Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Η ρομαντική τους απόδραση στην Πορτογαλία

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν πορτογαλία

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει surf μαζί με τον νέο της σύντροφο και σταματά να κρύβεται από όλους και από όλα! Δες τις φωτογραφίες

Πριν από έναν χρόνο περίπου οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στη Χαβάη μαζί με την παρέα τους και τότε είχαν φουντώσει οι φήμες για τη σχέση τους. Άλλωστε, η απόφαση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να μπει στο Survivor μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είχε μπερδέψει αρκετά τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους θαμαστές τους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε προχωρήσει στη ζωή της και ήταν φίλη με τον Βασάλο ή είχαμε μια επανασύνδεση.

Το δίλημμα αυτό λύθηκε φυσικά με το ταξίδι της ίδιας αμέσως μετά την επιστροφή της από το παιχνίδι επιβίωσης.

Πριν από λίγα 24ωρα, η παρουσιάστρια του Mega και ο μουσικός άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πραγματοποίησαν μια ολιγοήμερη απόδραση στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με στόχο να δουν τα αξιοθέατα και να «γεμίσουν μπαταρίες».

Από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καταλαβαίνουμε πως «μιλάμε» για ένα ταξίδι μόνο για…δύο!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν πορτογαλία Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν πορτογαλία

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν πορτογαλία

Ευδιάθετοι και full in love, Βαλαβάνη-Μόργκαν δεν σταμάτησαν να μοιράζονται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες. Και γνωρίζουμε καλά, πως η Ευρυδίκη αγαπά τα ταξίδια και ειδικά όταν είναι σε σχέση θέλει να μοιράζεται εμπειρίες και αναμνήσεις με τα πρόσωπα που αγαπά.
Από πέρσι άλλωστε, που είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη, η Ευρυδίκη έχει ταξιδέψει από το San Francisco και τη Χαβάη ως τα Ζαγοροχώρια και τη Λέσβο.

Τι είπε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν;

Πριν λίγες εβδομάδες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το παρών σε κοσμικό event και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες τόνισε για την προσωπική της ζωή:

«Ωραία….Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι’ αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά».

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη Και Ο Γρηγόρης Μόργκαν Μας Χαιρετούν Μαζί Από Την Κρήτη

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες γύρω από το ειδύλλιο αυτό. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε περάσει το μεγαλύτερος μέρος του καλοκαιριού της στην Κρήτη και οι φήμες την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ζευγάρι κρατούσε όλους αυτούς τους μήνες αρκετά χαμηλό προφίλ και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει επιλέξει να μη  μιλήσει δημόσια για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Τους είδαμε να ταξιδεύουν μαζί μετά την επιστροφή της δημοσιογράφου από το Survivor All Star τόσο στη Χαβάη όσο και στην κοντινή μας Τήνο. Χωρίς όμως να δηλώνουν κάτι περαιτέρω για την προσωπική τους σχέση.

Μόλις χθες, ο Γρηγόρης Μόργκαν ανέβασε μια φωτογραφία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την Κρήτη.

Στο κοινό πλάνο, Ευρυδίκη και Γρηγόρης ποζάρουν με πολύ καλή τους φίλη ενώ και σε αυτή την απόδραση η παρέα αποτελείται από αρκετά άτομα. Λάτρεις των αθλημάτων, της φύσης, και της φιλίας, οι φανς του φημολογούμενου ζευγαριού κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους που έχουν πολλά κοινά και που ταιριάζουν απίστευτα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Το ταξίδι πριν  από μερικούς μήνες στην Τήνο

Ακόμη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει πάρει καμία επίσημη θέση σε όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και τον χωρισμό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Εκείνος στο Survivor All Star απάντησε πως η σχέση τους it’s complicated και η αθλητικογράφος και επιχειρηματίας συμφώνησε – ας το πούμε – μαζί του. Την ίδια ώρα βέβαια που ο Βασάλος έκανε δηλώσεις στον Ατζούν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε εξωτικές διακοπές στην Χαβάη με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν στο εξωτερικό δήλωσε πως η παρέα ήταν μεγάλη και δεν ήταν μόνο οι δυο τους. Απέφυγε δηλαδή να μιλήσει δημόσια για το relationship status της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρήκε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Τήνο μαζί με την παρέα της και τον φημολογούμενο σύντροφό της.

Αυτή τη φορά επέλεξαν να επισκεφτούν την πανέμορφη Τήνο με μεγάλη παρέα, όπως είδαμε και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, όπου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει μπροστά-μπροστά με χαμόγελο. Είναι από τις σπάνιες φορές που τους βλέπουμε σε κοινή φωτογραφία. Ίσως και η πρώτη αν δεν «πέφτουμε» έξω καθώς ναι μεν έχουν ανταλλάξει μερικά mentions δηλώνοντας πως βρίσκονται στο ίδιο μέρος αλλά με τα πρόσωπά τους δεν έχουμε δει ποτέ ξανά.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...