Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών «Luminous»

swarovski

Η Swarovski συνεργάζεται με τον ηγέτη της βιομηχανίας οπτικών EssilorLuxottica για να αποκαλύψει μια ολοκαίνουρια συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως υψηλής ποιότητας.

Εμπνευσμένη από μερικές από τις πιο εμβληματικές συλλογές κοσμημάτων της Swarovski και σχεδιασμένη υπό τη δημιουργική διεύθυνση της Giovanna Engelbert, η νέα συλλογή έχει δημιουργηθεί με το χαρακτηριστικό savoir-faire της μάρκας και τη μαεστρία του φωτός, της κοπής αλλά και του χρώματος. Από εντυπωσιακά σχήματα και λαμπερούς κρυστάλλους μέχρι τα κομψά μέταλλα και τις χαρακτηριστικές πινελιές, κάθε κομμάτι αποτυπώνει την τολμηρότητα και κομψότητα που χαρακτηρίζει την τη Swarovski.

Η συλλογή λανσάρεται με μια εντυπωσιακή καμπάνια η οποία έγινε από τον αναγνωρισμένο φωτογράφο μόδας Steven Meisel και περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πράσινων γυαλιών ηλίου εμπνευσμένα από την οικογένεια κοσμημάτων Lucent, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα πράσινα κοσμήματα Millenia. Πρόκειται για μια δυναμική εισαγωγή στα εντυπωσιακά σχήματα της συλλογής καθώς είναι διακοσμημένα με έντονα χρωματιστά κρύσταλλα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μια νέα, ανασχεδιασμένη συλλογή γυαλιών που γιορτάζει την αυτό-έκφραση και προσφέρει απόλυτη χαρά στη τέχνη του να απογειώνουμε ένα look με τα αξεσουάρ», δήλωσε η Giovanna Engelbert, Global Creative Director της Swarovski. «Η προσαρμογή του δημιουργικού μου οράματος και των λεπτομερειών, στην τεχνογνωσία που έχει η EssilorLuxottica στην ποιοτική χειροτεχνία, είναι μια ονειρική συνεργασία που θα επιτρέψει στους πελάτες να απογειώσουν κάθε εμφάνιση τους με κομψά γυαλιά που συνδυάζονται αρμονικά με τα διαχρονικά κοσμήματα της Swarovski. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τη φθινοπωρινή συλλογή και να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τις στιλιστικές προτιμήσεις των πελατών για πολύ καιρό ακόμα».

Εμπνευσμένα από τη Συλλογή Lucent

Σε αυτή τη λαμπερή συλλογή, η δεξιοτεχνία της Swarovski στο χρώμα, ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο με έναν καινοτόμο σχεδιασμό, όπου οι πολυδιάστατοι κρύσταλλοι πλήρης κοπής (full-cut) αποκλειστικά για τη Swarovski, διακοσμούν τους βραχίονες. Παιχνιδιάρικα και λαμπερά, τα σχέδια αυτά, εμπλουτίζονται με τα εμβληματικά χρώματα της μάρκας Swarovski και διατίθενται σε μια ποικιλία από δημοφιλή σχήματα.

SK7003

Αυτό το cat-eye σχέδιο είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα του savoir-faire της Swarovski. Τα πολυδιάστατα κρύσταλλα full-cut πλήρης κοπής στους βραχίονες είναι έξυπνα σχεδιασμένα ώστε να ανοίγουν μια πινελιά κομψού μοντερνισμού σε ένα διαχρονικό σχήμα, ενώ τα χρώματα των φακών εναρμονίζονται με τα κρύσταλλα Swarovski σε μια εκλεπτυσμένη παλέτα. Το σχέδιο με πράσινους φακούς προβάλλεται στην καμπάνια της μάρκας, σε συνδυασμό με μια ποικιλία εντυπωσιακών κομματιών Millenia σε αντίστοιχες αποχρώσεις.

swarovski

SK6002

Αυτό το cat-eye στυλ εντυπωσιάζει με το Lucent σχεδιασμό. Τα φωτεινά κρύσταλλα εμφανίζονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που είτε κάνουν αντίθεση ή ταιριάζουν με το πλαίσιο τους.

