Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε τα γενέθλιά της και ο Γιάννης (της) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ένα μεγάλο πάρτι για φίλους, συγγενείς και συνεργάτες διόργανωσε εχθές το βράδυ (05/02) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της. Παρουσίες και απουσίες δεν θα πάρουμε αλλά σίγουρα δεν γίνεται να προσπεράσουμε την εμφάνιση του Γιάννη.

Ήταν μία επανασύνδεση χωρίς τυμπανοκρουσίες και βαρύγδουπες δηλώσεις. Είχαν υπάρξει παντρεμένοι στο παρελθόν, χώρισαν και τελικά η ζωή τους έφερε ξανά μαζί. Στα χθεσινοβραδινά γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο αγαπημένος της Γιάννης Καραβασάνης ήταν εκεί.

Γελαστός και διακριτικός, πίσω συνήθως από την αγαπημένη του, απέφυγε να ποζάρει ή να ανεβάσει κάποιο instagram story για να της ευχηθεί. Ήταν όμως παρών και πολύ ευτυχισμένος, που είναι αναμφισβήτητα και το πιο σημαντικό.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το περσινό καλοκαίρι, έπειτα από 4 χρόνια χωρισμού. Όπως φαίνεται, ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ, και οι δυο τους περνούν υπέροχα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση. Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύντροφος

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Πόσταρε Σπάνια Φωτογραφία Με Τον Σύντροφό Της

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με 4 φίλους της και τον σύντροφό της, καθώς και οι 5 είχαν τη γιορτή τους την περασμένη Κυριακή. Τη δημοσίευση συνόδευσε με την ευχή «Χρόνια Πολλά».

 

 ilianapapageorgiou/Instagram

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης ζουν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η παρουσιάστρια αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήματα που της θέτουν για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους. Το ζευγάρι έχει μεγάλη ιστορία αφού διατηρεί σχέση από το 2010, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν παντρευτεί το 2016 στο Los Angeles, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. O Γιάννης είναι συνομήλικός της, ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αρχιτέκτονας.

Τι και αν το ζευγάρι το 2018 είχε πάρει χωριστούς δρόμους, τον Ιούλιο του 2022 δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Κουφονήσια. Εκείνη δεν τον αποχωριζόταν από την αγκαλιά της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά, για την επανασύνδεσή τους, επιβεβαιώνοντας και τον «άγνωστο» γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη. «Με τον Γιάννη είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα εμπόδιο για να βλεπόμαστε πιο συχνά». Η ίδια είχε διαψεύσει ότι ο γάμος της έγινε για λόγους εγγράφων για την παραμονή της ίδιας ή του Γιάννη στις ΗΠΑ.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική έτσι κι αλλιώς, λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους, το είχαμε κάνει για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα και να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα».

«Φταίει ο ανάδρομος της δεύτερης ευκαιρίας. Εμένα βρήκε. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο ξανά» είχε πει, προσθέτοντας «Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία μας. Υπήρχαν συναισθήματα, προφανώς όταν έχεις περάσει χρόνια με κάποιον».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία από τις πιο -εξομολογητικές – της συνεντεύξεις. Διάβασέ την!

Το 2023 ομολογουμένως ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές της. Όπως μάλιστα και η ίδια ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρασε μια χρονιά με αρκετές χαρούμενες στιγμές τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως, πριν υποδεχθεί το 2024 μίλησε στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη και αποκάλυψε σκέψεις και κινήσεις του παρελθόντος που κανείς μας δεν γνώριζε ως τώρα.

«Έχω μείνει για πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία χρόνια, όταν ταξίδευα, δεν είχε επάνω μου τον αντίκτυπο που είχε στους περισσότερους, να αποτελεί δηλαδή μια ευχάριστη αλλαγή. Εμένα μου προκαλούσε μελαγχολία, αισθανόμουν πολύ άσχημα. Γιατί τη Νέα Υόρκη την είχα συνδέσει και με κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο που ήθελα ήταν να μένω σπίτι μου στην Ελλάδα, είχα ένα τραύμα μέσα που που έπρεπε να το γιατρέψω οπωσδήποτε».

Γιατί πέρασες δύσκολα στη Νέα Υόρκη; Είχε να κάνει με την προσωπική σου ζωή;

Δεν αφορούσε στο κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Έχει να κάνει με κάποιες καταστάσεις που δεν τις έχω συζητήσει ούτε ιδιωτικά. Έκανα πολλές σκέψεις πώς θα συνέχιζα εκεί, ποιο θα ήταν το μέλλον μου 0 ειδικά όταν ένα μοντέλο μεγαλώνει και αλλάζει τις προτεραιότητες του. Είχα επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά και μου δημιούργησε κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα που με πήγαν πίσω στη δουλειά. Αυτός ήταν ένας λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Έπρεπε να φύγω για να ξεφύγω.

Τα προσωπικά σου δεδομένα άλλαξαν ταυτόχρονα.

Όχι, είχα ήδη χωρίσει με τον Γιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...