Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Τις πούλησαν 50 ευρώ»

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα βανδή πρώτη γνωριμία

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εξηγεί πώς αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε εχθές καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού EnLefko και μέσα σε όλα μίλησε στον Σταύρο Διοσκουρίδη και τον Παναγιώτη Μένεγο για τα πρώτα ραντεβού με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών με τη Δέσποινα Βανδή, στην αρχή της σχέσης τους.

«Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν εκνευριστικό που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια και μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο  ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος. Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;» είπε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

Δέσποινα Βανδή: «Η αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στο να συναντήσω τον Βασίλη»

«Δεν κ@λωσα. Δεν έγινα πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο ‘Μεγάλος Αδερφός’ είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;» πρόσθεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Παντρεύεται Η Δέσποινα Βανδή; Η Σπόντα Στο J2US

Ομολογουμένως ο Μάρτιος ήταν ένας αρκετά περιπετειώδης μήνας για τη Δέσποινα Βανδή και τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες αφού ο ηθοποιός πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, με αίσιο τέλος βέβαια. Ενώ λοιπόν εκείνος αλλάζει τρόπο ζωής και μαθαίνει από τα λάθη του, τους είδαμε να κάνουν ένα ταξίδι express στη Ρώμη.

Από το ταξίδι στη Ρώμη η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με ένα μονόπετρο μη θέλοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Τότε ήταν που φούντωσαν και τα δημοσιεύματα για έναν επικείμενο γάμο του ζευγαριού φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Ο Μανώλης Κονταρός που τραγούδησε στο J2US έκανε αποκαλύψεις με μία του μαντινάδα. Απευθυνόμενος στην καλή του φίλη Δέσποινα Βανδή. Ο στίχος τα έλεγε όλα: «Δέσποινα ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω, έλα Δέσποινα πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω».

Και όπως θα παρατηρήσεις στο βίντεο, ακολούθησε η έκπληξη της Δέσποινας στην αναφορά του, αλλά και ένα κοντινό πλάνο του σκηνοθέτη στα χέρια της και στο μονόπετρο που φορά.

Φυσικά μετά επακολούθησε και σχετική ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη προς τον τραγουδιστή αλλά κυρίως προς τη Δέσποινα η οποία απάντησε ευθέως πως: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα. Ο ένας, ο κεντρικός».

Κανείς δεν μπορεί όμως να πει και με σιγουριά, αν χθες το βράδυ όλο αυτό ήταν αλήθεια ή απλώς ένα τρολάρισμα για όλα όσα ακούγονται. Αλλά από την άλλη πλευρά δε λένε πως η αλήθεια μέσα από το χιούμορ αποκαλύπτεται καλύτερα; Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είχε δηλώσει κατά το παρελθόν πως ένας δεύτερος γάμος δεν είναι στις σκέψεις της παρόλα αυτά, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει σχεδόν ένα χρόνο πριν στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί. Πάνω απ’ όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

Πώς έριξαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το TikTok;

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έγινε γνωστή η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού και τα χειρουργεία που ακολούθησαν μαζί με τη νοσηλεία. Εκείνος έχοντας ξεπεράσει το ξαφνικό αυτό πρόβλημα υγείας του επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, Βασίλης Μπισμπίκης χωρίς Δέσποινα Βανδή δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.
Με αφορμή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έκαναν ένα ταξίδι για δύο στη Ρώμη, έναν από τους άκρως πιο ρομαντικούς προορισμούς για ένα ζευγάρι.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram του μια τρυφερή φωτογραφία του με την τραγουδίστρια από τη βραδινή τους βόλτα στην Piazza di Spagna, γράφοντας «Αγάπη μου».

δέσποινα βανδή βασίλης μπισμπίκης ρώμη

Με αφορμή την Πανσέληνο που είχε το βράδυ της 25ης Μαρτίου, η Δέσποινα Βανδή βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει με τον Βασίλη Μπισμπίκη το δικό της κλιπ με το νέο της τραγούδι «Πανσέληνος» να ακούγεται στο background. Άλλωστε, είναι φανερό πως αν το αφιέρωνε σε κάποιον αυτό το τραγούδι της με τον Mente Fuerte η Δέσποινα Βανδή, αυτός είναι σίγουρα ο Βασίλης Μπισμπίκης.

To βίντεο αυτό της Δέσποινας Βανδή στο TikTok ήδη μέσα σε λίγες ώρες πλησιάζει τις 160.000 προβολές, ενώ τα σχόλια του τύπου «τι ωραίο ζευγάρι που είστε» και «Δέσποινα ζήσε τη ζωή σου όπως γουστάρεις» ήταν πραγματικά πάρα πολλά. Φυσικά οι fans του ζευγαριού ευχήθηκαν ξανά και τα «περαστικά» τους στον ηθοποιό, αφού το πρόβλημα με την καρδιά του ήταν αρκετά σοβαρό.

@desp1navandiofficial #panselinos #roma #italia ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...