Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η stylish Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τι φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και «καμουφλάρει» την κοιλίτσα της;

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες πως θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει το δεύτερο τρίμηνο της κύησής της και πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε σε μεγάλο event και παραδέχθηκε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει πώς πέρασε την Κυριακή μαζί με τον γιο της. Μαμά και γιος απήλαυσαν τον ήλιο και ο μικρός δοκίμασε τις οδηγικές του ικανότητες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν εκεί δίπλα του και μας έδειξε πως ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μπορείς να είσαι stylish.

Η εγκυμονούσα είχε επιλέξει ένα λευκό πουκάμισο σε loose γραμμή με ένα εφαρμοστό μαύρο κολάν και μποτάκια. Το όλο look ολοκλήρωσε με ένα denim jacket για να δώσει την απαραίτητη ανοιξιάτικη εσάνς στο look της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Έγκυος Ξανά Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια εδώ και αρκετούς μήνες έχει αφοσιωθεί στον γιο της. Μάλιστα, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ένα ατύχημα στο πόδι και η ίδια είχε αποκαλύψει πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωης της.

Οι μήνες πέρασαν, εκείνη έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και από ότι φαίνεται είναι έτοιμη να βιώσει τη χαρά της μητρότητας για δεύτερη φορά.

Εδώ και μερικές μέρες υπήρχε η φήμη και το αντίστοιχο κουίζ πως γνωστή παρουσιάστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά της. Οι υποψίες πήγαν εξαρχής στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ίδια αποφάσισε να μας το «ανακοινώσει» με μια δημόσια εμφάνιση και να μοιραστεί μαζί μας τη χαρά της.

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας έγινε πριν από λίγες ώρες, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έδωσαν το παρών σε event που πραγματοποιήθηκε σε πολυχώρο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, έτσι και τώρα η παρουσιάστρια θέλησε να προστατεύσει το ευτυχές γεγονός, κρατώντας μυστική την εγκυμοσύνη της τους τελευταίους πέντε μήνες.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η 36χρονη παραδέχθηκε ότι κυοφορεί το δεύτερο παιδί της, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Φορώντας ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, tweed σακάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό μαζί με τον σύζυγο και την μητέρα της και δέχθηκε ευχές.
Ο στενός φίλος-συνεργάτης του ζευγαριού, Χάρης Σιανίδης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου μας αποκάλυψε πως είναι έξι μηνών και έγραψε: «She did it again!!! #sixmonthspregnant Πόσο χαρούμενος είμαι που η οικογένεια σας πολύ σύντομα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Έχασε 30 Κιλά: Δες Τη Φωτογραφία Της

Μέχρι να δούμε τα instagram stories της, γνωρίζαμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε περίπου 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Πέσαμε» όμως έξω αφού η όμορφη παρουσιάστρια ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Πόσα από αυτά έχασε και με ποιον τρόπο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε πως τρεις ώρες πριν γεννήσει ζύγιζε 90 κιλά. Σήμερα, περίπου τέσσερις μήνες και κάτι λιγότερο μετά τη γέννα της, η ίδια αποκάλυψε πως έχει χάσει τριάντα κιλά περίπου.

Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες όπου δείχνουν πόσα κιλά είχε χάσει σχεδόν 10 μέρες μετά τη γέννα, δυόμιση μήνες μετά και σήμερα. Από τα 90 κιλά έφτασε στα 60 με την πολύτιμη βοήθεια του διατροφολόγου της Myflex_diet_center. Με τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική πέτυχε αυτό που ήθελε.

Επίσης, στο ίδιο Instagram Q & A η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως θέλει να χάσει τέσσερα ακόμη κιλά τα οποία θα είχε ήδη αποχωριστεί αν το Πάσχα δεν είχε κάνει παρασπονδίες.

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΚωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με ποια γεύματα έχασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η ίδια αμέσως μόλις γέννησε αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή ώστε να επιστρέψει σιγά σιγά στα κιλά και της σιλουέτα της. Μέσα, λοιπόν, από ένα Q & A που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πολλές ήταν εκείνες που ρώτησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τι τρώει όλο αυτόν τον καιρό που ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή. Πώς έχει καταφέρει να χάσει 16 κιλά, μπορεί και περισσότερα πλέον, σε τρεις εβδομάδες. 

Η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει μερικά από τα γεύματά της, τα οποία επιλέγει σε συνεννόηση με τον διατροφολόγο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...