Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Ψάχνεις δώρο για τον σύντροφό σου; Σου έχουμε τη λίστα με τα καλύτερα

δώρο
Unsplash

Σου βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για να χαρίσεις στον σύντροφό σου.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν ψάχνεις δώρο για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου, εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Σου προτείνουμε τα καλύτερα items που θα μιλήσουν στην καρδούλα του.

Τα καλύτερα δώρα για τον σύντροφό σου

Από ένα ζεστό και stylish jacket που ταιριάζει με όλα έως το χρήσιμο backpack που χωράει βιβλία, laptop και άλλα απαραίτητα, τα παρακάτω δώρα είναι ιδανικά για τα αγόρια της παρέας σου.

κοτλέ jacket LEVI’S, Designer Outlet Athens

backpack CALVIN KLEIN, Designer Outlet Athens

φούτερ με κουκούλα NAPAPIJRI , Designer Outlet Athens

 

sneakers NEW BALANCE, Designer Outlet Athens

κοτλέ πουκάμισο SCOTCH&SODA, Designer Outlet Athens

άρωμα Gutteridge, Designer Outlet Athens

πλεκτό σκουφί GANT, Designer Outlet Athens

ζώνη DIESEL, Designer Outlet Athens

 

Η Gwyneth Paltrow βρήκε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων.

Η Gwyneth Paltrow δεν μασάει τα λόγια της και φροντίζει πάντοτε να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή τη φορά είπε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram την τέλεια πρόταση χριστουγεννιάτικου δώρου.

H Gwyneth Paltrow διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο γελοίας (το ελιτίστικη μοιάζει φθηνός χαρακτηρισμός) λίστας με Χριστουγεννιάτικα δώρα. Εκτός από τον χρυσό δονητή 24 καρατίων των 15 χιλιάδων ευρώ (άλαλα τα χείλη), προτείνει στις εγγεγραμμένες αναγνώστριες του Goop να κάνουν δώρο τυρί 400€. Μιλάμε για ορισμό tone deaf (ακούγεται καλύτερο από το εκτός πραγματικότητας) Karen.

Είναι τα Χριστούγεννα μια εποχή που αγοράζουμε δώρα; Λιώνουν οι πάγοι λόγω της κλιματικής κρίσης; Ψάχνουμε τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ; Σαν λαγωνικά. Θα αγοράζαμε ποτέ παρμεζάνα αξίας 400€ από το Valserena Soladibruna (ένα από τα παλαιότερα γαλακτοκομεία στην Πάρμα που παράγει γάλα αποκλειστικά από καφέ αγελάδες, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ); Ναι, αν ήμασταν η Gwyneth Paltrow που τρώει με χρυσά κουτάλια και χρησιμοποιεί χρυσά sex toys.

Η χριστουγεννιάτικη λίστα της Gwyneth Paltrow ξεκάθαρα δεν απευθύνεται σε εμάς.

 

 

 

Εκτός κι αν έχεις λεφτά (η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος) για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα πολυτελείας στον Βόρειο Πόλο ή 30.000€ για να κάνεις σαφάρι σε οικολογικό θέρετρο. Για τα κοσμήματα που προτείνει δεν μπορώ να πω κάτι, τα θέλω όλα και ο χρυσός (όχι σε δονητή) είναι επένδυση. Τα πατίνια Chanel από την άλλη δεν είναι. Είναι απλά επίδειξη πλούτου. Αν ψάχνουμε τη Μαρία Αντουανέτα της εποχής, την βρήκαμε. Προτείνει μια βρεφική ντουλάπα Louis Vuitton που κοστίζει 73 χιλιάρικα, χωρίς τα ρούχα.

Η Gwyneth Paltrow έχει προνοήσει και για προσιτούς οδηγούς δώρων. Ναι, αμέ. Αν θέλεις μάσκα μαλλιών κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχει μια 55€ να σου προτείνει. Έχει φυσικά και κερί, το Dirty Santa, πιστεύουμε μυρίζει σαν εκείνο με μυρωδιά αιδοίου. Και strings από οργανικό βαμβάκι (δεν χρειάστηκε και πολύ βαμβάκι).

Της βγάζω το καπέλο της Gwyneth Paltrow. Δεν γνωρίζω καμία άλλη επώνυμη γυναίκα που γίνεται πλούσια πουλώντας προϊόντα κι εμπειρίες σε εξωφρενικές τιμές που στην πραγματική ζωή δεν έχουν καμία απολύτως αξία, είναι άσκοπο ξόδεμα χρημάτων (το άχνισμα του γυναικείου κόλπου είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα).

