Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Χριστίνα Μπόμπα και η αδημοσίευτη φωτογραφία εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Μπόμπα έγκυος και αυτή τη φωτογραφία δεν την έχεις ξαναδεί!

Έχει δηλώσει πολλές φορές πως επιθυμεί να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ την οικογένειά της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους ήθελαν να γίνουν γονείς και η content creator δεν έκρυψε ποτέ τις δυσκολίες που πέρασε για να τα καταφέρει. Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια κατέχει τον ρόλο της μητέρας για τις δίδυμες κόρες της και η ζωή της αν και έχει αλλάξει ριζικά, μοιάζει παραμυθένια. Η Χριστίνα Μπόμπα σπάνια περνά τον ελεύθερο χρόνο μακριά από τις κόρες τους και οι κοινές στιγμές στα social media δεν είναι λίγες.

Η γνωστή Influencer τον Ιούνιο του 2021 έγινε για πρώτη φορά μαμά, και σε λίγες ημέρες οι δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα θα συμπληρώσουν τα τρία χρόνια ζωής. Όσο λοιπόν η μέρα γενεθλίων των παιδιών της πλησιάζει, η Χριστίνα Μπόμπα αναπολεί τις ημέρες που ήταν έγκυος και ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δυο της κορίτσια.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος

Η Χριστίνα Μπόμπα Έγκυος Αγκαλιά Με Την Αδερφή Της

Από την πρώτη ημέρα που γνωρίσαμε μέσω των social media την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, είχαμε καταλάβει πόσο αγαπημένη είναι με την αδερφή της. Χριστίνα Μπόμπα και Ελίνα έχουν ιδιαίτερη αδυναμία η μία στην άλλη τι και αν τους χωρίζουν – πλέον- αρκετά χιλιόμετρα.

Η Ελίνα Μπόμπα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο αλλά σε κάθε πρώτη ευκαιρία έρχεται στην Ελλάδα για να δει φίλους και συγγενείς. Σήμερα, λοιπόν, η αδερφή της ξύπνησε με κάπως νοσταλγική διάθεση και μοιράστηκε μαζί μας μια κοινή τους στιγμή.

Φορώντας ένα εφαρμοστό ριγέ φόρεμα και έχοντας δίπλα της την αγαπημένη της αδερφή, Ελίνα, έγραψε στη λεζάντα: «Ίδια μέρα, τρία χρόνια πριν». Η φωτογραφία, όπως καταλαβαίνεις, είναι από τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης της Χριστίνας.

χριστινα μπόμπα έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα: «Είμαι 2,5 Χρόνια Άβαφη Και Με Κότσο»

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει βρει τις ισορροπίες της. Το να είσαι νέα μαμά έχει άγχος, τρέξιμο και φυσικά αμέτρητες υποχρεώσεις. Η ίδια προσπαθεί να συνδυάσει τόσο τη ζωή της ως content creator όσο και ως μαμά. Και παράδειγμα αποτελεί η παρακάτω της κίνηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η επιχειρηματίας έκανε μία πρόσφατη ανάρτηση, στην οποία βάφεται μέσα στο αμάξι της και ολοκληρώνει το look της. Έτσι δέχθηκε ένα σχόλιο, στο οποίο μία ακόλουθός της την ρώτησε πώς προλαβαίνει και είναι πάντα περιποιημένη.

Τότε, η Χριστίνα Μπόμπα της απάντησε λέγοντας της: “Κορίτσι μου αγαπημένο, είμαι 2,5 χρόνια άβαφη με τον κότσο. Και εδώ και 2,5 χρόνια αυτό φαίνεται συνέχεια και στα στόρις μου και παντού… Πήγαν σχολείο οι μικρές και κάπως βρήκα χρόνο για να με περιποιηθώ! Επίσης πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να είμαστε περιποιημένες γιατί έχουμε κάποια φωτογράφιση / εμφάνιση. Πίστεψε με τα social είναι μεμονωμένες στιγμές και δεν αντικατοπτρίζουν το σύνολο της ημέρας! Είναι το τελευταίο μέσο που πρέπει να κοιτάς και να συγκρίνεις”.

χριστίνα μπόμπα μητρότητα

Είναι έγκυος ξανά η Χριστίνα Μπόμπα;

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Μιλά πάντα τόσο ωραία για τη μητρότητα μην έχοντας κρύψει ποτέ τις δυσκολίες που πέρασε για να τα καταφέρει να μείνει έγκυος. Κάθε φορά, λοιπόν, που «κινείται» ύποπτα ή κάνει κάτι που μπορεί να ερμηνευθεί ως εγκυμοσύνη, έρχεται αντιμέτωπη με εκατοντάδες μηνύματα από τους θαυμαστές της στο Instagram.

Αυτή ακριβώς η σκέψη πέρασε από το μυαλό μερικών διαδικτυακών της φίλων με αφορμή τα stories που ανέβασε το βράδυ της Παρασκευής στο προφίλ της. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τη δείχνουν να περπατά στον δρόμο κρατώντας μερικά μεγάλα μπαλόνια ρε ροζ και γαλάζιο χρώμα, με ένα μαύρο μπαλόνι να γράφει “Boy or Girl”. Αυτή η εικόνα παρακίνησε πολλούς followers της να της στείλουν μηνύματα ρωτώντας τη αν είναι έγκυος, με κάποιους να βιάζονται να συμπεράνουν ότι είναι πράγματι έγκυος.

Η Χριστίνα Μπόμπα έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας ότι πηγαίνει σε Gender reveal party φίλης, ώστε να μάθουν το φύλο του μωρού της. Το επόμενο πρωί κιόλας ανέβασε και την πρώτη της φετινή φωτογραφία με μαγιό, επιβεβαιώνοντας πως δεν διανύει καμία τέτοια φάση στη ζωή της.

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος ξανάΧριστίνα Μπόμπα έγκυος ξανά

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος ξανά τι απαντά εκείνη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...