Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Venice Festival: Η Βάσια Κωσταρά κερδίζει το βραβείο ”καλύτερη εμφάνιση”

Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη Βενετία. Η σχεδιάστρια μόδας παρακολουθεί αυτές τις ημέρες το Φεστιβάλ της Βενετίας και η χθεσινή της εμφάνιση έγινε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά viral. Εκείνη δεν είχε αποκαλύψει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον λόγο αυτού του ταξιδιού, αφήνοντας έτσι έκπληκτους τους θαυμαστέ της.

Η Βάσια Κωσταρά περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα custom made φόρεμα το οποίο και σχεδίασε η ίδια. Όπως έγραψε και στον προσωπικό της λογαριασμό, το συγκεκριμένο print θα το συναντήσουμε σε διάφορα κομμάτια της νέας της συλλογής FW 21. Το βαθύ ντεκολτέ του χθεσινοβραδινού της φορέματος αλλά και η γραμμή του ήταν κάτι το ασύλληπτο. Ο τρόπος που το φόρεμα αγκάλιαζε το σώμα της Βάσιας Κωσταρά έδινε μία ακόμη πιο feminine διάσταση στην εμφάνισή της αυτή.

Tο hairlook της σχεδιάστριας μόδας επιμελήθηκε ο γνωστός hairstylist Beppe D’Elia. Αρκετά διάσημος από τις συνεργασίες του με την Anna Wintour, Kaia Gerber, Uma Thurman και άλλες πολλές.

Η Βάσια Κωσταρά είχε πιάσει τα μαλλιά της ένα χαμηλό σινιόν αφήνοντας τα curtain bangs να τονίζουν τη θηλυκότητά της. Η επιλογή των λουλουδιών στα μαλλιά έδωσε μία πιο… ιταλική φινέτσα στην εμφάνιση αυτή. Τα φλας των φωτογράφων έλαμψαν μόλις εκείνη περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Κάνουμε μία υπόκλιση στην Βάσια Κωσταρά και την τόσο unique της εμφάνιση και we… stay tuned για τη νέα της συλλογή.

Δεν Σταματάμε Να Ζηλεύουμε Το Νέο Κούρεμα Της Βάσιας Κωσταρά

Το νέο κούρεμα της Βάσιας Κωσταρά μας έχει κλέψει (κυριολεκτικά) την καρδιά. Η σχεδιάστρια μόδας παρέμεινε πιστή στο ξανθό μαλλί αλλά το κούρεμά της δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη είναι κάτι το ασύλληπτο. Δύο τόσο δημιουργικοί άνθρωποι συναντήθηκαν κάπου εκεί στα Ιλίσια και το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε.

Η Βάσια Κωσταρά είναι μία από τις διάσημες γυναίκες που μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε μόνο και μόνο από τα μαλλιά της. Είναι το id της. Eίναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζουμε σε εκείνη.

Η Βάσια αποφάσισε να αποκτήσει curtain bangs, τύπου Brigitte Bardot. Το συγκεκριμένο στυλ είναι κάτι που λατρεύουν οι Γαλλίδες και προσφέρει ένα carefree αποτέλεσμα.

Οι curtain αφέλειες είναι πιο μακριές από την κλασική φράντζα αφού φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά, κάνουν το hairlook πολύ σέξι και θηλυκό, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για το styling, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε σγουρά και σπαστά μαλλιά μιας και αποκτούν όγκο.

Οι curtain αφέλειες είναι πιο μακριές από την κλασική φράντζα αφού φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά, κάνουν το hairlook πολύ σέξι και θηλυκό, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για το styling, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε σγουρά και σπαστά μαλλιά μιας και αποκτούν περισσότερο όγκο.

Για το νέο της κούρεμα, η fashion designer, είπε ναι σε αυτή την τάση και κάπου εδώ εμείς χειροκροτάμε. Βάσια μας ακούς;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...