Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Μαίρη Συνατσάκη πέρασε πολύ δύσκολα και το παραδέχεται δημόσια

Μαίρη Συνατσάκη κρίσεις πανικού
Instagram

Ίσως όλα αυτά που λέει η Μαίρη Συνατσάκη δεν σου ακούγονται και τόσο… πρωτόγνωρα!

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποτελεί ένα από τα δημόσια πρόσωπα που μιλούν ανοιχτά για όλα όσα τους δυσκολεύουν ή προβληματίζουν. Δεν έχει τόση σημασία πότε το αποκαλύπτει αλλά ό,τι το κάνει για να βοηθήσει και όποιους βρίσκονται στην ίδια φάση. Η Μαίρη Συνατσάκη «δεν έχει περάσει» καλά σε μερικές φάσεις της ζωής της και θα το συζητάει όποτε και όπως μπορεί.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αναφερθεί αρκετές φορές δημόσια στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και στους τρόπους που τη βοήθησαν να τις ξεπεράσει.

Ένα ακόμα video-podcast στο κανάλι της στο Youtube δημοσίευσε πριν λίγα 24ωρα η Μαίρη Συνατσάκη στο οποίο μαζί με την αδερφή της, Αλίκη, και την Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησαν για το πώς βίωσε η κάθε μια ξεχωριστά την ενηλικίωση.

Οι τρεις γυναίκες ανέλυσαν τα συναισθήματά τους για τη μετάβαση από την ηλικία των 20 σε αυτή των 30 και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν όλα όσα τις προβλημάτισαν.

H Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αρχή και είπε στο μικρόφωνο:

«Το βασικό πράγμα που σε μπερδεύει όταν είσαι 20, είναι το κεφάλαιο ενηλικίωση. Έρχονται τα 18 που πατάς το κουμπί ενήλικας και γίνεσαι από κορίτσι γυναίκα. Είναι αυτό το κεφάλαιο που εμένα προσωπικά με παίδεψε πάρα πολύ, η μετάβαση από το κορίτσι στη γυναίκα».

Τον λόγο πήρε και η κουμπάρα της και κολλητή φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ανέφερε: «Εγώ, που ναι μεν είχα φύγει από το σπίτι αλλά ζούσα πολύ με τη μαμά μου γιατί με βοηθούσε πολύ με τα παιδιά που εγώ είχα στη δεκαετία 20-30, ήταν κάτι επίσης δύσκολο. Ενώ ήμουν η ίδια μαμά, ταυτόχρονα ήμουν και το παιδί».

«Σε ένα μπάνιο που έκανα, κάθισα κάτω και μίλησα στο παιδάκι μέσα μου που πάθαινε κρίσεις πανικού, ήταν το πρώτο απόγευμα που ανάσανα. Και θέλω να μιλήσουμε και για το σεξ, θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20-30 να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να το κάνω έτσι όπως το κάνουν στις ταινίες, είχα πολύ στο μυαλό μου την σκέψη ότι πρέπει να ικανοποιήσω τους άλλους, να είμαι αυτή που θέλουν οι άλλοι άνθρωποι, και να παίρνω την αποδοχή τους», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτό Είναι Το Σπίτι Που Μετακόμισε Η Μαίρη Συνατσάκη (Photos)

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσες μετακομίσεις μετρά στο ιστορικό της η Μαίρη Συνατσάκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον έχει γίνει expert σε πακετάρισμα και ξε-πακετάρισμα. Βέβαια πάντα στο πλευρό της έχει και πολύ καλούς φίλους αφού τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και ο Fipster κάνουν πάντα το πέρασμά τους. Όπως και να έχει, η οικογένεια Συνατσάκη – Στρατής κατοικεί σε άλλη διεύθυνση πια.

«Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι», εξήγησε η Μαίρη Συνατσάκη κατά την ανακοίνωση των νέων οικογενειακών τους σχεδίων μέσω Instagram.