swarovski

SK6001

Αυτό το τετράγωνο σχήμα θα δώσει μια εντυπωσιακή άποψη σε κάθε ντύσιμο, χάρη στο oversized σχήμα του. Τα λαμπερά κρύσταλλα στους βραχίονες προσθέτουν μοναδικό στυλ.

swarovski

SK7010

Αυτό το στενό, οβάλ σχήμα έχει φακούς με διακριτικό εφέ. Τα κρύσταλλα στους βραχίονες προσφέρουν μια τολμηρή και εντυπωσιακή αντίθεση με τον κομψό μεταλλικό σκελετό, ενώ το μπροστινό μέρος σε οβάλ σχήμα τονίζεται στο μπροστινό μέρος.

swarovski

SK6004

Το κλασικό τετράγωνο σχήμα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες styling και ευκολία συνδυασμών ντυσίματος. Ως σχέδιο της Swarovski, αυτή η σιλουέτα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τα διακριτικά, εικονικά κρύσταλλα baguette, που βρίσκονται στους βραχίονες.

swarovski

SK2004

Αυτό το ευκολοφόρετο και διαχρονικό σχήμα, που παρουσιάζεται στην καμπάνια της μάρκας, ζωντανεύει με μια δόση DNA Swarovski. Οι κρύσταλλοι στους βραχίονες διπλασιάζονται ως καινοτόμος σχεδιασμός, θυμίζοντας τα χαρακτηριστικά της οικογένειας κοσμημάτων Lucent, της μάρκας Swarovski.

swarovski

 

Εμπνευσμένα από τη Συλλογή Mesmera

Αυτή η συλλογή αναδεικνύει την ασυναγώνιστη ποικιλία της Swarovski σε καινοτόμες κοπές και εκθαμβωτικές προτάσεις. Τα κρύσταλλα που τραβούν το φως και προσθέτουν μια δόση θαυμασμού, μεταμορφώνοντας τα μεταλλικά και μοντέλα σε κάτι αναμφισβήτητα κομψό και υπνωτιστικό.

SK7011

Όταν πρόκειται για κρυστάλλους, τα γυαλιά Swarovski δεν θα μπορούσαν να έχουν κάτι λιγότερο. Το εντυπωσιακό σχέδιο αναδεικνύει το μοναδικό savoir-faire του, μέσα από εντυπωσιακούς μεταλλικούς σκελετούς και ένα διακοσμητικό clip-on πλαίσιο που είναι πραγματικά μαγευτικό.

swarovski

SK7009

Αυτό το σχέδιο γυαλιών ηλίου Swarovski κλέβει τις εντυπώσεις με τον πιο τολμηρό τρόπο. Η διάταξη κρυστάλλων διαφορετικού σχήματος κατά μήκος της κορυφής των φακών, συνδυάζεται με ένα άλλο φωτεινό κρύσταλλο στις άκρες των βραχιόνων, ενώ οι κατοπτρικοί φακοί (καθρέφτη) διατίθενται σε μπρονζέ ή ασημί χρώμα.

swarovski

SK6011

Με το oversize σχήμα του, το πλαστικό φυτικής προέλευσης και τον συνδυασμό οκτώ εκθαμβωτικής κοπής κρυστάλλων, το τολμηρό αυτό σχέδιο δημιουργήθηκε για να ξεχωρίζει. Οι αντίθετοι κομψοί μεταλλικοί βραχίονες και η ζωηρή χρωματική παλέτα προσθέτουν ακόμη περισσότερο στο εντυπωσιακό, λαμπερό αποτέλεσμα.

swarovski

 

Πώς να διαλέξεις το σωστά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Εάν έχεις οβάλ πρόσωπο

Οι ισορροπημένες αναλογίες και η συμμετρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του οβάλ προσώπου που θεωρείται το πιο αρμονικό σχήμα. Δεν υπάρχουν στην περίμετρο σημεία που προεξέχουν ή αντίθετα υποχωρούν από το περίγραμμά του και τόσο οι καμπύλες όσο και οι γωνίες είναι αρμονικές, χωρίς εντάσεις.

