Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Δέσποινα Βανδή γάμος με Βασίλη Μπισμπίκη

Θα ανέβουν για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Αποτελούν εδώ και δύο χρόνια περίπου ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έπειτα από ένα «κυνηγητό» με παπαράτσι έτσι ώστε να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους όπως ακριβώς ήθελαν. Η Δέσποινα Βανδή μιλά και λιώνει για τον Βασίλη Μπισμπίκη, το ίδιο και αυτός.

Φήμες, λοιπόν, θέλουν τους δυο τους να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται;

«Φουντώνουν» οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όμως, όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφεύγουν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο και ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για όσα λέγονται και γράφονται.

Με το ενδεχόμενο να δούμε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να παντρεύονται, ασχολήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Ο Νίκος Γεωργιάδης μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί γάμου.

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: «Έσπασαν» Ρεκόρ Χωρίς Καν Να Το Γνωρίζουν

Ίσως και να περνούν ένα από τα πιο ωραία τους καλοκαίρια. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν πατήσει το pause στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Τους είδαμε να διασκεδάζουν στην Κρήτη, στην Πάρο με καλή παρέα και τώρα έχουν ξεκινήσει οδικώς τις εξορμήσεις και βρίσκονται στο Πήλιο.

Οι δυο τους βρίσκονται στο Πήλιο, με καλούς τους φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής, όπως είναι η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Μπακοδήμου. Άλλωστε, η πρωταγωνίστρια του Maestro διαθέτει εκεί εξοχική κατοικία. Eκεί, μάλιστα, γιόρτασαν και τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή στις 15 Αυγούστου κι εκεί ήταν που έβγαλαν και την πιο ωραία μέχρι στιγμής φωτογραφία τους όπως τους έγραψαν οι followers της Δέσποινας Βανδής που τη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Oι δυο τους πόζαραν με μαγιό ανάμεσα στο πέτρινο τοπίο του Πηλίου ενώ το ασπρόμαυρο χρώμα της φωτογραφίας, την έκανε να μοιάζει με carte postale, όπως τους έγραψαν κάποιοι άλλοι. Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως φαίνεται που η συγκεκριμένη φωτογραφία μέσα σε 17 ώρες συγκέντρωσε σχεδόν 53.000 likes, σπάζοντας ρεκόρ για τα δεδομένα τους, μιας και άλλες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει είχαν μεταξύ 45.000 – 60.000 likes αλλά σε περισσότερο χρόνο απ’ όταν δημοσιεύτηκαν κι όχι τόσο γρήγορα. Παράλληλα, η φωτογραφία συγκέντρωσε και πάρα πολλά σχόλια, όχι μόνο από επώνυμους όπως η Ναταλία Γερμανού που σχολίασε «Μα τι κουκλιά» αλλά και από το κοινό που στηρίζει τόσα χρόνια την τραγουδίστρια σε κάθε της επιλογή.

Δέσποινα Βανδή

INSTAGRAM

Φυσικά εντοπίσαμε και το σχόλιο της κόρης της Μελίνας, η οποία δεν δίστασε να σχολιάσει «FIRE» και να στείλει την αγάπη της στη μαμά της και τον σύντροφό της.

Δέσποινα Βανδή

 

Η Μελίνα Νικολαΐδη Ποζάρει Με Τον Βασίλη Μπισμπίκη Και Τη Δέσποινα Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα αφού σε λίγες ημέρες θα πρέπει να γεμίσεις τις βαλίτσες της και να επιστρέψει στο βροχερό Λονδίνο για τις σπουδές της. Μέχρι στιγμής την έχουμε δει να σαλπάρει για την Ίο μαζί με τον σύντροφό της, στην Κρήτη με τη μαμά της και στα Κουφονήσια με τις κολλητές της. Και τώρα απολαμβάνει ξανά χαλαρές στιγμές με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στην παρέα όπως θα δεις και παρακάτω ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος που είναι φίλοι του ζευγαριού.

Το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι και η Μελίνα βγήκαν με τους καλούς του φίλους και όλοι τους πόζαραν χαμογελαστοί. Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα instastories.

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μελίνα Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή Πόζαρε Με Μπικίνι Και Φαίνεται Πως «Έπιασαν Τόπο» Οι Κοιλιακοί

Στην Κρήτη περνάει τις ημέρες αυτές η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Μελίνα αλλά και καλούς φίλους της. Η τραγουδίστρια τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που είναι μαζί με τον ηθοποιό, ταξιδεύει αρκετά συχνά στο νησί και ξεκουράζεται. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία τόσο στους ανθρώπους του νησιού όσο και στα μέρη.

Η τραγουδίστρια θέλησε σήμερα να μας θυμίσει πως αδίκως ακυρώναμε τη μία προπόνηση γυμναστικής μετά την άλλη καθώς τα σώμα κόποις κτώνται. Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με το μπικίνι της στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένει και φυσικά θαυμάσαμε το υπέροχο κορμί της. Ούτε μια ατέλεια δεν μπορούμε να βρούμε.

Βέβαια κάπου εδώ να πούμε πως είναι λάτρης της γυμναστικής και της καλής διατροφής. Η ίδια ανέβαζε, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, διάφορα βίντεο από τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο και φυσικά φροντίζει με τη μαγειρική της να τρέφεται υγιεινά.

Καμάρωσε, λοιπόν, τη Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή

Instagram

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...