Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

To must look για την εκδρομή: Κάντο όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου

έβελυν καζαντζόγλου τι φόρεσε

Η Έβελυν Καζαντζόγλου σου δείχνει τι μπορείς να φορέσεις στην εκδρομή αυτό το τριήμερο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να σε βρίσκει στο γραφείο μετρώντας αντίστροφα για την εξόρμηση του τριημέρου ή στο πλοίο για τον αγαπημένο σου προορισμό. Τα looks της άνοιξης είναι πάντοτε κάπως πιο μεταβατικά και ταυτόχρονα δύσκολα. Είναι αυτή η εποχή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Δεν ξέρεις τι να ρίξεις μέσα στη βαλίτσα σου. Χειμερινά ή καλοκαιρινά κομμάτια;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου πόσταρε ένα spring look και είμαστε σίγουρες πως οι περισσότερες θα θελήσουμε να το υιοθετήσουμε αυτό το τριήμερο. Βασικά είναι ένα σύνολο όχι μόνο για τις εξορμήσεις στην εξοχή αλλά ακόμη και για την πόλη. Κομμάτια που μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και στο γραφείο.

Δημιούργησε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο αλλά και stylish σύνολο καθώς φόρεσε όλα τα κομμάτια τα οποία είναι σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης εποχής όπως και μίας ανάλαφρης spring εμφάνισης. Συγκεκριμένα , η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε να φορέσει ένα denim on denim look το οποίο αποτελούταν από denim παντελόνι και denim πουκάμισο ίδιας απόχρωσης. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με καμπαρντίνα σε μπεζ χρώμα και ψάθινο τσαντάκι χειρός.

έβελυν καζαντζόγλου τι φόρεσε έβελυν καζαντζόγλου τι φόρεσε

Τι Πρέπει Να Υπάρχει Στη Βαλίτσα Του Τριημέρου;

Οι επόμενες εβδομάδες «κρίνονται» κρίσιμες για όσους έχουν κανονίσει ταξίδια εντός και εκτός συνόρων. Τα δύο τριήμερα που ακολουθούν έχουν γίνει η αφορμή πολλές και πολλοί από εμάς να γεμίσουμε τη βαλίτσα μας (μικρή κορίτσια ακούτε;) με όλα τα απαραίτητα και να… φύγουμε.

Το να φτιάξεις σωστά τη βαλίτσα και να μην ξεχάσεις τα απαραίτητα θέλει τρόπο και όχι κόπο. Αυτή η εποχή είναι, επίσης, κάπως περίεργη καθώς πρέπει να κάνεις μια μίξη χειμερινών items και ανοιξιάτικων.

Τι πρέπει να βάλω μέσα στη βαλίτσα για ένα τριήμερο;

#1 Cross body τσάντα

Όταν είσαι σε μια εκδρομή θέλεις να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα, οπότε επέλεξε μία cross body bag στο σωστό για σένα μέγεθος για να χωράει όλα τα απαραίτητα. Kινητό, κάρτες, κλειδιά αυτοκινήτου/δωματίου κτλ κτλ.

#2 Κασκόλ

Βάλε μέσα στη βαλίτσα σου σίγουρα ένα ωραίο μεγάλο κασκόλ σε έντονο χρώμα, το οποίο θα χρησιμεύσει και ως εσάρπα σε πολλές περιπτώσεις πάνω από το ανοιξιάτικο δερμάτινο jacket σου ή μία καμπαρντίνα.

#3 Bomber μπουφάν

Καλό θα ήταν να μην εμπιστευτείς και τόσο τον καιρό και να πάρεις μαζί σου κανονικά το χοντρό σου μπουφάν. Θα το συνδυάσεις με όλα και θα είναι παράλληλα ζεστό και ελαφρύ για τις όποιες δραστηριότητές σου.

#4 Denim παντελόνι

Ένα jean παντελόνι είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Το φοράς το πρωί για να πεταχτείς στο φούρνο συνδυάζοντάς το με ένα φούτερ και το βράδυ με ένα bodysuit βγαίνεις για ποτό.

#5 Μπαλαρίνες

Είναι τα πιο επίκαιρα flats του μήνα και έχουν σίγουρα μια θέση στη βαλίτσα σου. Μπορείς να τις φορέσεις στο dinner κανονικά με καλσόν και φόρεμα ή φούστα αλλά και μέσα στη μέρα με τα παντελόνια σου και ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες που είναι τάση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...