Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Καλομοίρα: «Είχα κατάθλιψη. Ένιωθα ελέφαντας»

καλομοίρα κιλά εγκυμοσύνης

Η Καλομοίρα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές της λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η Καλομοίρα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, μίλησε μεταξύ άλλων, για την περίοδο της εγκυμοσύνης και τις δυσκολίες που βίωσε, αλλά και για τις τύψεις που νιώθουν πολύ συχνά οι μητέρες.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη η ίδια δήλωσε: «Ένιωθα άσχημα. Φυσικά, λατρεύω τα παιδιά μου δεν υπάρχει λόγος να το πω, άλλα ένιωθα χάλια, ιδρωμένη, αγελάδα. Όχι λάθος, ελέφαντας. Έτσι ένιωθα. Ήμουν σε κατάθλιψη. Πήγα στη γυναικολόγο και της είπα δεν αισθάνομαι καλά, έχω κατάθλιψη.

Μου είπε δεν είναι νορμάλ. Συνήθως η κατάθλιψη έρχεται μετά. Εγώ μετά όταν γέννησα ένιωθα καλά. Δεν είχα κατάθλιψη. Ήταν οι ορμόνες. Ήμουν θλιμμένη όχι τόσο κατάθλιψη».

«Η αδερφή μου με στήριζε αρκετά στην εγκυμοσύνη. Η Γεωργία, η καλύτερη αδερφή.» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

Ξέχνα την Καλομοίρα όπως την ήξερες: Δες πώς έχει αλλάξει

Καλομοίρα: «Ήμουν Τεράστια Είχα Κατάθλιψη Και Πήρα 70 Κιλά…»

Η Καλομοίρα μοιράζει τους τελευταίους τρεις μήνες τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της εδώ στη χώρα. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και κάπως έτσι πατούσε μία το pause και μία το play στην καριέρα της. Φέτος, την είδαμε να επιστρέφει στο J2US λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια για το comeback της.

Η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό You και αποκάλυψε στιγμές και συμβάντα της ζωής της που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας ποτέ μέχρι τώρα.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως μετά τη γέννηση των παιδιών της έβαλε πολλά κιλά, γεγονός που την κατέβαλλε ψυχολογικά: «Οι εγκυμοσύνες μου με δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Τα δίδυμα είχαν γεννηθεί πρόωρα και 3 χρόνια έκλαιγα πολλές φορές μόνη μου… Συνολικά και με τα τρία μου παιδιά είχα πάρει 70 κιλά, 40 κιλά με τα δίδυμα και 30 κιλά με τη μικρή. Ήμουν “τεράστια”, είχα κατάθλιψη, ήταν μεγάλη η πίεση που περνούσα. Πραγματικά θαυμάζω και χαίρομαι τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη τους είχαν ναυτίες, δεν ήταν εύκολα. Βέβαια, η μητρότητα είναι Θείο Δώρο που αξίζει κάθε δυσκολία».

Όσον αφορά το πώς επέστρεψε στα αρχικά της κιλά, η ίδια ανέφερε: «Είχα νευριάσει με εμένα που είχα πάρει τόσα κιλά και ξέδινα στη γυμναστική. Σηκωνόμουν κάθε πρωί στις 04:30 και πήγαινα δύο ώρες στο γυμναστήριο μέχρι τις 07:30, γυρνούσα σπίτι και Γιώργος πήγαινε στην εταιρεία του. Μόλις που πρόλαβα να χάσω μερικά κιλά, όμως στην εγκυμοσύνη μου με την Αναστασία πάλι τα ίδια, ξαναπήρα πολλά κιλά. Έκανα γυμναστική με personal trainer 3 φορές την εβδομάδα που με βοήθησε αρκετά, γενικότερα όμως είχα πολλές αυξομειώσεις με το βάρος μου. Μόλις πέρυσι κατάφερα να βρω τα κιλά μου, με διατροφή, αποφεύγω τα τηγανητά και τους πολλούς υδατάνθρακες και κάνω καθημερινά γυμναστική».

Καλομοίρα
INSTAGRAM

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...