Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Βίκυ Καγιά: Οι 4 εμφανίσεις της στο MadWalk 2023 (έτοιμες να τις αντιγράψεις)

Βίκυ Καγιά

Οι  εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο Madwalk 2023 δεν περνούν απαρατήρητες.

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο κομψές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Αν ένας άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά τις τάσεις αλλά και πώς να τις κάνει δικές του, τότε αυτός είναι σίγουρα η Βίκυ Καγιά. Έχει περπατήσει στα δημοφιλέστερα catwalks και έχει αναλάβει τα πιο πετυχημένα fashion projects,

Το βράδυ της Δευτέρας 20/11/23, η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής έγινε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, με τη Βίκυ Καγιά να έχει αναλάβει την παρουσίαση.

‘Οπως ήταν αναμενόμενο, η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα τέσσερα διαφορετικά looks που φόρεσε. Αρχικά, η παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίστηκε με ένα mini μαύρο βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Για το επόμενο look της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα γαλάζιο blazer dress με πολύ κοντό μαύρο σορτς και μαύρες γόβες, υιοθετώντας έτσι το “no pants trend”.

 

 

Βίκυ Καγιά

 

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk με ένα mini off shoulder φόρεμα, στο απόλυτο color trend της σεζόν, δηλαδή το κόκκινο.

Βίκυ Καγιά

Στην τελευταία και πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα με μεγάλα cut-outs που τόνιζαν τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

 

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο

Έπειτα από αρκετές σερί τηλεοπτικές σεζόν, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να πατήσει το pause στην καριέρα της ως παρουσιάστρια και να επικεντρωθεί σε άλλα επαγγελματικά της project. Η ίδια μετά την αποχώρησή της από το Star Channel ξεκουράζεται, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και ετοιμάζει για τους θαυμαστές της διάφορες εκπλήξεις.

Είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες τη Βίκυ Καγιά να ποζάρει στο red carpet των Καννών, να απολαμβάνει τις βόλτες της στα σοκάκια της Μυκόνου και να ποζάρει στο Instagram με συγκλονιστικά outftit. Σήμερα θα τη δούμε όπως ποτέ ξανά.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στα social media από το σπίτι της και ήταν αρκετά διαφορετική από όσο την έχουμε συνηθίσει.

Πριν από λίγες ώρες, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο Instagram της δύο φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα τράβηξε λίγο πριν πέσει για ύπνο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ακομπλεξάριστη όπως πάντα, δημοσίευσε δύο γλυκές selfies της στις οποίες ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ, φορώντας γυαλιά μυωπίας και φυσικά, τις πιτζάμες της.

Βίκυ Καγιά εντελώς άβαφη

Εκτός Social media η Βίκυ Καγιά: Δες τι συνέβη

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα ονόματα που συζητιούνται αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Η απόφασή της να αποχωρήσει από το κανάλι του Star και έτσι να μην βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του shopping star έγινε το talk of the town. Πόσο ομαλό ήταν το «διαζύγιο» αυτό; Ποια θα την αντικαταστήσει; Τι νέο ετοιμάζει;

Όσο, λοιπόν, γράφονται και διαβάζονται διάφορα σενάρια για τα επαγγελματικά της σχέδια, εκείνη απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να απέχει από τα social media το επόμενο διάστημα και να ξεκουραστεί.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media – έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!”

Βίκυ Καγιά Βίκυ Καγιά Βίκυ Καγιά

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...