Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Οι hot φούστες που θα φοράμε όλες, το 2024

φούστα
evelynkazantzoglou/instagram

Οι φούστες της σεζόν που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

Έχεις πάθος με τις φούστες και δεν τις αποχωρίζεσαι ούτε τις κρύες μέρες του χειμώνα; Και γιατί να το κάνεις, αφού υπάρχουν πολλά stylish και ζεστά καλσόν; Αν ψάχνεις τις επόμενες φούστες που θα μπουν στην ντουλάπα σου, σου έχουμε την απόλυτη λίστα.

Την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι, μπορεί να μοιάζει ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς αυτό το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top. Τον χειμώνα όμως οι επιλογές μας είναι αρκετά περισσότερες. Πουλόβερ διαφορετικής πλέξης όπως και διαφορετικών εφαρμογών, cardigans, ζιβάγκο, blazers και πουκάμισα όπως και tops να είναι κάποιες από τις επιλογές μας.

Και ενώ μπορεί αυτή η μεγάλη γκάμα επιλογών να είναι αυτή που μας μπερδεύει, η ίδια ποικιλία είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει να συνδυάσουμε μία φούστα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας έτσι διαφορετικά σύνολα. Φυσικά και η ίδια η ποικιλία στις φούστες κάθε είδους είναι ένας σύμμαχος μας στο styling. Maxi, midi ή mini, οι επιλογές μας είναι αρκετές όπως και σε χρώματα και υφάσματα για να επιλέξουμε εκείνη η οποία θα ολοκληρώσει τις χειμερινές εμφανίσεις μας.

Οι φούστες που επιλέξαμε για stylish χειμερινά looks

 

Σατέν ριχτή μάξι φούστα, Marks & Spencer

Πλεκτή midi φούστα, Zara

Mini φούστα, Sisley

Τζιν φούστα, H&M

Midi φούστα σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Να πώς θα φορέσεις τις φούστες σου φέτος τον χειμώνα.

Αν είσαι λάτρης της φούστας, αυτό το άρθρο σε αφορά. Παρακάτω θα βρεις fashion inspo για το πώς να τη συνδυάσεις για να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα outfits που δεν περνούν απαρατήρητα.

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η πρώτη μας επιλογή κατά τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες λόγω της άνεσης και της ζεστασιάς που μας προσφέρουν, είναι όμως αρκετές οι περιπτώσεις όπου επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα περισσότερο ladylike look και το να φορέσουμε ένα φόρεμα ή μία φούστα είναι ένας από τους τρόπους για να το πετύχουμε. Την άνοιξη όπως και το καλοκαίρι μπορεί να μοιάζει πολύ ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς το μόνο το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top. Το φθινόπωρο όμως και τον χειμώνα οι επιλογές μας είναι αρκετά περισσότερες. Πουλόβερ διαφορετικής πλέξης όπως και διαφορετικών εφαρμογών, cardigans, ζιβάγκο, blazers και πουκάμισα όπως και tops να είναι κάποιες από τις επιλογές μας.

Και ενώ μπορεί αυτή η μεγάλη γκάμα επιλογών να είναι αυτή που μας μπερδεύει, η ίδια ποικιλία είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει να συνδυάσουμε την ίδια φούστα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας έτσι διαφορετικά σύνολα. Για να πάρουμε το fashion inspo που χρειαζόμαστε στραφήκαμε στις αγαπημένες μας fashionistas οι οποίες έχουν συνδυάσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους φούστες κάθε μήκους και υφάσματος. Suede, denim, co ord, mini φούστες με cardigans και blazers, maxi φούστες συνδυασμένες με cozy πουλόβερ, denim φούστες με blazer, midi φούστα με ζιβάγκο, mini φούστα με ζιβάγκο χοντρής πλέξης όπως και maxi φούστα με oversized blazer για ένα άνετο και απόλυτα stylish look.

