πρόγραμμα γυμναστικής της, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις της στο Instagram. Στη νέα της φωτογραφία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε μέσα στο ασανσέρ αναφέροντας ότι έχασε 10 κιλά, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη γέννα!

κωνσταντίνα σπυροπούλου κιλά εγκυμοσυνης

Η ίδια είχε εμπιστευτεί ξανά τον ίδιο διατροφολόγο κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 30 κιλά: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Μέχρι να δούμε τα instagram stories της, γνωρίζαμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε περίπου 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Πέσαμε» όμως έξω αφού η όμορφη παρουσιάστρια ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Πόσα από αυτά έχασε και με ποιον τρόπο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε πως τρεις ώρες πριν γεννήσει ζύγιζε 90 κιλά. Σήμερα, περίπου τέσσερις μήνες και κάτι λιγότερο μετά τη γέννα της, η ίδια αποκάλυψε πως έχει χάσει τριάντα κιλά περίπου.

Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες όπου δείχνουν πόσα κιλά είχε χάσει σχεδόν 10 μέρες μετά τη γέννα, δυόμιση μήνες μετά και σήμερα. Από τα 90 κιλά έφτασε στα 60 με την πολύτιμη βοήθεια του διατροφολόγου της Myflex_diet_center. Με τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική πέτυχε αυτό που ήθελε.

Επίσης, στο ίδιο Instagram Q & A η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως θέλει να χάσει τέσσερα ακόμη κιλά τα οποία θα είχε ήδη αποχωριστεί αν το Πάσχα δεν είχε κάνει παρασπονδίες.

κωνσταντίνα Σπυροπούλου

κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με ποια γεύματα έχασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η ίδια αμέσως μόλις γέννησε αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή ώστε να επιστρέψει σιγά σιγά στα κιλά και της σιλουέτα της. Μέσα, λοιπόν, από ένα Q & A που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πολλές ήταν εκείνες που ρώτησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τι τρώει όλο αυτόν τον καιρό που ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή. Πώς έχει καταφέρει να χάσει 16 κιλά, μπορεί και περισσότερα πλέον, σε τρεις εβδομάδες. 

Η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει μερικά από τα γεύματά της, τα οποία επιλέγει σε συνεννόηση με τον διατροφολόγο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πώς έχασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 16 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες;

Πριν ξεκινήσουμε να αναφερόμαστε στο τι ακριβώς έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, να τονίσουμε πως κάθε γυναίκα έχει τους χρόνους της και τους στόχους της. Δεν είναι απαραίτητο να χάσεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης από τις πρώτες κιόλας εβδομάδας, ούτε και εύκολο. Μπορεί το σώμα να θυμάται αλλά είναι μία δύσκολη περίοδος για μια νέα μαμά και μόνο «διατροφική καταπίεση» δεν επιτρέπεται.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 16 κιλά μέσα στους πρώτους δύο μήνες που έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η ίδια από τις πρώτες κιόλας ημέρες ανέβαζε διάφορα στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της. Εκτός όμως από γυμναστική, η παρουσιάστρια προσέχει αρκετά και τη διατροφή της.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου έδειξε το γεύμα της.

Όπως θα δεις προτιμά ένα ιδιαίτερα ελαφρύ και χαμηλό σε θερμίδες. Επέλεξε να καταναλώσει ένα κομμάτι σολομού που συνόδευσε με βραστές baby πατάτες και κομμάτια αγγούρι. Το γεύμα συνόδευσε με μία γλυκόξινη σάλτσα. Mάλιστα, δεν δίστασε να κάνει mention και τον διατροφολόγο της.

Άρα, για την απώλεια των 16 κιλών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολούθησε αερόβια άσκηση και υγιεινή διατροφή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...