Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Britney Spears is… free: Αυτές είναι οι εξελίξεις με την κηδεμονία της

Britney Spears

Britney Spears is free. Αυτό είναι το μήνυμα του τελευταίου 24ωρου αφού η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, είχαμε όλοι συγκλονιστεί με όλα όσα είχαν βγει στη δημοσιότητα για τη σχέση με τον πατέρα της. Το πόσο δύσκολα περνάει αφού εκείνος έχει την απόλυτη διαχείρισή της ή αλλιώς και κηδεμονία της.

Η Britney Spears έκλαψε. Έφτασε στα όριά της και μίλησε για το πόσο δραματικά ήταν τα χρόνια ως τώρα. Τα νέα, όμως, είναι πλέον ευχάριστα. Ο πατέρας της έκανε πίσω. Παραιτήθηκε.

O δικηγόρος του Jamie Spears σε δήλωσή του με δικαστικό έγγραφο αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι» για να υποχωρήσει, αλλά τόνισε ότι έχει γίνει «ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων». Πριν λίγες ώρες, ωστόσο, φαίνεται πως ο πατέρας της Αμερικανίδας σταρ συμφώνησε να απομακρυνθεί από την κηδεμονία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν.

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και μια επώδυνη δικαστική διαμάχη, η τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελάσει. Ο πατέρας της, Jamie Spears συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως κηδεμόνας της Britney. Η ζωή της βρίσκονταν από το 2008 αποκλειστικά στην κρίση του πατέρα της, λόγω της φερόμενης αδυναμίας της Britney να λάβει αποφάσεις εξαιτίας ψυχικών διαταραχών.

Η 39χρονη pop star είχε προσπαθήσει να τον απομακρύνει αφού όπως δήλωσε γινόταν κατάχρηση εξουσίας ενώ συμπλήρωσε ότι η οικογένειά της την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο. Ο πατέρας της αρνούνταν κατηγορηματικά όσα είπε η τραγουδίστρια και δήλωνε πως το μόνο που τον απασχολεί είναι η ψυχική ευημερία της κόρης του.

Η Britney Spears βρισκόταν υπό την οικονομική και προσωπική εποπτεία του πατέρα της τα τελευταία 13 χρόνια και έχει πει δημόσια πως «φοβόταν τον πατέρα της». Η τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως υποχρεώθηκε να πάρει φάρμακα που δεν ήθελε, αναγκάστηκε να κάνει περιοδεία πάρα την θέλησή της και δεν είχε την έγκριση να κάνει παιδιά.

«Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Δεν νιώθω ότι μπορώ να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που ελέγχουν τη ζωή μου ότι στην πραγματικότητα, δουλεύουν για μένα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι», συμπλήρωσε η Βritney και οι δηλώσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγο αργότερα εκατομμύρια οπαδοί δημιούργησαν το διαδικτυακό κίνημα #FreeBritney, δηλώνοντας έτσι την υποστήριξή τους στην 39χρονη τραγουδίστρια.

Britney Spears: Το ιστορικό της δικαστικής μάχης

Ο δικηγόρος της Britney Spears, Samuel Ingham, ζήτησε από δικαστήριο στο Λος Άντζελες να απομακρύνει τον Jamie Spears από τη θέση του. Υπενθυμίζουμε πως ο πατέρας της είναι εκείνος που διαχειρίζεται την περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Britney Spears ζήτησε η ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης πλούτου, την Bessemer Trust, να διοριστεί ως «μοναδικός διαχειριστής». Ωστόσο, τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες δείχνουν ότι η δικαστής Brenda Penny απέρριψε το αίτημα.

Το νομικό έγγραφο αναφέρει: «Το αίτημα να αναστείλει τον James P Spears αμέσως μετά το διορισμό της Bessemer Trust Company Of California, ως μοναδικού διαχειριστή της περιουσίας απορρίπτεται χωρίς προκατάληψη».

Η κατάθεση είχε ημερομηνία 30 Ιουνίου, μια εβδομάδα αφότου η Britney έδωσε τη δραματική μαρτυρία ζητώντας το τέλος της κηδεμονίας της.