Από τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό, το νέο τους σπίτι φαίνεται πολύ ζεστό και στιλάτο, με τα μεγάλα, χνουδωτά χαλιά, τις κίτρινες πινελιές και τις μακριές, λευκές κουρτίνες να είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της διακόσμησης.

Το ζευγάρι μάλιστα πρόλαβε και στόλισε και για τα Χριστούγεννα με το δέντρο τους να έχει χνουδωτές μπάλες σε ροζ, λευκό και μπεζ και φυσικά πολλά φωτάκια. Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram την xmas διακόσμησή τους.

Μαίρη Συντσάκη νέο σπίτι

Instagram

Μαίρη Συντσάκη νέο σπίτιΜαίρη Συντσάκη νέο σπίτι

 

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η Ξεκαρδιστική Φωτογραφία Της Κόρης Τους, Ολίβιας

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι χαζογονείς και δεν το κρύβουν. Η κόρη τους Ολίβια, τους έχει πάρει τα μυαλά. Οι δυο τους συχνά ποστάρουν την καθημερινότητά τους με τη μικρή τους στα social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεχωρίζει για την αίσθηση του χιούμορ της και φαίνεται ότι είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει κοινό με τον Ίαν Στρατή. Η youtuber, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με την κορούλα τους, Ολίβια ενώ ο Ίαν είναι περισσότερο εσωστρεφής. Ωστόσο, η Μαίρη ανάρτησε ένα στιγμιότυπο μπαμπάς κόρης που είναι ιδιαίτερα αστείο. Σε αυτό η μικρή επιχειρεί να πάρει το φαγητό από τα χέρια του μπαμπά της. “Φέρε το σουβλάκι πατέρα”, γράφει στη χιουμοριστική λεζάντα της.

Πρόσφατα, η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι μετακομίζει σε νέο σπίτι με την οικογένειά της. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη διαδικασία του να αποφασίσει τι θα κρατήσει και θα μεταφέρει στο νέο σπίτι και τι όχι.

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει μαζί με την μικρή Ολίβια και τα likes «πέφτουν» βροχή!

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή με την κορούλα της. Σε λίγους μήνες θα γίνει ενός έτους η Ολίβια και ομολογουμένως με τη μαμά της είναι αυτοκόλλητες. Η Μαίρη Συνατσάκη όποτε μπορεί πηγαίνει στο γραφείο μαζί με τη μικρή, αφού άλλωστε εκεί την περιμένει τόσο η θεία της όσο και οι συνεργάτιδες της μαμάς της που της έχουν τρελή αδυναμία.

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να μας δείξει όχι μόνο πόσο μεγάλωσε η Ολίβια όσο και πόσο stylish είναι.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη Mairiboo φόρεσε στη μικρή Ολίβια μία τζιν σαλοπέτα την οποία συνδύασε με ένα μπεζ, λεπτό πουλοβεράκι. Η ίδια, φόρεσε μάλιστα ένα σακάκι στο ίδιο χρώμα με τη μπλούζα της κόρης της λέγοντας χαρακτηριστικά πως μαμά και κόρη έκαναν έναν color matching συνδυασμό.

«Ελαφρύ μπεζ color matching με ΛιβιΛου για να πάμε στις δουλειές μας. – λιποθυμώ.», έγραψε γλυκά στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη μαζί με κόρη

INSTAGRAM

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν “Αντέχω” Να Τα Κάνω Όλα Με Το Μωρό…»

Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και περίπου ένα χρόνο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τις σκέψεις της ως νέα μαμά. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πέρασε το περσινό της καλοκαίρι ως εγκυμονούσα ενώ φέτος καλείται να κάνει τις πρώτες της διακοπές με μωρό. Και όπως πάντα θέλησε να είναι πολύ ειλικρινής με τις instagram followers της.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σύγκριση που κάνει με άλλες μητέρες που παρακολουθεί στο Instagram υπογραμμίζοντας πως εκείνη δεν είναι τόσο θαρραλέα και αυτό είναι εντάξει.

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: “πρώτη φορά διακοπές με το μωρό.” Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα.

Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok.” Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok.», σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...