Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΖΩΔΙΑ

Ερμής στους Ιχθύες: Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν (καλώς ή κακώς)

ζώδια και προβλέψεις
PEXELS

Ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθύες και δες ποια ζώδια θα επηρεαστούν και πώς ακριβώς

Μπορεί εσύ κατά καιρούς να διαβάζεις τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου και πώς θα κυλήσει ο μήνας ή η εβδομάδα για τους κριούς, ταύρους κτλ αλλά οι θέσεις κάποιων πλανητών επηρεάζουν ανάλογα την καθημερινότητά σου. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την επικοινωνία και εισέρχεται στον Ιχθύ, κάτι που δεν είναι και τόσο θετικό καθώς δεν είναι η ιδανική θέση που θα μπορούσε να έχει. Στο Ιχθύ θα παραμείνει ως τις 9 Μαρτίου και θα επηρεάσει αρκετά τρία ζώδια.

Ιχθύς και Ερμής, αποτελούν ένα κάπως αντιθετικό ζεύγος. Το ζώδιο του Ιχθύ έχει να κάνει με το συναίσθημα, ενώ ο Ερμής αγαπά την αντικειμενικότητα. Ακόμη, από τη θέση αυτή ο Ερμής θα σχηματίσει δυο πολύ δύσκολες και απαιτητικές όψεις, τις οποίες είναι σημαντικό να προσέξουμε ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και συννενόησης.

Η πρώτη σύνοδος αφορά τρεις πλανήτες. Ερμή-Ήλιου- Κρόνου στις 28/02/2024 στις 9 μοίρες που από τη μια μπορεί να μας κάνει κάπως πιο απαισιόδοξους ή υπερβολικά ρεαλιστές. Ενώ στις 8/03 έχουμε τη σύνοδο Ερμή- Ποσειδώνα στις 27 μοίρες των Ιχθύων που δημιουργεί σύγχυση.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθύες;

Σε αυτή τη θέση o Ερμής θα παραμείνει μέχρι και 9 Μαρτίου του 2024 και θα επηρεάσει κυρίως Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες.

#1 Δίδυμος

Ο κυβερνήτης πλανήτης για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σε ένα κόντρα προς τα εσάς ζώδιο. Θα νιώσετε μπερδεμένοι και πιθανώς συναίσθημα και λογική να έρθουν σε κόντρα. Είναι σημαντικό για το επόμενο διάστημα να μην είστε βιαστικοί σε συμπεράσματα, αλλά και να σκέφτεστε τις καταστάσεις μακροπρόθεσμα. Το ενδιαφέρον εστιάζει επίσης και στα επαγγελματικά όπου θα χρειαστεί να δείτε αν πρέπει να συνεχίσετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση επαγγελματικά ή να αλλάξετε.

#2 Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και οι γύρω σας θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος για να σκεφτείτε ξανά την αξία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σας και να εστιάσετε στο να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας με αυτούς, όσο δύσκολο και αν είναι. Το σημαντικότερο όμως, είναι να μην εξιδανεικεύσετε καταστάσεις γιατί με την όψη του Ποσειδώνα θα υπάρχει μεγάλη σύγχυση και πιθανώς να κάνετε σημαντικά λάθη.

#3 Ιχθύς

Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εστιάσετε στον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σας μια φορά τον χρόνο και είναι στιγμή να το εκμεταλλευτείτε. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, κοινωνικοποιηθείτε και διεκδικήστε γνωριμίες με άτομα που πιστεύετε πως μπορούν να σας υποστηρίξουν και να σας αναδείξουν. Αν καιρό τώρα περιμένατε να κάνετε έναν διάλογο με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος που περιμένατε. Βέβαια, μέσα σε όλη τη διέλευση του ο Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να κάνει θολή την κρίση σας.

Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα: Ποια Ζώδια Θα Επηρεαστούν;

Οι σχέσεις θα βρίσκονται κάπως πάνω σε τεντωμένο σκηνή για τις επόμενες ημέρες, αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μπορεί να είναι εκρηκτική. Θα είναι βασικά. Ο Πλούτωνας σηματοδοτεί ότι χάνεται η «πολιτισμένη πλευρά» στις ανθρώπινες σχέσεις, και έρχεται στην επιφάνεια κάτι υποχθόνιο. Μπορεί να νιώσουμε συναισθήματα πρωτόγνωρα, τα οποία δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να διαχειριστούμε. Ή η αγάπη και η απόλαυση, πολύ γρήγορα να μετατραπούν σε αντιπάθεια και μίσος.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για όλα τα ζώδια, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή. Θα είναι δύσκολο να βρούμε ηρεμία, ενώ η σεξουαλική διάθεση κορυφώνεται. Οι σκηνές ζηλοτυπίας, οι εμμονές και τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας θα είναι τώρα έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές ή να μας βασανίζουν αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

#1 Καρκίνος

Η σύνοδος αυτή θα φέρει πολύ έντονο πάθος στη ζωή σας, είτε για καλό είτε όχι. Θα υπάρξει σίγουρα ένταση και πολύ πιθανό να βιώνετε κάθε συναίσθημα στα άκρα. Ίσως νιώσετε πως χάνετε τον έλεγχο στις ερωτικές σας σχέσεις, και έτσι θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να ασκήσετε πίεση και εξουσία. Κάτι το οποίο δεν βγαίνει ποτέ σε καλό. Μπορεί κάποιοι από εσάς να φτάσετε στο σημείο εμμονής και να κάνετε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Είναι σημαντικό γι’ αυτό το διάστημα να μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να καθορίσουν τις πράξεις σας.

#2 Ζυγός

Αυτή η σύνοδος είναι σπάνια ευνοϊκή, και για εσάς τους Ζυγούς μπορεί πράγματι να σας ωφελήσει, αν την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ο Υδροχόος είναι ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, και αυτό σημαίνει πως η ένταση και το πάθος θα είναι θετικά. Ίσως τώρα νιώσετε πως θέλετε να εστιάσετε στα ερωτικά σας, να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πάθος που σας χαρίζει αυτή η όψη αλλά χωρίς να επιτρέπετε στην σκοτεινή πλευρά σας να σας κυριεύσει.

#3 Υδροχόος

Αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο ζώδιο σας και πιθανώς θα σας κάνει να νιώσετε, όπως δεν είχατε ξανανιώσει. Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, ή να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Αυτή η όψη φέρνει και ενέργεια για ριζικές αλλαγές, γι’ αυτό αν νιώσετε πως μια κατάσταση δεν σας γεμίζει πια, θα βρείτε το θάρρος να αποχωρήσετε από αυτή. Είναι σημαντικό να μείνετε μακριά από αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και μοτίβα σκέψης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...