Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές

Τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ.
Unsplash

Τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ.

Το σεξ είναι σημαντικό, πώς να το κάνουμε. Αν ψάχνεις τον ιδανικό παρτενέρ, ώρα να κοιτάξεις πότε έχει γεννηθεί. Τα παρακάτω ζώδια κάνουν με διαφορά το καλύτερο σεξ.

Τα ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές

Σκορπιός

Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας, που να μπορεί να ανταγωνιστεί έναν εραστή Σκορπιό. Η διάθεσή τους για φλερτ, η οποία ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις τους με τους γύρω τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σε πλήρη ισχύ στην κρεβατοκάμαρα. Οι Σκορπιοί, γνωστοί για το ότι είναι πολύ πιστοί και προστατευτικοί, είναι ρομαντικοί σύντροφοι και ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τον σεξουαλικό τους παρτενέρ, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργητικοί και πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε.

Λέων

Ένα άλλο ζώδιο γεμάτο με φλογερή ενέργεια. Οι Λέοντες είναι παιχνιδιάρικοι σύντροφοι που τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Θέλεις μια ρομαντική αγκαλιά στην κουζίνα ή κάτω από τα αστέρια; Οι Λέοντες είναι πρόθυμοι να στήσουν το ερωτικό παιχνίδι, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι στην περίπτωσή τους, είναι ότι πρέπει να είσαι ξεκάθαρη σχετικά με τις επιθυμίες σου, καθώς έχουν την τάση να επικεντρώνονται στον εαυτό τους.

Υδροχόος

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο με ελεύθερο πνεύμα, ο Υδροχόος κερδίζει πανηγυρικά. Παιχνιδιάρης, επαναστάτης και πάντα έτοιμος να φλερτάρει, ο εραστής Υδροχόος είναι αυτός που του αρέσει να κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα δοκιμάζοντας νέες στάσεις ή φέρνοντας sex toys για να δοκιμάσετε. Βάλε φαντασία.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο λατρεύει να διατηρεί τα πράγματα ισορροπημένα. Οι Ζυγοί είναι διαβόητοι για το ότι θέλουν όλοι, να έχουν ένα δίκαιο μερίδιο από οτιδήποτε. Και ενεργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην κρεβατοκάμαρα. Ως ρομαντικοί σύντροφοι, θα φροντίσουν να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες σου, ανεξάρτητα από το πόσο kinky είναι.

Τοξότης

Οι Τοξότες κερδίζουν και αυτοί μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου, καθώς το πάθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Πριν καν συμβεί οποιοδήποτε προκαταρκτικό παιχνίδι, ο Τοξότης θα έχει ήδη ρίξει τα «βέλη» του στον σεξουαλικό του παρτενέρ. Στους Τοξότες αρέσει να γνωρίζουν ότι έχουν σχέση με μία/έναν άξιο σύντροφο, οπότε μια καλή συζήτηση, ακόμα και λίγο «πιπεράτη», θα βοηθήσει τον Τοξότη να ξεδιπλώσει το φλογερό του ταμπεραμέντο.

Τα 4 ζώδια ή ωροσκόποι που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σύνοδο Δία-Ουρανού στον Ταύρο

Ταύρος

Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και νιώθει ασφάλεια σε προβλέψιμες καταστάσεις, με τον Ουρανό τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο σας έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 έρχεται σαν ουρανοκατέβατο δώρο για εσάς, μιας και θα δώσει ώθηση να πάρετε ρίσκα και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Θα επαναστατήσετε ενάντια σε καταπιεστικές συνθήκες και θα κάνετε εκείνο το τολμηρό βήμα που διστάζατε να κάνετε τόσο καιρό. Εάν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίζατε δυσκολίες και δεν ξέρατε πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια, τώρα η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα βρείτε λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και θα δείτε ότι όλα βγάζουν νόημα και πάνε όπως τα θέλατε. Η σύνοδος αυτή σας καλεί να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει και να αναζητήσετε κάτι που σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, και πάνω από όλα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε.

