Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό είναι το άρωμα που φοράει η Βάσια Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά άρωμα που φοράει
INSTAGRAM

Η Βάσια Κωσταρά μας μαρτύρησε ποιο είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ούτε στα ταξίδια της.

Το άρωμα είναι κάτι που χαρακτηρίζει μια γυναίκα. Πολλές φορές μπορεί οι δικοί σου άνθρωποι, αυτοί που σε γνωρίζουν καλά, να καταλάβουν ότι πλησιάζεις μόνο και μόνο από το άρωμά σου. Να σε αναγνωρίσουν ακόμα και με κλειστά μάτια. Κάποιες γυναίκες βέβαια έχουν στο μπουντουάρ τους περισσότερα από ένα αρώματα. Ή διαφορετικά για κάθε επoχή.

Η Βάσια Κωσταρά μας μαρτύρησε τη δική της αγαπημένη επιλογή όσον αφορά το άρωμα.

Ποιο άρωμα φοράει η Βάσια Κωσταρά;

Μια γυναίκα σαν και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην έχει επιλέξει κάτι που να «κρύβει» μέσα του σεξαπίλ, ερωτισμό και θηλυκότητα. Ένα μπουκαλάκι που απλά ψεκάζοντας θα σου ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

Η Βάσια Κωσταρά φοράει το SMOKING HOT του οίκου Kilian Paris

η κολώνια που φοράει η Βάσια Κωσταρά

INSTAGRAM

Το νεότερο καπνιστό άρωμα του KILIAN PARIS περιέχει Kentucky Tobacco absolute, εμπλουτισμένο με ναργιλέ με γεύση μήλου και άγρια έντονη βανίλια μπέρμπον. Για τους άνδρες με μεθυστική αυτοπεποίθηση και τις γυναίκες που αγαπούν να βουτήξουν σε αυτό που κάποιοι θεωρούν ανδρική οσφρητική γκαρνταρόμπα, το Smoking Hot επαναπροσδιορίζει τι είναι ένα καπνιστό άρωμα σήμερα, πηγαίνοντας σχεδόν εκεί που είναι πολύ ζεστό για να το χειριστείτε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassia Kostara (@vassia_kostara)

Το μυστικό για να διαρκεί το άρωμα

Βάφεσαι, χτενίζεσαι, ντύνεσαι, αρωματίζεσαι και νιώθεις πανέμορφη. Η ώρα περνά και εκεί που φτάνει τη μία συνειδητοποιείς ότι το υπέροχο φλοράλ άρωμά σου είναι απλά μια ανάμνηση.

Αλήθεια υπάρχει τρόπος να κάνεις κάθε άρωμα να έχει πιο μεγάλη διάρκεια, έτσι ώστε να αφήνεις το αρωματικό σου αποτύπωμα σε κάθε πέρασμά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Για να κάνει το άρωμά σου να έχει μεγάλη διάρκεια, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα παχύρευστο ενυδατικό προϊόν γέλης πετρελαίου, όπως η βαζελίνη. Εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στα σημεία παλμού -aka τις θερμότερες περιοχές του δέρματος, όπως εκείνες στους καρπούς, το λαιμό, την περιοχή πίσω από τα αυτά, το ντεκολτέ, το εσωτερικό των αγκώνων και των γονάτων- κι ύστερα ψέκασε το αγαπημένο σου άρωμα.

Η αλοιφή θα βοηθήσει το άρωμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όπως υποστηρίζουν οι hack lovers του TikTok, αλλά και οι beauty experts. Τα προϊόντα, όπως η βαζελίνη, είναι πλούσια σε λιπίδια, κι έτσι λειτουργούν σαν “αυτοκόλλητο” που κρατά το άρωμα στην επιδερμίδα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορείς πριν αρωματιστείς, να εφαρμόσεις ακόμα και την αγαπημένη σου λοσιόν σώματος για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Προτίμησε εκείνες που περιέχουν ελαιόλαδο ή έλαιο αβοκάντο, που είναι πλούσια σε λιπίδια.

Αν θέλεις το άρωμά σου να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, προτίμησε τα parfum κι όχι τα eau de toilette. Καθώς είναι πιο συμπυκνωμένα και έχουν βάση τα έλαια, διαρκούν περισσότερο στην επιδερμίδα σε σύγκριση με τα eau de toilette, τα έλαια των οποίων τείνουν να είναι αραιωμένα σε νερό ή οινόπνευμα.

Η Βάσια Κωσταρά Άλλαξε Τα Μαλλιά Της: Δες Πώς Κουρεύτηκε

Η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην λίμνη Κόμο μαζί με τον σύντροφό της. Και ενώ όλες αυτές τις ημέρες την βλέπαμε να ποζάρει όπως ακριβώς την ξέρουμε, πριν λίγες ώρες μας συστήθηκε ξανά. Η Βάσια Κωσταρά μας έδειξε το νέο της κούρεμα.

Ένα κοντό καρέ σε ξανθιά απόχρωση είναι το νέο hairlook της fashion designer μη θεωρώντας βέβαια πως είναι μια πραγματική αλλαγή. Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αλλαγές με περούκες οπότε πιστεύουμε πως η Βάσια Κωσταρά πραγματοποίησε απλά μια αλλαγή μαλλιών ολίγων ωρών ή αλλιώς ολίγων λήψεων.

Βάσια Κωσταρά κούρεμαΒάσια Κωσταρά κούρεμα

Βάσια Κωσταρά κούρεμα

INSTAGRAM

Αναλυτικότερα, η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το short bob, με το μήκος του να φτάνει στο ύψος των χειλιών της, συνδυασμένο με wispy bangs. Παράλληλα, είχε ένα απόλυτα μοντέρνο wet style look, ένα hairstyle που μας θυμίζει έντονα τα hair looks που παρουσιάζονται κατά καιρούς στα catwalks. Ούτως ή άλλως βέβαια, το συγκεκριμένο hair look που λάνσαρε η σχεδιάστρια στην Ιταλία είναι από μόνο του super stylish, σαν να ξεπήδησε από την πασαρέλα, μιας και συνδυάζει τις 2 κορυφαίες τάσεις μαλλιών του φετινού χειμώνα: καρέ και αφέλειες.

Κάπου εδώ να σχολιάσουμε πως κάτω από το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δέχθηκε διθυραμβικά σχόλια και δεν ήταν λίγοι όσοι την προέτρεψαν να υιοθετήσει το συγκεκριμένο κούρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...