Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

5 μαύρα φορέματα κάτω των 50 ευρώ, ιδανικά για τις γιορτές

φορέματα
Pexels

Σου βρήκαμε τα φορέματα που θα φορέσεις τις γιορτές. 

Αν ένα fashion item εγγυάται στιλάτες εμφανίσεις, τότε αυτό είναι σίγουρα το μαύρο φόρεμα. Εμείς δεν σου βρήκαμε ένα, αλλά πέντε μαύρα φορέματα κάτω των 50 ευρώ, ιδανικά για τις γιορτές.

Είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας που μπορούν να μας προσφέρουν ένα περιποιημένο look, που να είναι διαχρονικό και που να μπορούμε να φορέσουμε με πολλούς τρόπους. Το μαύρο φόρεμα είναι ένα απ’ αυτά. Ένα ρούχο, που είναι τρομερά versatile και που ανάλογα με το ύφος ή τη γραμμή του, μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Μια εξαιρετική περίσταση που μπορείς να συμπεριλάβεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα, είναι στα πάρτι της εορταστικής περιόδου.

Τη σεζόν αυτή, το μαύρο φόρεμα έχει την τιμητική του και είτε επιλέξεις ένα κλασικό look για ένα χαλαρό σουαρέ σε σπίτι, είτε επιλέξεις ένα λαμπερό σχέδιο για τις βραδινές σου εξόδους, με το ρούχο αυτό μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις πάντα ένα πετυχημένο σύνολο.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν η εορταστική σεζόν μάς «δελεάζει» με τα όμορφα κόκκινα και πράσινα χρώματα και τα ακόμα πιο εντυπωσιακά metallics, υπάρχουν στιγμές που ανυπομονούμε να «βουτήξουμε» στον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση, που μας προσφέρει ένα κλασικό μαύρο φόρεμα. Ακόμα κι αν επιλέξεις ένα με παγιέτες ή με διακοσμητικά στοιχεία, το ρούχο αυτό θα αποτελέσει κάτι σαν «λευκό καμβά», ως προς το styling. Γιατί, όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε, το φόρεμα αυτό έχει την ίδια ισχύ. Είτε το φορέσεις με καλσόν και ψηλοτάκουνα, είτε με χοντρές κάλτσες και αρβυλάκια ή ακόμα και με τα αγαπημένα σου σανδάλια, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου πετυχημένο.

Και αυτή είναι η γοητεία ενός μαύρου φορέματος. Το versatility του. Γιατί μπορεί το μαύρο φόρεμα που θα επιλέξεις να φορέσεις φέτος στις γιορτές να είναι ιδανικό για τα festive looks σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις τον υπόλοιπο χρόνο. Που καταλήγουμε; Ότι το μαύρο φόρεμα είναι μια αγορά-επένδυση. Μια που όμως, αν την κάνεις δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Αρκούν 45€ και θα βάλεις στην ντουλάπα σου ένα stylish LBD, χωρίς ενοχές. Στο On a budget gal της εβδομάδας, θα βρεις 6 που θα θέλεις να βάλεις στη συλλογή σου.

5 μαύρα φορέματα κάτω των 50 ευρώ, ιδανικά για τις γιορτές

Φόρεμα με φιόγκο
ANSWEAR.GR/

Φόρεμα με φιόγκο

Answear Lab
44.99 €

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Τι φορέματα να επιλέξεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση

#1 Mini dress με έντονο print

Η Βάσια Κωσταρά στο πρώτο edit της φετινής της συλλογής μας πρότεινε να αγαπήσουμε τα τριαντάφυλλα μέσα από τις δημιουργίες της. Το φόρεμα του brand Vassia Kostara Limited Collections συνοδεύεται και από μία υφασμάτινη λεπτή ζώνη την οποία μπορεί να φορέσει κάποια είτε ως ζώνη είτε ως αξεσουάρ στο λαιμό. Μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και να κρατήσεις μια διακριτική clutch bag.

καλεσμένη σε γάμο

θα το βρεις στο www.vassiakostara.com

 

#2 Ένα πολυμορφικό maxi φόρεμα

To Allium dress αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι της Signature Collection του Brand Nash by Natasha Avloniti. H πολυμορφική εκδοχή του σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αμέτρητα δεσίματα όπως εσύ προτιμάς ανάλογα με την ώρα του event.

καλεσμένη σε γάμο

Θα το βρεις στο www.nashbyna.com

#3 Φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ

Αν ο γάμος ή η βάπτισηπραγματοποιούνται κάποια πρωινή ώρα σε ένα νησί τότε ένα φόρεμα σε στυλ καφτάνι, θεωρείται ιδανικό. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα αυτό το Ancient Kallos με διάφανο μακρύ καφτάνι σε βαμβακερή ύφανση με V λαιμόκοψη διακοσμημένη με κορδόνια, μανίκια με όγκο και διακοσμητικές σούρες μπροστά. Σου προτείνουμε για πρωινές ώρες να το συνδυάσεις με φλατ παπούτσια ενώ για βραδινές εμφανίσεις μη διστάσεις να επενδύσεις σε ψηλοτάκουνα πέδιλα και layering κοσμημάτων στο λαιμό.