Λέων

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 φέρνει καινούρια δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς σας να αποφασίσετε να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας ή να ξεφύγετε από κοινωνικούς ρόλους που σας καταπιέζουν. Η όψη αυτή σας καλεί να πάψετε να κάνετε συμβιβασμούς ή να παραμένετε σε θέσεις που δεν σας επιτρέπουν να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Θα νιώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων στο επαγγελματικό κομμάτι και μπορεί να πάρετε ρίσκα, να πειραματιστείτε ή να εξερευνήσετε καινούρια, αντισυμβατικά μονοπάτια. Ίσως να κάνετε αναπάντεχες γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα κύρους και εξουσίας ή να νιώσετε επιτέλους ότι οι κόποι σας αναγνωρίζονται και είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε επάγγελμα ή να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, με την όψη αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Να είστε σίγουροι ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ξεχωρίσετε και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας.

Σκορπιός

Αυτή την άνοιξη με τη σύνοδο Δία-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου έρχεστε αντιμέτωποι με κομβικές αλλαγές μέσα στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας. Έλκετε ανθρώπους που σας προσφέρουν έξαψη, ζωντάνια και ενθουσιασμό και με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα από εκεί που δεν το περιμένετε, αφού θα μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Από την άλλη πλευρά, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη μέσα στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία και θα πάψετε να συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να λήξετε μια σχέση ή ένα γάμο που έχει κάνει τον κύκλο του, να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που σας καταπιέζει ή να αποκαλυφθούν νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με μια κατάσταση. Αν όμως είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτήν, τότε αυτή η σύνοδος μιλάει για επέκταση και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η όψη αυτή μιλάει για νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Υδροχόος

Η σύνοδος  στις 21/04/2024 πραγματοποιείται σε ένα κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τον ψυχισμό σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας, καθώς και ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Προβλέπονται λοιπόν αναπάντεχες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε μέσα στην άνοιξη να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια αναπάντεχη υποστήριξη από την οικογένεια ή από αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας ανακουφίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και να αποδεσμευτείτε με κάποιο τρόπο από συνήθειες ή συναισθηματικές καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Εάν λοιπόν είχατε εκκρεμότητες με κάποιο πρόσωπο ή είστε προσκολλημένοι σε μια κατάσταση του παρελθόντος, τώρα θα αποδεσμευτείτε και θα νιώσετε ξανά ελεύθεροι να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτή η σύνοδος, λοιπόν, θα σας ανακουφίσει πρώτα απ’ όλα σε ψυχολογικό επίπεδο και θα σας δώσει ένα αίσθημα ελπίδας και ανανέωσης.

 

Εδώ είναι μερικά ζώδια που φέρονται πιο εγωιστικά από άλλα, σύμφωνα φυσικά με την αστρολογία.

Κριός

Ο Κριός γίνεται εγωιστής όταν πρόκειται για την επαγγελματική του ζωή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επιτυχία του. Δεν θα τον πείραζε να εξαπατήσουν κάποιον στη δουλειά και να τον κάνουν να υποστεί μια απώλεια. Μπορεί να γίνει πολύ κακός και μπορεί να καταστρέψει τους άλλους, ώστε τα δικά του συμφέροντα να διασφαλιστούν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όπως και ο Κριός, είναι πολύ εγωιστής όσον αφορά την καριέρα και την επαγγελματική του ζωή. Λαχταράει να είναι το καλό παιδί για τους γύρω του και για αυτό, δεν θα διστάσει να κουτσομπολέψει ή να μαχαιρώσει πισώπλατα τους άλλους, αρκεί να εξυπηρετεί το σκοπό του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι επίσης πολύ εγωιστής. Διατηρεί τις επιθυμίες και τα θέλω του πάνω από όλα. Οτιδήποτε δεν τον ωφελεί απλά δεν το κάνει. Η αφοσίωσή του και η πίστη του μπορούν επίσης να πάνε χαμένες αν πρόκειται για την εκπλήρωση των επιθυμιών του.

Ταύρος

Ένας Ταύρος γίνεται εγωιστής όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή. Για να κρατήσει τους ανθρώπους, που αγαπάει κοντά του, θα έκανε τα πάντα. Συχνά, αρνείται την εγωιστική συμπεριφορά του. Έτσι, αν είσαι με έναν Ταύρο, μπορεί να πρέπει να παραμείνεις σε εγρήγορση και να μην υποκύψεις στις εγωιστικές του πράξεις, ακόμη κι αν έρχονται μεταμφιεσμένες σε φροντίδα και αγάπη.

