Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με τον κούκλο γιο της

Ντορέττα Παπαδημητρίου γιοι
INSTAGRAM

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει αγκαλιά με τον ξενιτεμένο της γιο. Δες τη φωτογραφία τους!

Μαμά και γιος συναντήθηκαν ξανά για λίγα μόλις 24ωρα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για τα μουσικά βραβεία αλλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή για να συναντήσει και τον γιο της. Ο 19χρονος σπουδάζει εκεί οπότε η μαμά δεν έχασε ευκαιρία για ένα short οικογενειακό reunion.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπορεί να είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και παρουσιάστριες, ωστόσο είναι και μια κανονική μαμά και τα δύο της αγόρια από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη είναι τα πάντα για εκείνη.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει σε μία από τις συνεντεύξεις της πως την προηγούμενη χρονιά που ο Διονύσης μετακόμισε στην Κύπρο εκείνη αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί κοντά του για βοήθεια.

Πότε δεν έχει κρύψει η Ντορέττα Παπαδημητρίου την αδυναμία της για τους γιους της και η παρακάτω φωτογραφία το επιβεβαιώνει ξανά.

“Το παιδάκι μου το ξενιτεμένο” έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

ο γιος της Ντορέττας παπαδημητρίου

INSTAGRAM

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου Ποζάρει Με Τους Γιους Της Και Μοιάζει Με Κολλητή Τους

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει κάνει ένα μικρό τουρ στα ελληνικά νησιά τόσο με την οικογένειά της όσο και με τους φίλους της. Η ίδια περνά πολλές ώρες της ημέρας με την αδερφή της αλλά και με τους γιους της όταν δεν είναι στο σχολείο ή το Πανεπιστήμιο. Τα αγόρια της βλέπεις έχουν μεγαλώσει αρκετά αφού ο Διονύσης είναι 19 ετών και ο Φίλιππος 17 ετών. Ο Διονύσης μάλιστα σπουδάζει στην Κύπρο οπότε σε λίγες ημέρες πρέπει να γεμίσει ξανά τις βαλίτσες του και να αφήσει την Ελλάδα πίσω.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τώρα χαλαρώνει μαζί με τους γιους της στο νησί του Αργοσαρωνικού. Βέβαια, οι τρεις τους όπως ενημέρωσε η ίδια τους followers της στο Instagram έκαναν και water sports με την ίδια να μοιάζει δίπλα στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν με κολλητή τους φίλη παρά με μαμά τους.

Στην παρέα ήταν και ο γιος του Μάρκου Σεφερλή, ο Χάρης, ο οποίος βρήκε χρόνο να ξεσκάσει με τους φίλους του όσο οι γονείς του είναι στο θέατρο.

Δεν είναι καθόλου αφύσικο που η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδειχνε σαν φίλη των γιων της, αφού η ίδια τους έκανε σε αρκετά μικρή ηλικία, οπότε τώρα που κι αυτοί μεγάλωσαν το χάσμα μεταξύ τους μίκρυνε ακόμα πιο πολύ εμφανισιακά. Παράλληλα, η ηθοποιός έχει μια εντυπωσιακή σιλουέτα, ενώ οι κοιλιακοί της είναι το σήμα κατατεθέν της. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία, μιας και υπήρξε αθλήτρια του στίβου, ενώ ακόμα και τώρα δεν παραλείπει την γυμναστική της, η οποία σχετίζεται πιο πολύ με το πιλάτες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

INSTAGRAM @dorettapapadimitriou_official

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου Είναι Η Μαμά Αυτού Του Κούκλου Νεαρού: Δες Τον!

Τον περασμένο χειμώνα είδαμε αρκετές φορές τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να ταξιδεύει για την Κύπρο ώστε να βοηθήσει τον γιο της Διονύση, ο οποίος είναι φοιτητής. Γενικώς, η ίδια έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και έτσι οι υποχρεώσεις της της επέτρεπαν τέτοιους είδους ταξίδια. Στην Αθήνα όμως βρίσκεται ακόμη ο γιος της Φίλιππος.

Τα δυο αγόρια της παρουσιάστριας είναι οι γιοι που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει αρκετή παρέα με τους γιους της και τώρα τελευταία τη βλέπουμε να ανεβάζει και διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram από τις βόλτες τους και τη γενικότερη καθημερινότητά τους.

Πιο αναλυτικά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πόζαρε σε έναν ολόσωμο καθρέφτη μαζί με τον γιο της, ο οποίος όπως όλα δείχνουν την περνάει σε ύψος. Ο 17χρονος Φίλιππος μοιάζει να είναι ένα γλυκό και ευγενικό παιδί ενώ όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, είναι τόσο cool όσο και η μαμά του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Φίλιππος είναι ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου αφού στη ζωή της υπάρχει και ο Διονύσης, ο οποίος είναι 18 ετών και σπουδάζει στην Κύπρο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Instagram

Ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στη Γαλλία: Η φωτογραφία με τη μαμά του

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μεγάλη αδυναμία που έχεις στους δύο της γιους. Μπορεί ο γάμος της με τον Κώστα Πηλαδάκη να μην είχε happy end και οι δυο να πήραν, πριν από αρκετά χρόνια διαζύγιο, τα παιδιά τους όμως είναι κάτι που θα τους ενώνει για πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το 2004, παντρεύτηκε τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό της, επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με κουμπάρο τους τον καλό τους φίλου, Αντώνη Ρέμο. Το ζευγάρι έμεινε για τα επόμενα επτά χρόνια μαζί, όπου και απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο. Ωστόσο, το 2011 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το 2018 καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μιλήσει για τις σχέσεις της με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά τον χωρισμό τους.

«Έχει περάσει από διακυμάνσεις η σχέση μας. Δεν είναι μια ευήθεια γραμμή. Και για τους δυο ήταν πολύ σημαντικό, ασχέτως πώς εξελίχτηκε η προσωπική σχέση, να υπάρχει μια συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά.

Νομίζω πως επειδή το είχαμε και οι δυο αυτό ως στόχο… Μέσα στον καιρό και όχι από την αρχή, σιγά-σιγά καταφέραμε να έχουμε κρατήσει μια σχέση φιλική, που όμως στηρίζεται πως έχουμε τον ίδιο στόχο για τα παιδιά μας. Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, η σχέση αυτή μεταλλάσσεται», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαπαδημητρίου ανεβάζει σπάνια φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram. Το πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλία ήταν η αφορμή για να δούμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Φίλιππος. Ο γιος της Ντορέττας και του Κώστα Πηλαδάκη συνόδευσε τη μαμά του στο ταξίδι αυτό και η selfie τους μετράει χιλιάδες likes.

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου χρησιμοποίησε το hashtah #schooltrip κάτι που δηλώνει πως στο ταξίδι αυτό δεν ήταν μόνοι αλλά με τους συμμαθητές του Φίλιππου και τους γονείς τους.

 

 

«Θέλω να είναι άντρες με Α κεφαλαίο», δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σε συνέντευξή της το 2021 στο περιοδικό «Λοιπόν», η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αναφερθεί στην καθημερινότητα με τους έφηβους γιους της, αλλά και στους μεταξύ τους διαλόγους για τα προσωπικά τους.

«Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν.

Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με “Α” κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», είχε δηλώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...