Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Πώς «επιβεβαίωσε» η Βάλια Χατζηθεοδώρου τη νέα της σχέση

Βάλια Χατζηθεοδώρου νέα σχέση

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς είναι ζευγάρι αλλά υπάρχει λόγος που δεν επιβεβαιώνεται όλο αυτό!

Πριν από λίγους μήνες μάθαμε πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ξανά single. Λίγες ημέρες αφότου είχε κάνει το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου κυκλοφόρησαν και τα δημοσιεύματα του χωρισμού της.

Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει ότι ο «έρωτας με έρωτα περνάει», πάντως εκείνη δείχνει να είναι ξανά ερωτευμένη. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν μέσα στις γιορτές όπου οι δυο τους ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη. Οι followers τους όλο και ανακάλυπταν κοινά στοιχεία στις φωτογραφίες τους χωρίς όμως εκείνοι να επιβεβαίωνουν κάτι.

Την περασμένη Κυριακή το ζευγάρι επιβεβαίωσε έμμεσα τη σχέση του αφού η Βάλια Χατζηθεοδώρου κοινοποίησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το σπίτι του πρώην μπασκετμπολίστα να τραγουδά Καραόκε. Εκεί ήταν και ο κολλητός της φίλος Fipster.

Την Βάλια Χατζηθεοδώρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και ο Στέλιος Δρουμαλιάς και την ρωτήσαν για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Νίκο Παππά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει πλέον δημόσια για τα προσωπικά της.

«Δεν απαντάω (σ.σ σε όσα ακούγονται για νέα σχέση). Ξέρεις γιατί; Γιατί νιώθω πως αν καμιά φορά απαντήσεις σε κάτι, πρέπει μετά να βγεις για κάτι άλλο να διαψεύσεις, να επιβεβαιώσεις. Δεν θέλω να πω κάτι και νομίζω είναι και δικαίωμά μου. Δεν είναι ευχάριστο για εμένα να μην ασχολούνται με αυτά που κάνω επαγγελματικά. Το καταλαβαίνω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Είμαι οκ! Απλά δεν είναι όλες οι φάσεις για όλα. Είμαι σε ένα mood που έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου, οπότε δεν είμαι καθόλου στη φάση να πω κάτι. Δεν έχω και κάτι να πω. Δεν είμαι σε φάση να πω κάτι! Αλήθεια! Μην με πιέζετε ρε παιδιά άλλο. Σας παρακαλώ!», είπε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...