Τα 4 ζώδια που τείνουν να λένε τα περισσότερα ψέματα

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι σίγουρα είναι από τα ζώδια που έχουν έμφυτο ταλέντο στη χειραγώγηση και στα ψέματα. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι επειδή είναι τόσο διασκεδαστικοί και δημιουργικοί τύποι, είναι απλώς ένα αποδεκτό μέρος της προσωπικότητάς τους. Δυστυχώς, για αυτούς όμως όταν η αλήθεια λάμψει, δεν έχουν και τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα ψέματά τους. Όσο μικρά ή μεγάλα μπορεί να είναι αυτά.

Καρκίνος

Ναι, ο Καρκίνος είναι ο απόλυτος ψεύτης, αλλά σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια αυτής της λίστας, τα ψέματά τους δεν έχουν σκοπό να πληγώσουν τους άλλους ή να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Τα ψέματα του Καρκίνου, έχουν περισσότερο να κάνουν με την υπερβολή και την αδυναμία τους να δουν την πραγματική εκδοχή των γεγονότων. Έτσι, ενώ εξακολουθούν να είναι από τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, τουλάχιστον τα ψέματά τους είναι άκακα. Συνήθως.

Σκορπιός

Δεν νομίζουμε ότι εκπλήσσεται κανείς που οι Σκορπιοί βρίσκονται ανάμεσα στα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα. Είμαστε βέβαιοι ότι εσύ, Σκορπιέ, καθόλου. Ως το πιο χειριστικό ζώδιο εκεί έξω, δεν είναι ακριβώς είδηση ​​ότι, όταν μιλάμε για ψέματα, ο Σκορπιός υπερέχει με τρόπους που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί καν να ανταγωνιστεί. Αλλά το θέμα με τον Σκορπιό, είναι ότι είναι τόσο καλοί στο να λένε ψέματα που ακόμη και οι ίδιοι δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν γεγονότα από τη φαντασία μετά από λίγο.

Ιχθύς

Αν και μπορεί να είναι εύκολο να πεις για έναν Ιχθύ ότι είναι απλώς μια καλλιτεχνική, ευαίσθητη ψυχή, η πραγματικότητα είναι ότι από κάτω κρύβεται ένας διάβολος που δεν διστάζει να πει ψέματα για να πάρει αυτό που θέλει. Με την ικανότητά τους να είναι πολύ πιο διαισθητικοί από τα περισσότερα ζώδια, οι Ιχθύες ξέρουν ακριβώς τι ψέματα πρέπει να πουν και πώς να πάρουν αυτό που θέλουν σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Τα 4 ζώδια που πατάνε αμέσως delete μετά τον χωρισμό.

Ζώδια και πρώην. Πρώην και ζώδια. Υπάρχουν όντως ζώδια που πατάνε delete και δεν γυρνούν με τίποτα στους πρώην τους; Οι αστρολόγοι γνέφουν καταφατικά! Αν τρέφεις ακόμη ελπίδες ότι θα τα ξαναβρείτε μετά τον χωρισμό σας, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να ξέρεις πού βαδίζεις.

Για να προχωρήσουν γρήγορα από μία αποτυχημένη σχέση στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, μερικά ζώδια καταφέρνουν να απολαμβάνουν τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας που τους δίνουν την κατάλληλη ώθηση για να συνεχίσουν.

Ο καθένας αντιμετωπίζει τους χωρισμούς με διαφορετικό τρόπο. Και υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορεί να απομακρυνθούν γρήγορα από τις διαλυμένες σχέσεις τους, κάτι που φανερώνει την εσωτερική τους σταθερότητα. Έχουν την ικανότητα να αποστασιοποιούνται συναισθηματικά από μια σχέση, κάτι που τους διευκολύνει να προχωρήσουν χωρίς άλυτα συναισθήματα για τον πρώην τους. Γνωρίζουν επίσης ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ζητάς κοινωνική υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...