Η Britney Spears αποκάλυψε στις 23 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου ότι η κηδεμονία της ήταν «καταχρηστική» και ότι ήθελε να τελειώσει χωρίς την ανάγκη ιατρικής αξιολόγησης. Είπε ότι αναγκάστηκε να εργαστεί εναντίον της θέλησής της και ότι την εμπόδισαν να αφαιρέσει μια αντισυλληπτική συσκευή για να προσπαθήσει για ένα άλλο παιδί.

 

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις της

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μου. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Τώρα που βρίσκομαι σε εποπτεία δεν μπορώ ούτε να προχωρήσω σε γάμο, ούτε να κάνω κι άλλο παιδί. Έχω σπιράλ και δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Θέλω να το βγάλω και να ξεκινήσω προσπάθειες να κάνω μωρό, αλλά αυτή η ‘’ομάδα’’ δεν θα με αφήσει να πάω στον γιατρό και να το αφαιρέσω, γιατί δεν θέλουν να έχω άλλα παιδιά».

Πρόσθεσε επίσης: «Το μόνο που θέλω είναι να έχω τα δικά μου χρήματα και να τελειώσει αυτό και ο φίλος μου να μπορεί να με πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητό του. Και ειλικρινά θέλω να μπορώ να μηνύσω την οικογένειά μου».

Η κατάθεση της Britney Spears στο δικαστήριο κράτησε λιγότερο από 25 λεπτά και εκεί ανέφερε ότι μηνύει τον πατέρα της και την «ομάδα» του για όσα περνάει και πως αυτοί θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή. «Δεν θα έπρεπε να είμαι σε κηδεμονία εφόσον μπορώ να δουλεύω, να έχω χρήματα και να πληρώνω άλλους ανθρώπους. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό», δήλωσε η superstar. «Ο νόμος πρέπει να αλλάξει».

 

Η κηδεμονία των 13 ετών

Η pop star βρίσκεται σε καθεστώς κηδεμονίας τα τελευταία 13 χρόνια γεγονός που ακολούθησε το ξέσπασμά της λόγω του διαζυγίου της με τον Keven Federline.

Και όπως είπε στο δικαστήριο η Britney Spears, όλη αυτή η διαδικασία της έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. «Κουράστηκα να νιώθω μόνη. Αξίζω να έχω τα ίδια δικαιώματα που έχουν όλοι και να έχω ένα παιδί, μια οικογένεια, όλα αυτά τα πράγματα κι ακόμα περισσότερα», ξέσπασε η τραγουδίστρια. «Αξίζω να έχω μια ζωή», πρόσθεσε.Η 39χρονη star παραδέχθηκε, επίσης, ότι εδώ και οκτώ χρόνια τής χορηγούν φαρμακευτική αγωγή, συμπεριλαμβανομένου του λιθίου, το οποίο αποκάλεσε «ισχυρό φάρμακο».

Οι κατηγορίες

Η Britney Spears έχει δύο παιδιά, τον Sean Preston και τον Jayden James, από τον γάμο της με τον Kevin Federline. Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον Sam Asghari, ενώ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι θέλει να είναι ελεύθερη να περνά χρόνο μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο κάνει εκείνη χαρούμενη.

 

Britney Spears πατέρας: Τα έγγραφα που κατέθεση

Ο Jamie Spears κατέθεσε μία σειρά εγγράφων στα οποία δήλωνε πως δεν έχει καμία εξουσία επάνω στην κόρη του, εδώ και δύο περίπου χρόνια. Μάλιστα, τόνισε πως το δικαστήριο πρέπει να ερευνήσει «τις σοβαρές κατηγορίες σχετικά με την εξαναγκαστική εργασία, την εξαναγκαστική ιατρική παρακολούθηση, την ανάρμοστη ιατρική περίθαλψη και τους περιορισμούς στα προσωπικά δικαιώματα». Οι δικηγόροι του, επιπλέον, είπαν πως η κόρη του «θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να δώσει συγκατάθεση για τις δικές της ιατρικές υποθέσεις».

«Δεδομένης της φύσης των κατηγοριών και των ισχυρισμών, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσει το δικαστήριο αν η κατάθεση της δεσποινίδος Spears ήταν αληθής ή όχι, ώστε να αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν διορθωτικές ενέργειες», αναφέρουν τα έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...