Εάν έχεις οβάλ πρόσωπο, είσαι πολύ τυχερή γιατί μπορείς να διαλέξεις σχεδόν όποιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου σου αρέσει, αφού σου ταιριάζουν όλα τα σχέδια. Το μόνο που θα πρέπει να λάβεις υπόψη είναι το μέγεθος των χαρακτηριστικών σου. Έτσι, εάν τα χείλη, η μύτη ή τα μάτια σου είναι μεγάλα και έντονα, προτίμησε ένα ζευγάρι με μεγάλο, καμπυλωτό σκελετό. Αντίθετα, εάν είναι μικρά, προτίμησε γυαλιά σε κλασική γραμμή με μικρό πλαίσιο.

Εάν έχεις μακρύ πρόσωπο

Αυτό το σχήμα προσώπου είναι σαν ένα “ξεχειλωμένο” οβάλ, με βασικό χαρακτηριστικό ότι η κάθετη διάσταση είναι μεγαλύτερη από την οριζόντια. Επίσης, αντίθετα με το οβάλ όπου οι αποστάσεις ανάμεσα στα χαρακτηριστικά είναι αρμονικές, στο μακρύ πρόσωπο συνήθως υπάρχει ένα τμήμα που είναι πιο μακρύ (π.χ. από το μέτωπο ως τη μύτη ή από τη βάση της μύτης μέχρι την άκρη του πηγουνιού). Για ένα τέτοιο πρόσωπο, τα τέλεια γυαλιά ηλίου είναι αυτό που “μαλακώνουν” την επιμήκη αίσθηση της κάθετης διάστασης και το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό.

Τα γυαλιά με λεπτό σκελετό και στρογγυλεμένους φακούς ταιριάζουν υπέροχα στο μακρύ πρόσωπο. Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις και κάποιο ζευγάρι με τετραγωνισμένους φακούς, αρκεί να μην έχουν αιχμηρές γωνίες αλλά το σχήμα τους να στρογγυλεύει. Αντίθετα, καλό είναι να αποφύγεις τα πολύ φαρδιά που θα ξεχωρίζουν από το περίγραμμα του προσώπου και θα το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο λεπτό και μακρύ.

Εάν έχεις τετράγωνο πρόσωπο

Σε αυτό το σχήμα προσώπου οι γωνίες είναι ιδιαίτερα έντονες και το σαγόνι είναι αρκετά φαρδύ (σχεδόν όσο τα ζυγωματικά και το πηγούνι). Τα ιδανικά γυαλιά είναι αυτά που μαλακώνουν τις γωνίες και επιμηκύνουν την κάθετη γραμμή του προσώπου.

Μην μπεις καν στον κόπο να δοκιμάσεις γυαλιά με πολύ αυστηρό γεωμετρικό σχήμα –όποιο κι αν είναι, είτε πρόκειται για γυαλιά στρογγυλά είτε για τετράγωνα ή πολύγωνα. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις τις ακραίες διαστάσεις, δηλαδή τόσο τα πολύ μικρά όσο και τα πολύ μεγάλα γυαλιά. Προτίμησε ένα ζευγάρι μεσαίου μεγέθους, με στρογγυλεμένες άκρες και σκελετό που είναι μεγαλύτερος στο επάνω μέρος σε σχέση με το κάτω ή ένα με διακοσμητικά στοιχεία που τραβούν την προσοχή στο ψηλότερο σημείο τους. Τέλος, στα τετράγωνα πρόσωπα ταιριάζουν πολύ οι κλασικές γραμμές cat-eye και aviator.

Εάν έχεις στρογγυλό πρόσωπο

Το πρόσωπο αυτό δεν έχει έντονες γωνίες ενώ η κάθετη και η οριζόντια διάσταση είναι σχεδόν ίσες. Επομένως, είναι κάπως κοντό, με απαλό περίγραμμα και συνήθως γεμάτα μάγουλα.

