Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Μας δείχνει φωτογραφίες από την υπέροχα στολισμένη μονοκατοικία της

Φαίη Σκορδά
Instagram

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τα Χριστούγεννα και δεν το κρύβει.

Η Φαίη Σκορδά για μία ακόμη χρονιά στόλισε από νωρίς το σπίτι της για να χαρεί όσο περισσότερο καιρό γίνεται τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ “Fay’s Time” μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες από τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα δέντρα της. Επί τη ευκαιρία ρίξαμε κλεφτές ματιές και στην υπέροχη μονοκατοικία στην οποία μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι.

Η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Τρίτης, μοιράστηκε βίντεο και εικόνες από το εσωτερικό της μονοκατοικίας στην οποία έχει μετακομίσει με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Έδειξε τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα της, το ένα με τις χρυσές μπάλες στο σαλόνι και το άλλο, με τα κόκκινα και τα χρυσά στολίδια. Στη συνέχεια φωτογράφισε το χριστουγεννιάτικο στεφάνι και έπειτα έδειξε τα πολύχρωμα φωτάκια που κινούνταν με προβολέα σε όλο το σπίτι. Σίγουρα μία από τις αγαπημένες της γωνιές είναι αυτή στο τζάκι, ειδικά τώρα που σιγά σιγά αρχίζει και πέφτει η θερμοκρασία.

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπήκε και η Φαίη Σκορδά που στόλισε το δέντρο στο σπίτι της παρέα με τον γιο της, Γιάννη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την προετοιμασία του δέντρου, στο οποίο την ακούμε να φωνάζει τον γιο της, Γιάννη, αλλά βλέπουμε και τον σκύλο της οικογένειας, Μίκυ.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά κοινοποίησε το τελικό αποτέλεσμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της, το οποίο είναι διακοσμημένο με λευκές μπάλες και εντυπωσιακά στολίδια.

«Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα…Και του χρόνου με υγεία κ χαρές.», έγραψε η Φαίη Σκορδά στην φωτογραφία που κοινοποίησε.

Η Φαίη Σκορδά λέει ναι στη ρουστίκ αισθητική

Με αφορμή τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τη διακόσμηση που έχει στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά. Ισως να περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό αφού η Φαίη Σκορδά είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα. Φαίνεται, όμως, πως έχει και μια αγάπη για το κλασικό και παραδοσιακό.

Είτε αφορά στη βιτρίνα και τις χρυσές κουρτίνες, είτε στη γενικότερη ρουστίκ αισθητική που είναι διακοσμημένο το σπίτι της, οι αναφορές στην παράδοση είναι ξεκάθαρες.

H Φαίη Σκορδά μετακόμισε το καλοκαίρι στο νέο της σπίτι μαζί με τα δυο παιδιά της. Ξύλινα πατώματα, πίνακες ζωγραφικής, βελούδινη πολυθρόνα και ένας μεγάλος καθρέφτης, είναι κάποια από τα διακοσμητικά στοιχεία που έχουμε δει στο παρελθόν.

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο σέξι midi κόκκινο φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία από τις πιο στυλάτες εμφανίσεις της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Η Φαίη Σκορδά μας καλημερίζει πλέον από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τη δική της πρωινή εκπομπή «Πρωινό Μας». Η παρουσιάστρια αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές και χαμογελαστές παρουσίες της μικρής οθόνης. Μένει πιστή στο χρώμα των μαλλιών της και σπάνια αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνά της.

Στη σημερινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά εντυπωσίασε με τη στυλιστική της επιλογή. Ίσως να αποτελεί και την νούμερο ένα εμφάνισή της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ως τώρα. Την έχουμε δει να φοράει όλα τα στυλ αλλά το συγκεκριμένο κόκκινο φόρεμα ήταν το ιδανικό για εκείνη. Το midi φόρεμα που δίνει την αίσθηση του βινύλ/ δερμάτινου είναι σέξι τόσο ως προς το ύφασμα όσο και ως προς το μήκος.

Η Φαίη Σκορδά το συνδύασε με nude ψηλοτάκουνες γόβες. Όσον αφορά το μακιγιάζ της κινήθηκε σε πιο ροζ απαλές αποχρώσεις.

Όσον αφορά το πού μπορείς να βρεις το στράπλες κόκκινο φόρεμα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε το brand Vassia Kostara Limited Collections. Πιο συγκεκριμένα το Megan Dress θα το βρεις στο www.vassiakostara.com,

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Φαίη Σκορδά Vs Heidi Klum: Φόρεσαν το ίδιο ακριβώς φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε μία αστραφτερή δημιουργία γεμάτη κρύσταλλα με την υπογραφή της Celia Kritharioti. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη δημιουργία της σχεδιάστριας την έχει φορέσει και στο παρελθόν η Heidi Klum. Το συγκεκριμένο μίνι φόρεμα είχε στο τέλος μερικά πούπουλα σε πράσινη απόχρωση.

Τα μακριά ξανθά μαλλιά  της τα επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το εντυπωσιακό μακιγιάζ ήταν δια χειρός Γωγώς Νικηφοράκη. Ένα team που δεν αποχωρίζεται ποτέ η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια.

Το όλο λουκ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...