Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Είδαμε τελικά την Kate Middleton; Η σωσίας της απαντά

Τι Συμβαίνει Με Την Kate Middleton
Instagram

Φήμες κυκλοφορούν πως το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν είδαμε την Kate Middleton αλλά τη σωσία της. Τι τελικά συνέβη;

Οι μέρες περνούν και το πρόβλημα υγείας της Kate Middleton όλο και περισσότερο απασχολεί τα Μέσα. Ενώ, λοιπόν, κάποιοι πίστευαν πως εκείνη έκανε την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή της σε μία φάρμα κοντά στο σπίτι της, χθες οι χρήστες των social media έτρεξαν να το διαψεύσουν,

«Δεν είναι εκείνη», «Αυτή που βλέπουμε είναι μια άλλη», «Κάντε ζουμ και θα δείτε πως είναι κάποια σωσίας της». Πολλά τα σχόλια και καμία επίσημη απάντηση δεν δόθηκε γύρω από το τι συμβαίνει τελικά με την Kate Middleton.

Η Heidi Agan, η οποία είναι η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μίλησε στη Mirror και διέψευσε ότι είναι η ίδια στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Η νεαρή κοπέλα υποδύεται επαγγελματικά την Kate Middleton εδώ και 12 χρόνια.

«Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σε αυτό το βίντεο» είπε χαρακτηριστικά η Heidi Agan.

Τι Συμβαίνει Με Την Kate Middleton; Τα Σενάρια Μετά Την Δημόσια Εμφάνιση

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στο Windsor και την μυστικοπάθεια που επικρατεί όσον αφορά την Kate Middleton. Από τη μία πλευρά πρέπει να γίνει απόλυτα αποδεκτό πως το Παλάτι και η ίδια μπορεί να μην θέλουν να δημοσιοποιήσουν καμία τόσο προσωπική είδηση για εκείνη, από την άλλη οι Βρετανοί και άλλοι θαυμαστές ανησυχούν για το τι πραγματικά της συμβαίνει.

Σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθη το Σάββατο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατά κόσμο Kate Middleton. Την συνόδευε ο σύζυγος της πρίγκιπας Γουίλιαμ και σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν «καλά στην υγεία της, ήταν χαλαρή και πολύ χαρούμενη».

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το οποίο λέει επίσης πως το πριγκιπικό ζεύγος πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Πολλοί είναι εκείνοι που είδαν ένα ερασιτεχνικό βίντεο στα σόσιαλ από την εμφάνιση αυτή της Kate Middleton και τονίζουν πως δεν είναι εκείνη. Ένα ζουμ πείθει πολλούς πως μιλάμε για μια άλλη γυναίκα στο πλευρό του William ή μία Kate υπερβολικά αδυνατισμένη.

 

 

 

 

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.

Κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι άκρως αμφιλεγόμενες. Μια από τις πιο πρόσφατες δε, όπου η Κέιτ Μίντλεντον ποζάρει περιχαρής με τα τρία της παιδιά στο κήπο τους σπιτιού τους αποδείχθηκε πειραγμένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο άνευ προηγουμένου. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό καυγά μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και του παλατιού. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν η πριγκίπισσα να αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ίδια πείραξε τη φωτογραφία, ζητώντας συγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε. Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη, σημειώνοντας παράλληλα πως κάποιες φορές πειραματίζεται με την επεξεργασία φωτογραφιών όπως κάνουν και πολλοί άλλοι.

Με αυτά και με τα άλλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, που πρώτα αποκάλυψαν ότι η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη, ζήτησαν από τα ανάκτορα να τους δώσουν την αυθεντική. Κάτι όμως που το παλάτι επίμονα αρνήθηκε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα νέο κύμα συνωμοσιολογίας αλλά και χλευασμού. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης π.χ. τα ανέκδοτα έδιναν και έπαιρναν. Η ιστορία κατάντησε σαν το παιχνίδι «βρείτε τη διαφορά» μεταξύ δύο φωτογραφιών που στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε «βρείτε το λάθος».

Το ήδη επιβαρυμένο κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ με τις υπόνοιες που αφήνουν μερικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εξωσυζυγική σχέση.
Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times είναι πολύ πιθανόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου στην Θεία Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντα της στις 17 Απριλίου όπου και ολοκληρώνονται οι σχολικές διακοπές του Πάσχα στην Βρετανία.

Τέλος είναι πολύ πιθανόν, πάντα σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, μέχρι τότε να κάνει και κάποιες δηλώσεις. Από την μια για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση της υγείας της, για την εγχείρηση δηλαδή που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στα μέσα του Γενάρη όπου δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες στην δημοσιότητα και από την άλλη για να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Αλλά όλα αυτά, προς το παρόν, ανήκουν σε ένα από τα πολλά σενάρια των βρετανικών μέσων ενημέρωσης. Μέχρι νεωτέρας λοιπόν αυτό που γνωρίζουμε επίσημα από το παλάτι είναι πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...