Μπορεί στα περισσότερα σύνολα να παρατηρήσεις τις μπότες που προτιμούν τα fashion it girls, μην ξεχνάς όμως πως μπορείς να τις αντικαταστήσεις με μπαλαρίνες, loafers, μποτάκια ή kitten heel mules.

Παρακάτω όλα τα looks με φούστα τα οποία θα σου δώσουν το fashion inspo που χρειάζεσαι

 

#1

#2

#3

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη φούστα που όλες θέλουμε στη συλλογή μας.

Η  Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι εμφανίσεις της στην εκπομπή της Ρουκ Ζουκ είναι πραγματικά υποδειγματικές. Κάθε μέρα μάς δίνει πλούσιο fashion υλικό και ιδέες για πετυχημένα looks. Αυτή τη φορά την προσοχή μας τράβηξε η κομψή φούστα της που φοριέται άνετα από το πρωί ως το βράδυ.

Οι φετινές τάσεις της σεζόν έχουμε καταλάβει πως κατά κύριο λόγο έχουν κοινό παρονομαστή την πολυτέλεια. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας έχει αλλάξει την οπτική μας απέναντι σε fashion items, γραμμές και χρώματα όχι μόνο στον τρόπο που επιλέγουμε τα ρούχα μας αλλά τα αξεσουάρ μας, τα κοσμήματα μας όπως και το μακιγιάζ μας. Η quiet luxury τάση ξεκίνησε προτείνοντας μας να προτιμάμε τα minimal chic fashion items της γκαρνταρόμπας μας και της αγοράς, ενώ όσο συνεχίζει να επικρατεί παρατηρούμε και την εξέλιξη της.

Η εξέλιξη της επικρατούσας κυρίαρχης τάσης βλέπουμε να προτάσσει στο προσκήνιο color trends, όπως όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ περισσότερο από άλλες οι οποίες εξίσου ξεχωρίζουν, όπως οι αποχρώσεις του γκρι και του λευκού. Παρά την ποικιλία στους τόνους που αποπνέουν το επιθυμητό quiet luxury trend, οι αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του καμηλό, όπου όλες ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, έχουν επικρατήσει.

Το καμηλό συγκεκριμένα είναι μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της, χαρίζοντας της ένα διαχρονικό look και φινέτσα. Επίσης είναι μία απόχρωση που όποιο και εάν είναι το skin tone σου πρόκειται να σε κολακεύει όπως όποιο χρώμα κι αν έχουν τα μαλλιά σου. Απόδειξη σε αυτό είναι αναμφίβολα όλα τα looks των fashion it girls που έχουν προτιμήσει την καμηλό απόχρωση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συχνά επιλέγει minimal κομμάτια και looks στις εμφανίσεις της, σε πρόσφατο επεισόδιο του RoukZouk επέλεξε να εντάξει το καμηλό χρώμα στο σύνολο της με μία πολύ κομψή φούστα από τη Massimo Dutti. Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα σε καμηλό απόχρωση την οποία συνδύασε με καμηλό V neck πουλόβερ λεπτής ύφανσης. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με statement πέδιλα.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τη leather φούστα της σεζόν

Μαθήματα styling παραδίδει η Κατερίνα Καινούργιου με τις εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τις φίλες της στη Νέα Υόρκη. Η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες από τις βόλτες της στους δρόμους της πόλης και κάνει – κατά τη γνώμη μας – μερικές από τις πιο fashionable εμφανίσεις της.

Πριν από λίγες ώρες, είδαμε την Κατερίνα να ποζάρει με μία maxi δερμάτινη φούστα σε nude απόχρωση. Την είχε συνδυάσει με λευκό πουκάμισο και sneakers για πιο casual. Άλλωστε, στις διακοπές όλες προτιμάμε τα αθλητικά παπούτσια αφού μας επιτρέπουν να περπατάμε αμέτρητα χιλιόμετρα χωρίς να «διαμαρτύρονται» τα πόδια μας.

Μην διστάσεις να τη δοκιμάσεις και με jean πουκάμισο.

Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Καινούργιου

 

Τη φούστα μπορείς να τη βρεις στο www.vassiakostara.com

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...