Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

5 Zara κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να δείχνεις κομψή στο λεπτό

ZARA

Στην επόμενη επίσκεψή σου στα Zara, ψάξε να βρεις τα παρακάτω items.

Και ποια από εμάς δεν αγαπά τα Zara; Εκεί πάντα βρίσκουμε στιλάτα κομμάτια για να δημιουργήσουμε σούπερ κομψά looks τόσο για τη βόλτα ή το γραφείο, όσο και για τις βραδινές μας εξόδους. Στα Zara καταφέρνουμε να ανανεώνουμε την ντουλάπα μας με χαμηλό κόστος και αυτό πια είναι πολύ βασικό. Αν δεν έχεις δει τη νέα συλλογή του Harry Lambert για τα ZARA, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα top κομμάτια της για να εντυπωσιάσεις.

Ο celebrity stylist Harry Lambert, λοιπόν, κρύβεται πίσω από τα πιο εμβληματικά looks του Χάρι Στάιλς και μόλις λάνσαρε μια συλλογή σε συνεργασία με τα Zara η οποία αποπνέει ακριβώς αυτό το unisex στιλ που διακατέχει τη δουλειά του.

Ότι ο Χάρι Στάιλς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα είδωλα του στιλ των τελευταίων ετών είναι λίγο-πολύ γνωστό. Ξεκινώντας από τα πρώτα του βήματα -όταν τραγουδούσε «What makes you beautiful», παιδάκι ακόμα, παρέα με τους υπόλοιπους One Direction-, έως σήμερα -που έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του-, ο popstar μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές στο κόκκινο χαλί.

Ο ίδιος απαρνιέται κάθε καθωσπρεπισμό και ταμπέλα. Δεν κοιτάει αν το ρούχο που φοράει είναι από το γυναικείο ή το αντρικό τμήμα. Αυτό που τον νοιάζει είναι αν εκφράζει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του, μοναδικό στιλ. Κανένας απαρχαιωμένος στιλιστικός κανόνας δεν μπορεί να τον εμποδίσει να εκφραστεί μέσα από τα ρούχα του, βγάζοντας προς τα έξω τον ολόφρεσκο, ανανεωτικό και απελευθερωτικό του χαρακτήρα.

Πίσω από τα εμβληματικά του looks κρύβεται ο στιλίστας Harry Lambert, ο οποίο συνεργάζεται με τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως Josh O’Connor και Emma Corrin, αλλά και με σπουδαίους οίκους και γνωστά περιοδικά μόδας.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στο fashion design και συνεργάστηκε με το διασημότερο ίσως high street brand στο κόσμο, τα ZARA, για μια συλλογή που δεν χαρακτηρίζεται γυναικεία ή αντρική, αλλά το ίδιο ρούχο το βλέπουμε φορεμένο σε fashion lover κάθε φύλου.

Με έντονες ‘70s επιρροές, βλέπουμε στοιχεία που συχνά βλέπουμε και στα looks των διάσημων πελατών του, όπως τους έντονους γιακάδες, τα ζωηρά χρώματα και τα vintage-inspired πλεκτά.

Η συλλογή του Cutie Chaos («Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι που θα φαινόταν ωραίο γραμμένο σε ένα μπλουζάκι», αναφέρει ο Lambert σχετικά με το όνομα της συλλογής) είναι γεμάτη από ρετρό αναφορές και χρώματα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70. Πάμε να δούμε τι να επιλέξεις:

Δες παρακάτω τα 5 Zara κομμάτια που πρέπει να μπουν στην ντουλάπα σου:

Μουσταρδί μακρύ κρουαζέ παλτό

Wide-leg παντελόνι

Πλεκτό γιλέκο με πλέξη ζακάρ

 

Μπουφάν cropped fit από συνθετική γούνα

 

To μαύρο φόρεμα από τα Zara που αξίζει να επενδύσεις

Ψάχνεις να βρεις ένα απλό και ευκολοφόρετο μαύρο φόρεμα; Έχει έκπτωση στα Zara και ίσα που προλαβαίνεις

Ένα κοντομάνικο μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.  Αυτό το μίντι φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντά μανίκια με βάτες και λεπτομέρεια ντραπέ στο πλάι είναι το φθινοπωρινό key piece που πρέπει να επενδύσεις. Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις αρκετά χρήματα.

Ένα φόρεμα σου δίνει ελευθερία κινήσεων όταν η περίσταση απαιτεί ανεπιτήδευτη κομψότητα, αλλά και μια έξτρα δόση θηλυκότητας στο look σου. Το μαύρο φόρεμα από την άλλη, έχει τη δύναμη να αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση σε statement! Όλα αυτά ανταποκρίνονται στο φόρεμα που βρήκαμε.

