Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Θες μαλλιά υγιή και με όγκο; Η νέα σειρά που «υπόσχεται» θαύματα

πώς θα έχω μαλλιά με όγκο

H καμπάνια της RevitaLash® για υγιή μαλλιά είναι εδώ και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

H RevitaLash® Cosmetics, παγκόσμιος ηγέτης στη βιομοχανία της ομορφιάς παρουσιάζει τη νέα της καινοτομία: Την Volumizing Hair Collection – RevitaLash® Cosmetics. Αυτή η καινοτόμα σύνθεση μαλλιών που εποπτεύεται από ιατρό, σχεδιάστηκε για την υποστήριξη των μοναδικών αναγκών ανδρών και γυναικών με αραιά μαλλιά, μια κατάσταση που επηρεάζει το εντυπωσιακό ποσοστό του 50% των γυναικών σε κάποιο στάδιο της ζωής τους και το 85% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 50. 

πώς θα έχω μαλλιά με όγκο

Η αραιή εμφάνιση των μαλλιών μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή εμπειρία, που επηρεάζει την αυτοεκτίμηση και τη συναισθηματική ευεξία. Οι ειδικοί ανέφεραν μια αύξηση του προβλήματος από την εμφάνιση της πανδημίας COVID-19 και την άνοδο των σχετικών με αυτή στρεσογόνων παραγόντων. Αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτού του ζητήματος, η RevitaLash® Cosmetics έχει αναπτύξει ένα σχήμα ενίσχυσης του τριχωτού της κεφαλής 3-βημάτων που περιλαμβάνει το Thickening Shampoo, το Thickening Conditioner και τον πρωταγωνιστή της συλλογής, το Volume Enhancing Foam που έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώνει τα μαλλιά μέσω της αποκλειστικής επιστήμης BioPeptin Complex® της RevitaLash. Αυτή η επαναστατική, σχεδιασμένη από ιατρό σύνθεση ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και εντείνει το φυσικό όγκο, τη λάμψη και την ελαστικότητα των μαλλιών. Η νέα καμπάνια παρουσιάζει τα αποτελέσματα πραγματικών χρηστών πριν και μετά τη δοκιμή της Volumizing Hair Collection για 8 εβδομάδες. Επιπρόσθετα, μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών διάρκειας 4 εβδομάδων που χρησιμοποίησαν τον Volume Enhancing Foam (συνολικά 33 εθελοντές, άνδρες και γυναίκες) έδειξε καταπληκτικά αποτελέσματα:

  • 97% δήλωσαν πως τα λεπτά μαλλιά τους έδειξαν πιο πλούσια 
  • 94% δήλωσαν πως τα λεπτά μαλλιά τους έδειξαν πιο πυκνά, πιο υγιή και πιο θρεμμένα
  • 85% δήλωσαν πως τα αραιά μαλλιά τους στο «στεφάνι» έδειξαν πιο πυκνά και λιγότερο εύθραυστα

πώς θα έχω μαλλιά με όγκο

“Ως ένα brand με αποστολή να βοηθά τους καταναλωτές να ενισχύουν τις φυσικές βλεφαρίδες, τα φυσικά φρύδια και τα φυσικά μαλλιά τους, παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη χαρά την Volumizing Hair Collection, ως πρόταση για άνδρες και γυναίκες που βιώνουν μαλλιά με αραιή εμφάνιση,” λέει η Lori Jacobus, Πρόεδρος και Global CMO της RevitaLash® Cosmetics. “Tα αποτελέσματα από τη μελέτη καταναλωτών μας είναι πολλά υποσχόμενα και ενισχύουν την πίστη μας στη μεταμορφωτική δύναμη των προϊόντων μας.” 

Η RevitaLash® Cosmetics Volumizing Hair Collection διατίθεται σε επιλεγμένα spa και κέντρα ομορφιάς σε ολόκληρο τον κόσμο και online στο revitalash.gr. 

Ghost Layers: Η Τεχνική Των Σταρς Για Όγκο Στα Μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά και μάλιστα με όγκο είναι τέλεια για όσες θέλουν να πειραματίζονται με χτενίσματα και να έχουν κίνηση στα μαλλιά τους. Συνήθως τα άτονα μαλλιά δείχνουν και ξηρά. Οπότε πώς μπορείς να έχεις όγκο στα μαλλιά σου; Υιοθετώντας το σωστό και ιδανικό κούρεμα που δεν είναι άλλο από τα ghost layers. Μάλιστα οι ειδικοί αναφέρουν πως το συγκεκριμένο κούρεμα κρατάει σε φόρμα για μεγαλύτερη διάρκεια το μαλλί μας.

