Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Την Jennifer Aniston την γνωρίζεις πολύ καλά. Τον νέο της σύντροφο όμως;

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston. Τι και αν οι φανς της ακόμη και σήμερα ελπίζουν σε μία επανασύνδεση με τον Brad Pitt, εκείνη δεν κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Η καλλονή ηθοποιός φαίνεται πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω το παρελθόν αφού έχει δηλώσει πως με τον Brad Pitt παραμένουν φίλοι. Βλέποντας βέβαια την επανασύνδεση Jennifer Lopez -Ben Affleck ταυτιζόμαστε με την έκφραση «ποτέ μη λες ποτέ».

Ας επιστρέψουμε όμως στην πραγματικότητα και στις φήμες που θέλουν την Jennifer Aniston να είναι ξανά ερωτευμένη. Και το νέο της αμόρε (;) το γνωρίζεις πολύ καλά. Τους έχεις δει αρκετές φορές μαζί, τους έχεις αποδεχθεί ως ζευγάρι και έχεις γελάσει μαζί τους αρκετά. Σε μπερδέψαμε λιγάκι ε;

Την Jennifer Aniston την γνωρίζεις πολύ καλά. Τον νέο της σύντροφο όμως;

Η Jennifer Aniston φημολογείται πως είναι ζευγάρι με τον David Schwimmer. Ναι, τον Ross από τα «Φιλαράκια». Πόσα βράδια έχεις περάσει στον καναπέ παρακολουθώντας την Aniston να φλερτάρει με τον David επί της μικρής οθόνης. Ο Ross Gellar και η Ratchel Greene είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό περνούν αρκετές ώρες μαζί. Αμέτρητες. Και κάπου εδώ ο κόσμος, οι φανς τους δηλαδή, άρχισαν να αναρωτιούνται κατά πόσο πραγματικά υπάρχει φιλία μεταξύ τους.

Πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών έχει υποστηρίξει πως οι δύο ηθοποιοί είχαν ξεκινήσει να ανταλλάσσουν τακτικά μηνύματα μετά το reboot των Friends και τον προηγούμενο μήνα ο David είχε βρεθεί στο σπίτι της Jen και οι δυο τους είχαν κάνει κοινή εμφάνιση σε οινοποιείο της Santa Barbara.

Φαίνεται πως οι φήμες τροφοδοτήθηκαν όταν κατά το reunion των Friends, Jen και David παραδέχτηκαν πως στη διάρκεια της πρώτης σεζόν υπήρξαν ο ένας ερωτευμένος με τον άλλον αλλά σε διαφορετικές περιόδους. Σαν δύο πλοία που δεν μπόρεσαν να συναντηθούν μιας και πάντα ο ένας από τους δύο βρισκόταν σε σχέση.

Ο Schwimmer, μάλιστα, είχε πει πρόσφατα στον James Corden:

«Σε κάποια περίοδο της σειράς ήμασταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Δεν καταφέραμε, όμως, ποτέ να είμαστε μαζί γιατί πάντα ο ένας από τους δυο μας είχε σχέση με άλλον και δεν περάσαμε ποτέ αυτή την κόκκινη γραμμή»

Η 52χρονη Jen παραδέχτκηε πως ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια με τον συμπρωταγωνιστή της και πως η αγάπη που είχαν οι δυο τους και ο θαυμασμός πραγματώθηκε μέσα από της σχέση του Ross με τη Rachel.

Το τελευταίο 24ωρο, λοιπόν, οι φήμες για αυτό το νέο ειδύλλιο στο Hollywood είναι αρκετά έντονες. Για αυτόν το λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Jennifer Aniston εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στα ξένα Μέσα τονίζοντας πως η είδηση δεν ισχύει. Εμείς βέβαια, όπως είπαμε και παραπάνω. βλέποντας πως η Jennifer Lopez αγκαλιάζεται και φιλιέται ξανά με τον Ben Affleck, κρατάμε μικρό καλάθι.

 

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Πώς ξεκίνησαν όλα

Τα πηγαδάκια του Hollywood λένε πως την πρώτη κίνηση για επανασύνδεση την έκανε ο Ben όταν η Jennifer ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Alex Rodriguez!Της έστελνε μηνύματα όσο εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, επισημαίνοντας πόσο πολύ θα ήθελε να είναι μαζί της. Εκείνος βρισκόταν για γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Ο κόσμος έμαθε για αυτή τη νέα super hot σχέση της showbiz όταν ένας παπαράτσι απαθανάτισε τον Ben να επιβιβάζεται στο λευκό SUV της JLo ενώ η πρώτη φωτογραφία που έκανε ακόμη και τους πιο δύσπιστους να παραδεχτούν τη σχέση τους ήταν όταν τυχαία τους φωτογράφισαν να βγαίνουν μαζί από σπίτι στο Miami.

Οι δηλώσεις της για τον Ben Affleck

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Jennifer Lopez. «Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. ‘’Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι ΟΚ;’’ Ε, αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», συνέχισε.

«Είμαι καλά», είπε. «Λατρεύω τη ζωή μου αυτήν τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Μ’ αρέσει εδώ που είμαι. Αγαπώ αυτό που γίνομαι και που διαρκώς εξελίσσομαι. Και αυτή η χαρά, η ευτυχία, η αγάπη πάντα με εμπνέει. Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά εμπνέονται όταν είναι πληγωμένοι».

Το background αυτού του έρωτα

H Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκε με τον Ben Affleck τον Δεκέμβριο του 2002. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τον αρραβώνα του σε συνέντευξή του στην Diane Sawyer. Η JLo τότε φορούσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων, το οποίο φημολογείται ότι κόστισε 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Πολύ γρήγορα όμως έφτασε και ο χωρισμός. Τότε πολλοί θεώρησαν πως όλο αυτό έσβησε οριστικά αφού και οι δυο προχώρησαν τις ζωές τους και έγιναν μάλιστα και γονείς. Η κοινή τους πορεία όμως χαράζεται ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...