καλεσμένη σε γάμο

Θα το βρεις στο www.aesthet.com

#4 Slip Dress με σακάκι

Αν θες ένα απλό φόρεμα και να το συνδυάσεις με ένα σακάκι, γιατί ίσως είσαι καλεσμένη σε έναν πολιτικό γάμο, τότε το συγκεκριμένο από το ελληνικό brand The Knls θεωρείται κομμάτι passepartout.

καλεσμένη σε γάμο

Θα το βρεις στο www.theknls.com

#5 To μεταλλιζέ

Το φόρεμα Αθηναΐς θα είναι εύκολα το επίκεντρο της προσοχής στην επόμενη εκδήλωσή που θα παραβρεθείς. Είναι κομμένο στο χέρι από λαμπερό χρυσό plissé-lurex σε ανάγλυφη σιλουέτα σε σχήμα Psi (Ψ) με μανίκια τύπου κάπας που αγκαλιάζουν κομψά τους ώμους, θυμίζοντας τα πήλινα ειδώλια που χρονολογούνται από το 1450-1100 π.Χ. Έχει βαθύ ντεκολτέ V με απροσδόκητη γεωμετρική εγκοπή στο πίσω μέρος και μέση με βολάν πριν πέσει σε μίντι στρίφωμα. Οι αιχμηρές πιέτες τοποθετούνται σκόπιμα για να τονίσουν τη σιλουέτα.

καλεσμένη σε γάμο

Θα το βρεις στο www.zeusndione.com

Τα φορέματα για φέτος που θα σε τρελάνουν

Το σέξι στοιχείο επέστρεψε δυναμικά, όπως και η show off διάθεση -εντυπωσιακά prints, κοψίματα, statement λεπτομέρειες και έντονα χρώματα κυριάρχησαν στα φορέματα της σεζόν.

Τα catwalks έδωσαν τον τόνο -τολμηρή μόδα, bold επιλογές και ενδιαφέρουσες γραμμές ανταμοίβονται.

Πάντως, τα ρομαντικά στοιχεία και ο μινιμαλισμός, που αγαπήθηκαν τις προηγούμενες σεζόν δεν πάνε πουθενά -βρίσκουν τον δρόμο τους στα νέα trends και στην γκαρνταρόμπα μας.

Παρακάτω, δείτε ενδεικτικά τις μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα για το 2022.

Πλεκτά φορέματα

 

Τhe new sexy

 

Mini

 

Fresh white

 

 

Τα Μαύρα Φορέματα Για Το Ρεβεγιόν

Τα μαύρα φορέματα για το ρεβεγιόν. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και η διάθεσή μας ίσως μοιάζει λίγο με roller-coaster. Από τη μία η πανδημία που καλπάζει και από την άλλη ο απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε, μας βάζουν σε διαδικασίες σκέψης και αναδιοργάνωσης, θυμίζοντας μας πως η ουσία βρίσκεται στα πιο απλά.

Ακόμη και όσον αφορά το stylingγια τη μεγάλη μέρα της αλλαγής του χρόνου, πιάνουμε τον εαυτό μας να αναζητά κάτι κλασικόκαι safe, μια επιλογή διαχρονική που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες όποιο και αν είναι το mood μας.

Τα μαύρα φορέματα για το ρεβεγιόν

Tι πιο safe λοιπόν από ένα κομψό και θηλυκό μαύρο φόρεμα; Μέσα στα χρόνια, το μαύρο φόρεμα έχει αποδείξει δεκάδες φορές την αντοχή του στο χρόνο, αποτελώντας σταθερή πρόταση σχεδιαστών, editors, fashion girls και stylers. Είτε για τις πιο βραδινές εμφανίσεις, είτε για την καθημερινότητα ένα chic black dress που κολακεύει και αναδεικνύει τη σιλουέτα θα είναι πάντα από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές. Και πόσο μάλλον για το φετινό ρεβεγιόν, που μας βάζει ξανά αποστάσεις.

Με κοψίματα, ασυμμετρίες, φτερά ή κρόσσια, τα μαύρα φόρεματα που προτείνουν τα brands φέτος τα έχουν όλα. Είναι σέξι, αλλά και κομψά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα. Μπορούν να φορεθούν σε grande καλέσματα όπως το ρεβεγιόν, αλλά με ένα πιο ήσυχο styling μπορούν άνετα να ενσωματωθούν και στα βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου. Για να τα αναδείξετε, ποντάρετε σε glam αξεσουάρ, όπως κοσμήματα με κρύσταλλα, αλλά και σε high heels που θα απογειώσουν την εμφάνιση.

Συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία μαύρα φόρεμα για κάθε στιλ για να δημιουργήσετε πανεύκολα τα πιο ωραίο σύνολο για το ρεβεγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...