Τα ghost layers είναι ο τρόπος να δημιουργήσουμε αίσθηση όγκου στα μαλλιά, τονίζοντας τη φυσική τους κίνηση και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια. Κομμένα στρατηγικά και με τεχνική που δεν τα κάνει εύκολα εμφανή, αυτά τα αόρατα μήκη έχουν σκοπό να δώσουν έμφαση σε συγκεκριμένες περιοχές του κεφαλιού όπου τα μαλλιά έχουν ανάγκη από ένα boost για να μοιάζουν πυκνότερα.

Τόσο ο Chris Appleton, hairstylist των Kim Kardashian και Jennifer Lopez, όσο και άλλοι ειδικοί, έχουν αποδείξει τη δυναμική των ghost layers στις πελάτισσές τους, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για τρικ που όντως κάνει διαφορά.

To κλειδί σε αυτό το κούρεμα είναι πως το layering δεν είναι πολύ εμφανές. Λόγω αυτού, τα μαλλιά δεν επηρεάζονται ούτε όσον αφορά το μήκος αλλά ούτε και το σχήμα, και έτσι είναι μια τεχνική που μπορεί να δοκιμαστεί ακόμη και από γυναίκες που δεν διαπραγματεύονται καμία αλλαγή στα μαλλιά τους.

μαλλιά

μαλλιά

Σε ποια πρόσωπα ταιριάζει το ghost layers που δίνει όγκο στα μαλλιά;

Όλα εξαρτώνται από τις αναλογίες του προσώπου αλλά και από το μήκος των μαλλιών που έχετε. Σίγουρα, τα αόρατα layers είναι ιδανικά για όσες από εμάς έχουμε πολύ λεπτά και αδύναμα μαλλιά, καθώς είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τους χαρίσουμε κίνηση και όγκο, χωρίς να χρειαστεί να κόψουμε τις άκρες. Παράλληλα όμως, το συγκεκριμένο κούρεμα προτείνεται και σε γυναίκες με πολλά και ατίθασα μαλλιά προκειμένου να τους δώσει ακρίβεια και ένα σχήμα που θα δείχνει πάντα περιποιημένο.

μαλλιά

Μια ματιά στα hairstyles των Emily Ratajkowski, Matilda Djerf, Kim Kardashian και Nina Dobrev θα σας δώσει όλη την απαραίτητη έμπνευση.

Ποιο Είναι Το Τρικ Για Να Δώσεις Όγκο Στα Σγουρά Μαλλιά;

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μεγάλο κλάμερ. Ναι, το κλάμερ που τόσο λατρέψαμε στα 90s και έχει κάνει δυναμικό comeback.

Τι πρέπει να κάνεις:

Τα πράγματα απλά. Αμέσως μετά το λούσιμο, κι ενώ έχεις ταμπονάρει με μία πετσέτα ή ένα βαμβακερό T-shirt τα μαλλιά σου για να φύγει το πολύ νερό, κάνε μία βαθιά χωρίστρα στη μέση ή τη χωρίστρα που κάνεις συνήθως. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το κλάμερ ανάμεσα (πιάνοντας δηλαδή μία τούφα από τα δεξιά και μία από τα αριστερά της χωρίστρας) και άφησέ το εκεί, μέχρι να στεγνώσουν εντελώς τα μαλλιά σου. Μετά από λίγες ώρες, αφαίρεσε το κλάμερ. Ο πολυπόθητος όγκος στις ρίζες των μαλλιών σου είναι γεγονός (χωρίς πιστολάκι ή αφρό)!

«Δοκίμασα αυτό το κόλπο με το κλάμερ που δίνει όγκο στις ρίζες των μαλλιών και… και επιτρέψτε μου να πω ότι δεν θα είναι η τελευταία μου φορά που το δοκιμάζω. Χρειάστηκε πολύ λίγος κόπος και το αποτέλεσμα ήταν να μου δώσει τον όγκο που ήθελα στα μαλλιά» σχολίασε η ίδια χαρακτηριστικά κάτω από το post που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, προτρέποντας παράλληλα όλες τις σγουρομάλλες να το δοκιμάσουν, αλλά και να μοιραστούν τα αγαπημένα τους κόλπα για περισσότερο όγκο στις ρίζες των μαλλιών τους.

Κι αν θέλεις όλα τα παραπάνω να τα δεις στην πράξη, δεν έχεις παρά να πατήσεις play στο βίντεο που ετοίμασε η Barbara!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...