Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ο Σάκης Ρουβάς τρολάρει την Κάτια Ζυγούλη για τις γιορτές

Σάκης Ρουβάς δώρο για Ζυγούλη

Τι δώρο έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην Κάτια Ζυγούλη φέτος; Το χιουμοριστικό του ποστ

Ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram αλλά και το TikTok διάφορα αστεία στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους στιγμές. Βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και τα παιδιά. Στο συγκεκριμένο, όμως, εορταστικό βίντεο ποζάρει μόνος του και μας κάνει να γελάμε.

Ο Σάκης Ρουβάς σκέφτηκε ένα πολύ πρωτότυπο δώρο να κάνει στη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Και δεν είναι άλλο από τον…εαυτό του! Έτσι τυλίχτηκε στην κυριολεξία σε ένα χαρτί περυτιλίγματος και ανέβασε το βίντεο σε story του στο Instagram αλλά και στο TikTok.

«Έτοιμο το δώρο της Κάτιας για φέτος», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα του. Πριν λίγες ημέρες μαζί με τα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

 

@sakisrouvas Έτοιμο το δώρο της Κάτιας για φέτος! 🎁🫣 #sakisrouvas #giftideas #christmas ♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Ο Σάκης Ρουβάς Πρόδωσε Μια Άγνωστη Γωνιά Του Σπιτιού Του

Ο τραγουδιστής μένει μαζί με την οικογένειά του στα πρόαστια, εκτός Αθηνών. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν προτιμήσει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στον Νέο Βουτζά, μια περιόχη που απέχει 45 λεπτά περίπου από το κέντρο της Αθήνας.

Ο Σάκης Ρουβάς μας έχει δείξει κατά καιρούς δάφορους χώρους του σπιτιού του όπως την κουζίνα, τα παιδικά δωμάτια, το φυτώριο αλλά και το κοτέτσι του. Το σπίτι στον Νέο Βουτζά έχει όμως και γυμναστήριο, που δεν είχαμε δει ποτέ ως τώρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε στο γυμναστήριο του για προπόνηση και έκανε μια σχετική ανάρτησή στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους. “Πίσω στο γυμναστήριο” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Σάκης Ρουβάς αθλείται αρκετά συχνά και πλέον έχει βρει την αγάπη του και δεν είναι άλλη από το Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου. Ο ίδιος δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα που τον βλέπουμε να κάνει τη γυμναστική του, αλλά να δοκιμάζει και άλλα σπορ, όπως καταδύσεις αλλά και kite surf.

Σάκης Ρουβάς σπίτι γυμναστήριο

 

Εδώ μένει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Μένοντας σε μία τόσο ωραίο περιοχή έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν καταπράσινο κήπο και ένα κοτέτσι, όπου ο Σάκης φροντίζει τις κότες του. Λατρεύουν τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή.

Η μονοκατοικία τους έχει ένα ροζ σομόν χρώμα και όπως έχουμε δει και σε φωτογραφίες, διαθέτει και πισίνα. Επίσης, έχουμε δει τη μεγάλη βιβλιοθήκη τους γεμάτη βιβλία και την κουζίνα τους, όπου μοιάζει με vintage και κυμαίνεται σε παλ αποχρώσεις.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό τόσο από τους χώρους του σπιτιού, όσο και από τη θέα του στην παρακάτω gallery.

Σάκης Ρουβάς σπίτιΣάκης Ρουβάς σπίτιΣάκης Ρουβάς σπίτιΣάκης Ρουβάς σπίτιΣάκης Ρουβάς σπίτιΣάκης Ρουβάς σπίτιΣάκης Ρουβάς σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...