Τα γυαλιά που το κολακεύουν είναι αυτά που δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας μεγαλύτερης κάθετης διάστασης και τονίζουν τα χαρακτηριστικά. Απόφυγε τους ογκώδεις σκελετούς και προτίμησε έναν λεπτό –ιδανικά είναι και τα γυαλιά που δεν έχουν πλαίσιο στο κάτω μέρος των φακών. Ένα στοιχείο που πρέπει επίσης να προσέξεις είναι οι φακοί να είναι σχετικά στενοί, δηλαδή το επάνω μέρος τους (αυτό που βρίσκεται κοντά στα φρύδια) να είναι μικρό. Τέλος, τα γυαλιά σε γραμμή ‘50s που είναι ελαφρώς λοξά στο επάνω μέρος, σου ταιριάζουν γιατί αναδεικνύουν την περιοχή των ματιών.

Εάν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ή ανεστραμμένου τριγώνου έχει φαρδύ μέτωπο, λεπτά ζυγωματικά και λεπτό (ίσως και μυτερό) πιγούνι.

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά τα λευκά γυαλιά ηλίου είναι ένα styles που λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν. Το λευκό είναι ένα καθηλωτικό χρώμα και ένα ζευγάρι λευκά γυαλιά ηλίου είναι κάτι που μπορούν να υποστηρίξουν μόνο αυτοί που τολμούν. Ειδικά, όταν πρόκειται για ένα τετράγωνο σχήμα ή oversized που προσφέρουν ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα σε όποιον τα φορέσει

Πώς θα βρεις τα ιδανικά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το στυλ σου

Αρχικά, όταν πρόκειται να αγοράσεις ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου: Πρώτον, το style που θέλεις να αγοράσεις (κλασικό ή πιο μοντέρνο σχέδιο). Δεύτερον, το χρώμα και το σχήμα που ταιριάζει στο προσώπό σου. Τέλος, είναι σημαντικό να προσέξεις την ποιότητα των φακών. Προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου; Είναι ανθεκτικά στο νερό ή η έκθεσή τους στον ήλιο θα τα κάνει να ξεθωριάσουν; Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στα «καλύπτει» το The Glass of Brixton το οποίο έχει βρει την τέλεια ισορροπία ποιότητας και κόστους. Σε ό,τι αφορά το σχέδιο των γυαλιών ηλίου, παρακάτω θα βρεις το κατάλληλο για το στιλ σου.

Αν είσαι φαν των classics with a twist

Τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί με τις σταθερές αξίες στη μόδα, όπως ένα κλασικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Για όσους αγαπούν τα basics της γκαρνταρόμπας, λοιπόν, που έχουν όμως, ένα ενδιαφέρον twist, θα λατρέψουν και τα διαχρονικά αλλά με μια modern διάθεση, γυαλιά από τη συλλογή του The Glass of Brixton. Κλασικά σχήματα που έχουν όμως ένα edginess και versatile αλλά δυναμικά χρώματα που δεν μένουν μόνο στο μαύρο και το καφέ, αλλά εξελίσσονται σε ενδιαφέρουσες πράσινες αποχρώσεις, είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς τα classics with a twist.

Για τους vintage lovers

Τα ρετρό styles στα γυαλιά ηλίου είναι ένα που πρέπει να αγαπάς πολύ για να τα υποστηρίξεις απόλυτα. Αν, λοιπόν, σε ελκύουν τα 70s, και classic styles από τη μόδα παλαιότερων δεκαετιών, τα aviator είναι ιδανικά για εσένα. Η συλλογή του The Glass of Brixton oversized και παραλληλόγραμμα σχέδια με εκλεπτυσμένο, μεταλλικό σκελετό που έχει την τέλεια ισορροπία ρετρό και σύγχρονης μόδας.

Για εσένα που είσαι fashionista

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά τα λευκά γυαλιά ηλίου είναι ένα styles που λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν. Το λευκό είναι ένα καθηλωτικό χρώμα και ένα ζευγάρι λευκά γυαλιά ηλίου είναι κάτι που μπορούν να υποστηρίξουν μόνο αυτοί που τολμούν. Ειδικά, όταν πρόκειται για ένα τετράγωνο σχήμα ή oversized που προσφέρουν ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα σε όποιον τα φορέσει. Τα καλά νέα; Η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 του The Glass of Brixton, έχει τα τέλεια λευκά frames για εσένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...