Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Σκάνε τα χείλη σου από το κρύο; Δοκίμασε αυτά τα σωτήρια lip balms

χείλη
Unsplash

Αν σκάνε τα χείλη σου, σου έχουμε τα 5 καλύτερα lip balms.

Ο χειμώνας είναι εδώ και κάθε αλλαγή του καιρού επηρεάζει και τα χείλη σου. Αν θέλεις να παραμένουν ενυδατωμένα και υγιή θα πρέπει να μην ξεχνάς να εφαρμόζεις ένα καλό lip balm.

Υπάρχει τρόπος να τα προστατέψεις και να τους χαρίσεις βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Με το να έχεις ένα lip balm στην καθημερινή skincare ρουτίνα σου, το οποίο μετέπειτα θα έχει μια θέση μέσα στην τσάντα σου. Τα ενυδατωμένα χείλη δεν είναι δύσκολο task, αρκεί να ακολουθείς μια συχνή ρουτίνα περιποίησης ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Προτού απλώσεις το αγαπημένο σου κραγιόν ή lip gloss στα χείλη υπάρχουν κάποια πολύ εύκολα βήματα για να ακολουθήσεις. Οι μάσκες χειλιών, τα lip scrubs, οι τεχνικές όπως για παράδειγμα το lip slugging έρχονται να «κλειδώσουν» με τα balms που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση. Με ελαιόλαδο, βούτυρο κακάο, καριτέ και άλλα θρεπτικά συστατικά, βρήκαμε παρακάτω 5 lip balms που είναι απολύτως απαραίτητα για τον χειμώνα.

5 lip balms για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Το ενυδατικό προστατευτικό lip balm της Apivita με πιστοποίηση ICEA περιέχει εκχύλισμα μελιού και Βιταμίνη Ε που εξασφαλίζει απαλά χείλη χαρίζοντάς τους μια ανάλαφρη αίσθηση. Το εκχύλισμα μελιού παρέχει μαλακτικές ιδιότητες, προλαμβάνει και αποκαθιστά την ξηρότητα, ενώ το ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και οι εστέρες jojoba ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και γερανιού παρέχουν πρόσθετη ενυδατική και αναζωογονητική δράση.

 

Τα NaturalBlend lip balms της Vichy, με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, θρέφουν και αναπλάθουν τα χείλη, ενώ παράλληλα τους χαρίζουν φυσικό, λαμπερό χρώμα. Σύνθεση που προσφέρει εντατική θρέψη, απαλό ευχάριστο άρωμα και γεύση με άνετη εφαρμογή.

Ένα lip balm με βούτυρο κακάο που προσφέρει εντατική φροντίδα, βαθιά ενυδάτωση και θρέψη και άμεση ανακούφιση σε ξηρά και σκασμένα χείλη. Με Ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε.

Το πρώτο προστατευτικό balm χειλιών με Poly-2P, ένα πρωτοποριακό, πατενταρισμένο σύμπλοκο που προσφέρει τριπλή δράση. Σύνθεση υψηλής ανοχής και μακράς διάρκειας που μονώνει την επιφάνεια του δέρματος: Ο συνδυασμός δύο πολυμερών εξασφαλίζει μονωτική δράση στην επιφάνεια του δέρματος, αποτρέποντας τυχόν μελλοντική καταπόνηση. Αναπλάθει σε βάθος: Ο συνδυασμός δύο πολυμερών επανορθώνει τα σκασμένα, ταλαιπωρημένα χείλη. ενώ οι φυτοστερόλες καταπραΰνουν αμέσως τα ξηρά, σκασμένα χείλη, εξασφαλίζοντας αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης.

Ένα καταπραϋντικό και θεραπευτικό stick χειλιών μεγάλης διάρκειας, που θρέφει και προστατεύει τα χείλη από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. H σύνθεσή του με Βούτυρο Καριτέ, απόσταγμα από το φρούτο του δέντρου Shea που φύεται στα δάση της σαβάνας στη Δυτική Αφρική, μαλακώνει το ερεθισμένο δέρμα, επουλώνει τις πληγές και τα σκασίματα. Έχει αντί-φλεγμονώδη και θεραπευτική δράση ενώ παράλληλα προστατεύει τα χείλη. Το Βούτυρο Shorea προσφέρει θρεπτικές και αντί- φλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

Πώς θα κρατήσεις ενυδατωμένα τα χείλη σου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Οι βουτιές στη θάλασσα και οι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο έχουν ως αποτέλεσμα εκτός από bronze επιδερμίδα να σου χαρίσουν και ξηρά, plus αφυδατωμένα χείλη. Αν δεν έχεις αποκτήσει μια suncare ρουτίνα σωστή τότε το πιο πιθανόν είναι πως όταν επιστρέφεις στο σπίτι παραπονιέσαι για τα σκασμένα σου χείλη.

