Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα ζώδια ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ ΚΑΚΟΣ μήνας

ζώδια
Pexels

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον φετινό Σεπτέμβριο;Δες τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις

Ελάχιστες ανάσες έμειναν μέχρι να δούμε στα social να κυριαρχεί το wake me up when September ends και τους διαδικτυακούς μας φίλους να αποχαιρετούν το καλοκαίρι. Από εμάς δεν θα ακούσεις τίποτα τέτοιο απολύτως καθώς έχουμε ακόμη καιρό να μετράμε παγωτά και μπάνια. Ο Σεπτέμβριος όπως και να έχει είναι γεγονός. Και σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις υπάρχουν ζώδια που θα περάσουν αρκετά δύσκολα. Αναποδιές, παρεξηγήσεις και τσακωμοί καραδοκούν.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα κρατήσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Έτσι, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη θα έχουμε καθυστερήσεις, αναβολές και αναποδιές στις σχέσεις μας.

Επίσης ο Ουρανός γύρισε ανάδρομος στις 29 Αυγούστου στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι το 2026. H ανάδρομη πορεία του ωστόσο θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιανουαρίου 2024. Αυτός ο πλανήτης εκτός από ενθουσιασμό και περιπέτεια, φέρνει αλλαγές στη συμπεριφορά, παρόρμηση και κυκλοθυμία.

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολο Σεπτέμβριο;

Κριός

Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα βιώσετε παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αλλά τα πράγματα θα εξομαλυνθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Επίσης θα βρείτε δυσκολίες στο σπίτι και καλό είναι να μην είστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει πολύ τους Καρκίνους φέροντας παρεξηγήσεις, παραονήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία. Επίσης θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες με άτομα της οικογένειας που θα προκαλέσουν άγχος και πίεση.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Ο ανάδρομος Ερμής δεν σας βοηθά να σκεφτείτε καθαρά και αυτό προκαλεί άγχος και πίεση. Θα υπάρχουν σίγουρα παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεστε και γενικώς τα επαγγελματικά σας θα τραβήξουν όλη την προσοχή.

ζώδια

Pexels

Ποια Ζώδια Επηρεάζει Ο Ανάδρομος Ερμής;

Μπορεί να μην είσαι expert στα ζώδια και να μην γνωρίζεις να διαβάσεις τον αστρολογικό σου χάρτη (και γιατί να πρέπει δηλαδή) αλλά ακούγοντας τη λέξη ανάδρομος, αρκεί για να καταλάβεις πως έρχονται αστρολογικοί μπελάδες. Ποτέ δεν φέρνει κάτι καλό ένας ανάδρομος. Πιο συγκεκριμένα ο ανάδρομος Ερμής σχετίζεται με την κακή επικοινωνία και την ένταση.

Στις 23/08 ο Ερμής μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει 15/09 και περισσότερο θα επηρεάσει 4 ζώδια.

Δίδυμος: Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει περισσότερο θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή και την οικογενεική γαλήνη, οπότε αποφύγετε όσο μπορείτε εντάσεις και τσακωμούς και λύστε τα προβλήματα με διάλογο. Πρόσωπα και καταστάσεις που σας απασχόλησαν στο παρελθόν ίσως να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, ωστόσο φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις του παρόντος.

Παρθένος: Ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι πρέπει να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση με πολλή προσοχή και ψυχραιμία, ώστε να μην κάνετε λάθος επιλογή. Δεν σκέφτεστε καθαρά, οπότε η επικοινωνία σας με φίλους, συγγενείς αλλά και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά μπορεί να σας δυσκολέψει. Για όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή play it safe. Θα περάσει.

Τοξότης: Δυστυχώς, ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει και εσάς, αφού οι σχέσεις με φίλους αλλά και συναδέλφους ίσως να περάσουν από κρίση, η οποία ωστόσο θα κρατήσει λίγο. Θέματα που αφορούν τη δουλειά σας ενδέχεται να θέλουν μια παραπάνω προσοχή, οπότε αυτές δεν είναι οι ιδανικές μέρες για να ζητήσετε αύξηση ή να ζητήσετε περισσότερες ευθύνες. Στο φλερτ δυσκολεύεστε και αυτό ίσως να συμβαίνει επειδή ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει πρόσωπο του παρελθόντος.

Ιχθύς: Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι καλύτερα να κάνετε μια παύση σε σημαντικά πρότζεκτ ή να δώσετε τα ηνία προσωρινά σε κάποιον άλλον. Τσακωμοί και παρεξηγήσεις με το άλλο σας μισό ίσως σας κάνει να θέλετε να στρέψετε την προσοχή σας αλλού, αλλά μάλλον αυτό συμβαίνει λόγω έντασης και όχι επειδή σας πέρασε ο έρωτας. Υπομονή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...