Μια δημοσιογράφος του Guardian γράφει σήμερα ότι η Gwyneth Paltrow είναι μια περφόρμανς καλλιτέχνης που μας τρολάρει πουλώντας ανορθολογισμό. Αν θυμηθώ τις προτάσεις της στο παρελθόν, μάλλον, έχει δίκιο. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί λογικά το γεγονός ότι κάποτε πρότεινε κοπριά αξίας 75€;

Ψάχνεις το ιδανικό δώρο για έναν Σκορπιό; Δες τι έχουμε να σου προτείνουμε.

Και ναι έφτασε ο καιρός που το πιο ερωτικό και μυστήριο ζώδιο έχει γενέθλια, και δεν είναι άλλο από τον Σκορπιό. Έχουν την τιμητική τους από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Είναι αυτοί οι unapologetic φίλοι μας που ξέρουν τι θέλουν και πώς το θέλουν, ειδικά όταν πρόκειται για τα γενέθλιά τους.

Oι Σκορπιοί έχουν αρκετά ενδιαφέροντα, υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που τους ελκύουν πάντα, οτιδήποτε, σέξι και οτιδήποτε μυστηριώδες. Δώσε τους εγκλήματα, μυστικά και θεωρίες συνωμοσίας και πάρε τους την ψυχή.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η επιλογή του δώρου για το συγκεκριμένο ζώδιο πρέπει να γίνει προσεκτικά με πλάνο. Εμείς οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε. Αν δεν του αρέσει αυτό που του πήρες, θα χαμογελάσει αινιγματικά και την επόμενη στιγμή θα πάει να το αλλάξει. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με δώρα που ετοιμάσαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις εκείνο που θα τον κάνει χαρούμενο.

Οδηγός Αγοράς: Τι δώρο να πάρεις σε μία γυναίκα Σκορπιό

δώρα για μια γυναίκα Σκορπιό

PEXELS

#1 Αρωματικά κεριά

Το πάθος είναι ίσως το νούμερο ένα χαρακτηριστικό τους και θέλουν όλοι τους η παρουσία να βγάζει αυτό το vibe. Γι’ αυτό τα έντονα αρωματικά κεριά είναι ό,τι πρέπει για δώρο. Είτε τ’ ανάψουν για να ζεστάνουν το χώρο τους, είτε για να κάνουν κάποια ιεροτελεστία, ή απλά για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα για ερωτικά παιχνίδια, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πάνε χαμένα.

#2 Εσώρουχα

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν τα σέξι εσώρουχα από τη λίστα όταν πρόκειται για το απόλυτα ερωτικό ζώδιο που λατρεύει το σεξ; Να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις τη φιλενάδα Σκορπιό πολύ χαρούμενη. Βρες κυριολεκτικά ό,τι πιο σέξι υπάρχει, ετοίμασε την πιο hot έκπληξη και σίγουρα θα ξετρελαθεί και όχι μόνο εκείνη.

#3 Γυαλιά ηλίου

Όπως έχεις ήδη καταλάβει, ο μυστηριώδης Σκορπιός έχει ως dream job το ντετεκτιβ.. Κι ας έχει ακολουθήσει άλλο τομέα, αυτό το μικρόβιο δε θα φύγει ποτέ από μέσα του. Κάνε του, λοιπόν, δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να έχει ένα αξεσουάρ που του θυμίζει το όνειρό του . Μυστήριος και προστατευμένος από τον ήλιο τι καλύτερο.

#4 Κόκκινο κραγιόν

Το hot αυτό ζώδιο έχει ως αγαπημένο αξεσουάρ το κόκκινο κραγιόν. Δύσκολα θα δεις τη φίλη σου Σκορπίνα χωρίς αυτό. Το βαθύ κόκκινο, το σκούρο καφεκόκκινο και το μαύρο είναι τα χρώματα που συνδέονται με τον Σκορπιό. Επομένως, ένα κραγιόν σε τέτοιες αποχρώσεις είναι ιδανικό για δώρο.