Παρακάτω θα σου δώσουμε μερικά tips για να κρατάς ενυδατωμένα και απαλά τα χείλη σου κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Είτε κάνεις ηλιοθεραπεία είτε βρίσκεσαι στη δουλειά

#1 Σπιτικό scrub χειλιών

Θα χρειαστείς:

  • Καστανή ζάχαρη
  • Λάδι καρύδας
  • Μέλι

Μια ακόμη πρόταση:

  • 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη

#2 Βρες το σωστό κραγιόν

Δες προσεκτικά τα υλικά που περιέχει το κραγιόν σου και προτίμησε προϊόντα κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά (φυτικά έλαια ή κερί μέλισσας) που διαθέτουν έναν πιο φυσικό χρωματισμό.

#3 Συχνή απολέπιση

Τα νεκρά κύτταρα που μαζεύονται στα χείλη σου θα φύγουν εύκολα με απολέπιση. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Ανακάτεψε αυτά τα δύο συστατικά για να γίνουν μια πάστα και στη συνέχεια τρίψε τα χείλη σου με μια καθαρή οδοντόβουρτσα.

#4 Πες ναι στο lip balm

Για να ενυδατώσεις άμεσα τα χείλη σου και να έχεις extra προστασία, άπλωνε συχνά μια στρώση από το αγαπημένο σου lip balm. Μην ξεχνάς να το χρησιμοποιείς πριν πας για ύπνο.

#5 Επένδυσε σε ένα li balm με SPF

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι το ηλιακό έγκαυμα στα χείλη μπορεί να προκληθεί οποιαδήποτε εποχή και όχι μόνο το καλοκαίρι. Στην αγορά θα βρεις πολλά οικονομικά lip balm με δείκτη προστασίας τα οποία αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

#6 Ξέχνα το δάγκωμα

Αρκετές από εμάς τείνουν να δαγκώνουν τα χείλη τους από άγχος, αμηχανία ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το δάγκωμα προκαλεί μεγάλη βλάβη και στεγνώνει τα χείλη σου.

 

Πιο σαρκώδη χείλη με αυτό το scrub: DIY συνταγή

Αυτή τη φορά, μοιραζόμαστε μία super DIY συνταγή για ένα scrub χειλιών με απλά υλικά που έχουμε στο ντουλάπι μας. Το ιδιαίτερο αυτής της συνταγής; Εκτός από το γεγονός πως κάνει απολέπιση στα χείλη, τα αφήνει πιο σαρκώδη.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

  • Ζάχαρη
  • Μέλι
  • Ελαιόλαδο
  • Κανέλα

Η προετομασία θα σου πάρει ένα περίπου λεπτό

Σε ένα μικρό μπολ πρόσθεσε δύο κουταλάκια του γλυκού λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και λίγη ποσότητα κανέλας (μία πρέζα, περίπου). Ανάμειξε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Το lip scrub είναι έτοιμο. Μπορείς να αποθηκεύσεις την ποσότητα scrub που έμεινε σε ένα μικρό βαζάκι για την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις.

Άπλωσε ομοιόμορφα μία ποσότητα scrub στα χείλη σου, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια, αφαίρεσέ το με λίγο χλιαρό νερό ή μία βρεγμένη πετσέτα. Εκτός από τα νεκρά κύτταρα που απομακρύνονται από την επιφάνεια των χειλιών σου, η κανέλα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, προσφέροντας στην ουσία ένα plump αποτέλεσμα. Παράλληλα, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση και το άρωμά της. Τα χείλη εκτός από απαλά και μεταξένια, δείχνουν πιο σαρκώδη.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς στο τέλος να ενυδατώνεις τα χείλη σου, απλώνοντάς τους ένα lip balm που μπορεί να τα προστατεύσει, διατηρώντας τα απαλά.

 

Θες ένα κραγιόν που θα ενυδατώνει τα χείλη σου στις αγαπημένες σου αποχρώσεις; Βρήκαμε το ιδανικό για εσένα

Μία απόχρωση για κάθε δυνατό συναίσθημα. Η Estée Lauder παρουσιάζει το ΝΕΟ Pure Color Lipstick – με εντυπωσιακό χρώμα, σύνθεση που διαρκεί για ώρες και φροντίζει τα χείλη.

Το Nέο Pure Color Lipstick της Estée Lauder είναι εμπλουτισμένο με το φυσικής προέλευσης1 Σύμπλεγμα Moisture Lock και σαγηνευτικό χρώμα. Διαθέσιμο σε 80 αποχρώσεις έχει σχεδιαστεί να κολακεύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας σε matte, creme και lustre αποτελέσματα για πλούσιο, έντονο χρώμα με μία μόνο εφαρμογή.

