Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ο μικρός αδερφός της Σοφίας Καρβέλα έγινε 2 ετών: Δες τον

Σοφία Καρβέλα
INSTAGRAM

Πώς λέγεται ο αδερφός της Σοφίας Καρβέλα; Η Άννα Βίσση έκανε την αποκάλυψη

Αναμφισβήτητα ο Νίκος Καρβέλας ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο από όλα την προηγούμενη εβδομάδα. Η αποκαλυπτική του συνέντευξη έγινε talk of the town και πολλοί ήταν εκείνοι που τη σχολίασαν είτε αρνητικά είτε θετικά.
Ας αφήσουμε όμως αυτά και ας δούμε πόσο πολύ μεγάλωσε ο μικρότερος γιος του. Ο αδερφός της Σοφίας Καρβέλα έγινε 2 ετών και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά. Όπως και όλοι οι πρώην σύζυγοι του Νίκου Καρβέλα.

Πριν από λίγες ώρες η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε μια νέα selfie φωτογραφία της ίδιας και του γιου της και με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιά του έγραψε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

«Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tην ανάρτηση της συντρόφου του έκανε repost ο Νίκος Καρβέλας, θέλοντας με αυτό τον διακριτικό τρόπο να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στον γιο τους.

μικρός αδερφός της Σοφίας Καρβέλα

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Έλενας Φερεντίνου για να στείλουν εγκάρδιες ευχές στον Καρβέλα junior. Πρώτη και καλύτερη η Άννα Βίσση, η οποία άθελά της αποκάλυψε το όνομα που θα λάβει ο γιος του ζευγαριού το οποίο δεν είναι άλλο από «Φαίδων».

«Δυο χρόνια ,απίστευτο…❤️❤️ Φαίδων ο ατίθασος ο όμορφος ο μέλλων … Για να δούμε», έγραψε η Άννα Βίσση.

Ακολούθησε η Αννίτα Πάνια η οποία σχολίασε: «Να τον χαιρόμαστε».

Ο Νίκος Καρβέλας εξέφρασε την αγάπη προς την σύντροφο και τον γιο του με ένα λακωνικό σχόλιο και συγκεκριμένα τρία emojis σε σχήμα μπλε καρδιάς.

μικρός αδερφός της Σοφίας Καρβέλα

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί. Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», δήλωσε πρόσφατα ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη.

Το όνομα του γιου του επιβεβαίωσε και ο Νίκος Καρβέλας μέσα από τα Ιnstagram-stories του, κάνοντας repost έναν πίνακα ζωγραφικής που δέχθηκε ως δώρο για τα γενέθλια του μικρού Φαίδων.

μικρός αδερφός της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα Ποζάρει Μαζί Με Τον 15χρονο Αδερφό Της. Πόσο Μοιάζουν;

Τα τελευταία δύο χρόνια τη βλέπουμε να ταξιδεύει διαρκώς στην Ελλάδα τόσο για επαγγελματικές όσο και για προσωπικές υποχρεώσεις. Η Σοφία Καρβέλα τι και αν μένει στη Νέα Υόρκη λατρεύει την Ελλάδα και σε κάθε πρώτη ευκαιρία προσγειώνεται εδώ για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα και να περάσει μαζί τους ποιοτικό χρόνο.

Η κόρη της Άννας Βίσση ήρθε πριν από λίγα 24ωρα οπότε αμέσως μόλις έφθασε στην Ελλάδα έτρεξε να δει τους συγγενείς της. Μέσα στα πρώτα ονόματα της οικογενειακής αυτής λίστας εκτός από τη μαμά της ήταν και ο 15χρονος αδερφός της Ανδρέας. Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι ο καρπός του έρωτα του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.

Η σχεδιάστρια φωτογραφήθηκε με τον 15χρονο Ανδρέα Καρβέλα,, με τους ακόλουθούς της να εντυπωσιάζονται με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο μικρός.

«Ο μικρός μου αδερφός», έγραψε στα stories της η Σοφία Καρβέλα, συστήνοντας τον Ανδρέα στους followers της.

Σοφία Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα

Instagram

Σοφία Καρβέλα: Δες Για Πρώτη Φορά Τον Ενός Έτους Αδερφό Της

Ένα ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε στις αρχές της εβδομάδας η Σοφία Καρβέλα με αφορμή το launch της νέας της συλλογής μαγιό σε συνεργασία με το brand Meyia. Στο πλευρό της βρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, οι ξαδερφές της, η Αννίτα Πάνια, ο Ανδρέας Καρβέλας  και η Έλενα Φερεντίνου.

Και αφού αναφέραμε τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τον ενός έτους γιο τους, αδερφό δηλαδή της Σοφίας.

Μία φωτογραφία με το υπέροχο και γλυκύτατο πρόσωπο του γιου της ανήρτησε στα social media, για πρώτη φορά, η Έλενα Φερεντίνου. Η τραγουδίστρια πήγε βόλτα στην παραλία με τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα, ενώ όπως όλα δείχνουν θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία γλυκιά στιγμή από την υπέροχη βόλτα τους.

Η τραγουδίστρια κάθισε στα χαλίκια της παραλίας μαζί με τον γιο της, ενώ κράτησε αυτή τη στιγμή απαθανατίζοντάς την. Ευτυχισμένη και ήρεμη όσο ποτέ, με τον ενός έτους γιο της μπροστά της, η Έλενα Φερεντίνου φαίνεται πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο μικρός Καρβέλας θα πάρει το όνομα Φαίδωνας, το όνομα δηλαδή του πατέρα της Έλενας Φερεντίνου, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι.

Σοφία Καρβέλα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...