#5 Προσωπική κάρτα/γράμμα

Ο Σκορπιός έχοντας το φόβο να μην πληγωθεί, κρατάει τις αποστάσεις του και το παίζει πάντα σκληρός. Όταν όμως δεν τον βλέπει κανείς, έχει την ανάγκη να ξεσπάσει και να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματά του. Κι αυτά είναι σχεδόν πάντα στο κόκκινο, με μια μόνιμη ένταση να τον χαρακτηρίζει. Επομένως, μια προσωπική κάρτα/γράμμα από έναν άνθρωπο που αγαπάει και εκτιμά είναι αυτό που θα τον κάνει να λυγίσει και να καταλάβει πόσο πολύ τον νοιάζεσαι, ενώ θα ικανοποιήσεις και την κτητικότητά του.

 

Η Δούκισσα Νομικού συνάντησε την Kendall Jenner και αυτό είναι το ιδιαίτερο δώρο που της χάρισε.

Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ταξίδεψε με την L’Oreal Paris στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας και εκεί την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η Δούκισσα Νομικούείχε την τύχη να γνωρίσει, για πρώτη φορά, από κοντά την Kendall Jenner μία από τις αδερφές της Kim Kardashian και φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Πέρα από τη Δούκισσα Νομικού -που έλαμψε με το απαράμιλλο στιλ της -στην Paris Fashion Week βρέθηκε όλη η παγκόσμια “οικογένεια” των ambassadors της εταιρείας, ανάμεσα στις οποίες και κορυφαία ονόματα όπως η Kendall Jenner, η Andie McDowell, η Eva Longoria και η Helen Mirren.

Οι μούσες της εταιρείας περπάτησαν σε ένα εντυπωσιακό catwalk, το Le Défilé Runway Show, που πραγματοποιήθηκε σε ένα μαγευτικό και πολύ glamorous σκηνικό κάτω από τον Πύργο του Eiffel στο Παρίσι, εντυπωσιάζοντας με το look τους, ενώ μετέδιδαν το ισχυρό μήνυμα ενδυνάμωσης «Walk your Worth», αγγίζοντας τις καρδιές γυναικών ανά τον κόσμο.

Πέρα όμως, από το λαμπερό catwalk τους που άφησε ιστορία, highlight του event ήταν η γνωριμία και η συζήτηση της Δούκισσας Νομικού με την Kendall Jenner. Αφού ολοκληρώθηκε η κουβέντα τους, η Δούκισσα της προσέφερε το νέο και πολύ φινετσάτο κολιέ από το brand της με κοσμήματα Doukissa Nomikou Collection, το οποίο φορούσε και η ίδια.

“Χάρηκα πάρα πολύ που της άρεσε το κολιέ που της προσέφερα. Εντυπωσιάστηκε και το σχόλιό της ήταν για το πόσο λαμπερό ήταν. Εννοείται και εγώ ένιωσα πολύ χαρούμενη και περήφανη που της άρεσε η δημιουργία μου” ανέφερε η Δούκισσα Νομικού.

Πρόκειται για το Tennis Tie Necklace Silver, ένα πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό ασημένιο κόσμημα τύπου γραβάτα, που είναι στολισμένο με πέτρες ζιργκόν. Ακόμα και το κούμπωμα του κοσμήματος έχει ζιργκόν πέτρες.

Δούκισσα Νομικού κόσμημα

Η Δούκισσα Νομικού το φόρεσε στην Paris Fashion Week με ένα crop σακάκι λευκό, ενώ το προτείνει με κάθε μας ρούχο που θέλουμε να του προσθέσουμε λίγη παραπάνω λάμψη, είτε αυτό είναι ένα φόρεμα, είτε ένα απλό tank top.

“Στα ταξίδια μου δεν παίρνω πολλά κοσμήματα μαζί μου. Σε αυτό το ταξίδι μου λοιπόν, πήρα το νέο μου κόσμημα, το Tennis Tie Necklace Silver, γιατί νομίζω μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Είναι από τα αγαπημένα μου σχέδια, γι’αυτό και αποφάσισα να το χαρίσω και στην Kendall Jenner” μας είπε η Δούκισσα Νομικού για το κόσμημά της.
Για όσες το ερωτεύτηκαν όπως εμείς -και πιστεύουμε και η Kendall Jenner-, το νέο κόσμημα της Δούκισσας Νομικού είναι πλέον διαθέσιμο στο eshop της, ώστε να το κάνουμε δικό μας.

Βρείτε το νέο κόσμημα της Δούκισσας Νομικού εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...