Μία απόχρωση για κάθε δυνατό συναίσθημα.

Το Σύμπλεγμα Moisture Lock περιλαμβάνει συστατικά φυσικής προέλευσης που φροντίζουν την επιδερμίδα:

  • Ένας Συνδυασμός από ισχυρά Έλαια – Έλαιο από Σπόρους Κόκκινου Βατόμουρου, Έλαιο από Σπόρους Meadowfoam και Έλαιο από Σπόρους Βερίκοκου – περιποιείται και θρέφει** τα χείλη.
  • Από τα βάθυ της θάλασσας, το Salicornea Herbacea, ένα θαλάσσιο φυτό, διατηρεί την ενυδάτωση και την αίσθηση άνεσης στα χείλη για ώρες.

Εφαρμογή και φροντίδα υψηλής-απόδοσης

  • Σύνθεση που διαρκεί. Χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο για έως και 10 ώρες.
  • Δεν “τρέχει”, δε μαζεύει στις γραμμές και δε “σπάει”.
  • Η θρεπτική** και ενυδατική σύνθεσή του, βοηθά να κλειδώσει σε υγρασία και δε στεγνώνει για άνετη εφαρμογή.

κραγιόν

Πολυτελής Συσκευασία

To Νέο Pure Color Lipstick είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, με την χαρακτηριστική υπογραφή της Estée Lauder σε ανάγλυφο σχήμα πάνω στην επιφάνεια του κραγιόν. Οι πτυχώσεις της συσκευασίας αποτελούν φόρο τιμής στα πρώτα κραγίον της Estée Lauder τη δεκαετία του 1960, των οποίων η συσκευασία ήταν εμπνευσμένη από τις μεγάλες κολώνες του σπιτιού της Estée Lauder στο Palm Beach.

Η νέα χρυσή συσκευασία με το εμβληματικό μεταλλικό μαγνητικό καπάκι που κουμπώνει τέλεια αποτελεί το τέλειο luxury εργαλείο για το μακιγιάζ σας, με την υπογραφή της Estée Lauder.

Δώσε Το Δικό Σου Αποτύπωμα. #LeaveYourMark.

 

Πώς κατάφερε η Χριστίνα Μπόμπα να δώσει όγκο στα χείλη της με μία και μόνο κίνηση!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις γυναίκες της showbiz που αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και τις υπερβολές όσον αφορά το πρόσωπό της. Προτιμά τις no make up εμφανίσεις ή το απλό μακιγιάζ και ελαφρύ.

Η αγαπημένη μας Χριστίνα, λοιπόν, μας έδειξε πώς μπορούμε να έχουμε φυσικά σαρκώδη χείλη αποφεύγοντας το υαλουρονικό ή κάποια άλλη επέμβαση χειλιών.  Τα glass lips αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το μακιγιάζ. Πώς θα ακολουθήσεις αυτό το trend; Προσθέτοντας απλά στο νεσεσέρ σου ένα διάφανο lip gloss ή ένα lip oil.

Τα glass lips πρόκειται για τα super-glossy και ζουμερά χείλη, με (διακριτικό) χρώμα ή χωρίς, που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη και δίνουν την εντύπωση ότι είναι διάφανα, σαν γυαλί αλλά και απόλυτα σαρκώδη και ζουμερά. Και η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι fan της φυσικότητας σε ό,τι αφορά την ομορφιά, ξέρει πώς να τονίζει τα χείλη της ώστε να δείχνουν ζουμερά και ελκυστικά με πολύ φυσικό τρόπο. Όπως θα δεις και από τη φωτογραφία, φοράει ένα lip oil σε άφθονη ποσότητα, με αποτέλεσμα τα χείλη της να διακρίνονται και να γυαλίζουν από μακριά.

Tα lip oils είναι η πιο πρόσφατη τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας. Πρόκειται για σούπερ ενυδατικές συνθέσεις, εμπλουτισμένες με μια πληθώρα ελαίων που αφήνουν την επιφάνεια χειλιών πολύ απαλή, λεία αλλά και με μια λάμψη που δείχνει εντελώς φυσική. Η θρέψη δε που χαρίζουν παραμένει στα χείλη ώρες μετά την εφαρμογή τους, ακόμα κι όταν δεν φοράς απολύτως τίποτα, κάνοντάς τα την ιδανική λύση και για τα πιο ξηρά, σκασμένα χείλη.

Χριστίνα Μπόμπα

Instagram

Χριστίνα Μπόμπα

Instagram

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...