μαύρο φόρεμα zara

μαύρο φόρεμα zara

Πώς θα φορέσεις το μαύρο φόρεμα από Zara;

Αρχικά, να σου εξηγήσουμε πως μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Στο γραφείο με oxford shoes και loose σακάκι και στη βραδινή σου έξοδο με ψηλοτάκουνα πέδιλα και έντονα σκουλαρίκια. Βέβαια δεν θα λέγαμε όχι και σε ένα ζευγάρι slouchy boots, ακόμη και silver για πιο space εμφάνιση.

Αν δεν θες να φορέσεις loose σακάκι, μπορείς να δοκιμάσεις μια πλεκτή ζακέτα είτε στο ίδιο μήκος είτε λίγο πιο κοντή.

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα το βρεις σε έκπτωση τόσο online όσο και σε φυσικά καταστήματα της αλυσίδας, μόλις στα 13 ευρώ.

Πώς Θα Μετατρέψεις Ένα Κορμάκι Zara Σε Crop Τοπ (Video)

Όλες έχουμε μέσα στην γκαρνταρόμπα μας έστω ένα κορμάκι μονόχρωμο, απλό από τα Zara. Ναι, ναι αυτά με το halter κόψιμο που κυκλοφορούν κάθε σεζόν σε διάφορα χρώματα και τα φοράς το καλοκαίρι με το σορτς και τις φουστες σου και τον χειμώνα μέσα από τα κοστούμια. Είναι σχετικά οικονομικά και τα φοράς 365 ημέρες τον χρόνο.

Τα κορμάκια από τα Zara με μαλακή υφή που βγαίνουν κάθε χρόνο στη συλλογή του γνωστού high street brand μπορούν εύκολα και γρήγορα να μετατραπούν σε ένα crop top χωρίς να χάσουν την καλή εφαρμογή τους. Στο TikTok, λοιπόν, βρήκαμε ένα fashion hack για να μετατρέψεις το συγκεκριμένο κορμάκι σε crop top. Πώς;

Δες στο παρακάτω βίντεο τον τρόπο να πετύχεις αυτό το καταπληκτικό fashion hack.

 

Το κορμάκι μπορείς να το αγοράζεις στο zara.com/gr

Πώς να φορέσεις το κορμάκι από τα Zara όλο τον χρόνο;

Η Rosie Huntington έχει μια αδυναμία στα συγκεκριμένα αυτά κορμάκια από τα Zara και κατά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα ootd με το συγκεκριμένο key piece σε διάφορες αποχρώσεις. Την έχουμε δει να το επιλέγει σε μαύρο, λευκό, nude κτλ.

#1 Με μαύρη φούστα και σανδάλια

zara

#2 Με κοστούμι και ψηλοτάκουνα πέδιλα

zara

#3 Με μίντι φούστα

 

 

zara

Zara: H Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το τέλειo φόρεμα για βάπτιση

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα τέλειο nude φόρεμα από τη γνωστή αλυσίδα Zara, το οποίο θα σε βγάλει από το δίλημμα «τι να φορέσω στη βάπτιση».

Θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη βοήθεια της στιλίστριάς της, κάνει τις ιδανικές επιλογές outfit και μας εμπνέει καθημερινά. Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει κομμάτια από τη γνωστή ισπανική αλυσίδα ρούχων, τα οποία είναι και stylish αλλά και αρκετά οικονομικά.

Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να είναι, μία από τις πιο θηλυκές και ολοκληρωμένες εμφανίσεις που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. Το αγαπημένο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε κάθε πιθανή περίσταση, casual ή formal. Για μία επίσημη εμφάνιση αναμφίβολα χρειαζόμαστε ένα αντίστοιχο φόρεμα το οποίο θα ανταποκρίνεται στο dress code της περίστασης όπως και στη δική μας αισθητική και στιλ.

Τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες χρειαζόμαστε να επενδύσουμε σε φορέματα ιδανικά για τη θερμοκρασία της εποχής. Ανεξάρτητα από την γραμμή και το σχέδιο που θα διαλέξεις να έχει ένα φόρεμα για μία επίσημη περίσταση, σημαντικό είναι να επιλέξεις ελαφριά και αέρινα υφάσματα όπως και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις τόσο για την δική σου άνεση όσο και για να μην φαίνεται το σύνολο σου χειμερινό.

Ένα ιδανικό φόρεμα για μία επίσημη περίσταση ή για μία βραδινή εμφάνιση φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε ένα one shoulder midi ασύμμετρο εφαρμοστό φόρεμα σε ταμπά απόχρωση από τη Zara. Το φόρεμα συνδύασε με ένα ζευγάρι κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα με στρας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...