Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

WELL – BEING

Μαρία Λουίζα Βούρου: Το πρωινό που επιλέγει για να χάσει τα κιλά των διακοπών

Μαρία Λουίζα Βούρου
INSTAGRAM

Με ποιο πρωινό γεύμα θα χάσει η Μαρία Λουίζα Βούρου τα 4 κιλά των διακοπών;

Η Μαρία Λουίζα Βούρου αποκάλυψε πριν από λίγα 24ωρα πως κατά τη διάρκεια των διακοπών της κατάφερε να πάρει τέσσερα κιλά. Η ίδια ως pilates instructor εξήγησε στους followers της στα social media πως μπορεί να μην της φαίνεται στο εκατό τοις εκατό αλλά όλο αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό λόγω του φαγητού και του αλκοόλ που κατανάλωσε όσο ήταν εκτός δουλειάς και καθημερινότητας.

Μέσα από τα βίντεο που ανέβασε θέλησε να εξηγήσει πως το να χάσεις τα κιλά των διακοπών δεν είναι κάτι που πρέπει να μας αγχώνει. Με σταθερά βήματα και μικρές αλλαγές θα επανέλθλουμε ξανά στα κιλά μας. Ούτε δίαιτες express ούτε βιασύνες.

Μαρία Λουίζα Βούρου

Η Μαρία Λουίζα ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στους followers της το πρωινό γεύμα που ξεκίνησε να καταναλώνει για να χάσει τα κιλά των διακοπών.

Μία γλυκιά πουτίγκα με σπόρους chia, μπανάνα, φυστίκη Αιγίνης και νιφάδες είναι το πρωινό που προτείνει για απώλεια κιλών. Αυτό το super bowl περιέχει μία πλούσια ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες προσφέρουν το αίσθημα πληρότητας που χρειάζεσαι για να μη καταναλώνεις πολλές θερμίδες. Οι σπόροι chia είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και μέταλλα τα οποία θα σου προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία σου.

Τέλος, η Μαρία Λουίζα Βούρου συνοδεύει το εξαιρετικά θρεπτικό πρωινό με ένα φλιτζάνι τσάι. Το συγκεκριμένο ρόφημα περιέχει μέντα, μελισσόχορτο, δυόσμο, λεμόνι, ginger και ροδοπέταλα τα οποία κάνουν ένα όμορφο μείγμα, το οποίο και η ίδια πουλάει μέσα από το δικό της well being site www.thehealthyplan.gr.

Μαρία Λουίζα Βούρου

Ένα τσάι με βότανα βοηθάει στην καλή πέψη, ενεργοποιεί παράλληλα το μεταβολισμό και ανανεώνει την επιδερμίδα. Μπορείς να το καταναλώνεις κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν, για να διώξεις αυτό το αίσθημα του πρηξίματος και της κατακράτησης.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου έχει δείξει και αυτό το detox smoothie

Έχεις διαβάσει αρκετά κείμενα τα οποία σε προτρέπουν να ξεκινάς το detox από πρωί πρωί. Τι εννοούμε; Πριν καν φας το πρωινό σου γεύμα, να πίνεις ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα. Πριν λίγες ημέρες, σου είχαμε γράψει για τα οφέλη του να πίνεις νερό με λεμόνι.

Αν, όμως, θες να εντάξεις στην καθημερινότητά σου ένα detox smoothie που θα διώξει τις τοξίνες αλλά θα σε γεμίσει και ενέργεια, σου έχουμε τη λύση. Τα σπιτικά smoothies είναι η τέλεια λύση για εσένα που θες να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Η Μαρία Λούιζα Βούρου μας έδειξε το αγαπημένο της smoothie.

Τι υλικά θα χρειστούμε για το detox smoothie της Μαρίας Λούιζας Βούρου

Υλικά:

  • 2 ροδέλες ανανά
  • 1 μπανάνα παγωμένη
  • Μία χούφτα σπανάκι παγωμένο
  • 1 1/2 κούπα φυτικό γάλα
  • 1/2 κ.γ organic matcha
Μαρία Λουίζα Βούρου

INSTAGRAM

Εκτέλεση:

Αρχικά, ρίξε μέσα στο μίξερ σου όλα τα υλικά. Έπειτα, ανακάτεψέ τα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θες να γίνει πιο δροσερό, πρόσθεσε παγάκια και ανακάτεψέ το ελάχιστα.

Το detox smoothie σου είναι έτοιμο!

Η well being & fitness blogger ανεβάζει αρκετά τακτικά τέτοιου είδους συνταγές τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και στο δικό της wellness site, www.thehealthyplan.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...