Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Οι πρώτες δηλώσεις της Britney Spears για το διαζύγιό της

Britney Spears
INSTAGRAM

Τι έγραψε η Britney Spears για τον χωρισμό της έπειτα από 6 χρόνια σχέσης και 14 μήνες γάμου: Τι απαντά εκείνος;

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως η Britney Spears και ο σύζυγός της παίρνουν διαζύγιο. Ύστερα από έξι χρόνια σχέσης και 14 μήνες έγγαμου βίου οι δρόμοι τους χωρίζουν, αφότου οι δυο τους πέρασαν μαζί μία από τις πιο δύσκολες περιόδους για την τραγουδίστρια.

Ο 29χρονος Ιρανοαμερικανός ηθοποιός, μοντέλο και γυμναστής φέρεται να είναι εκείνος που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου με τις φήμες για απιστία αλλά και κακοποιητική συμπεριφορά από πλευράς της 41χρονης pop star να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και διαρκώς να πληθαίνουν.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλέστηκε το TMZ, o Asghari υποπτεύθηκε ότι η τραγουδίστρια τον είχε απατήσει με ένα μέλος του οικιακού προσωπικού, ενώ υπάρχει και βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού που καταδεικνύει ότι δεν υπήρξε πιστή στο γάμο τους. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Britney Spears -που κάποιοι χαρακτηρίζουν «ευάλωτη και υπερ-σεξουαλική»- ζήτησε επίσης από μέλος του προσωπικού τους να τη βιντεοσκοπήσει ενώ ήταν γυμνή.

Britney Spears

Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο και για σωματική βία κατά του Asghari. Μελανιές στο σώμα του νεαρού, πριν από μερικούς μήνες, λέγεται ότι προκλήθηκαν από την 41χρονη, αν και ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Ο 29χρονος πίστευε ότι θα μπορούσε «να τη σώσει», σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους, αλλά μετά από 14 μήνες γάμου συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα.

«Η πραγματικότητα της ζωής με τη Britney Spears δεν είναι καθόλου ευχάριστη και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν κράτησε ο γάμος τους», ανέφερε ανώνυμη πηγή σημειώνοντας πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες.

Τι έγραψε η Britney Spears για το διαζύγιό της;

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό (σημειώνεται ότι θα είναι το δεύτερο διαζύγιο για την 41χρονη) η Spears χορεύει κάνοντας μια ειλικρινή εξομολόγηση στη λεζάντα. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι επέλεξε να αναφερθεί σε εκείνον με το κανονικό του όνομα «Hesam» και όχι με το υποκοριστικό «Sam». Κίνηση που σαφέστατα μαρτυρά την αγεφύρωτη απόσταση μεταξύ τους.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια σχέσης είναι μεγάλο διάστημα όποτε είμαι λίγο σοκαρισμένη…Αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, επειδή ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιον τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου, από φίλους και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά, σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Τι έγραψε η Asghari για το διαζύγιο με την Britney Spears

Με ένα λιτό story στο Instagram ο Asghari είπε από την πλευρά του:

«Έπειτα από 6 χρόνια αμοιβαίας αγάπης και αφοσίωσης η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Μ@@@@@@ς γίνονται. Το να ζητήσω ιδιωτικότητα μοιάζει γελοίο οπότε θα ζητήσω από όλους συμπεριλαμβανομένων και των media να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί».

Britney Spears

Πώς κυκλοφόρησε η είδηση για το διαζύγιο της Britney Spears;

Προς το διαζύγιο οδεύει ο γάμος της Britney Spears και του Sam Asghari , οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από περίπου 14 μήνες, τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι είχε ένα μεγάλο καβγά τις προηγούμενες εβδομάδες, με αφορμή κάποιες φήμες για φερόμενη απιστία της 41χρονης pop star.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή το TMZ, αναφέροντας πως οι δυο τους τσακώθηκαν έντονα και ο Sam Asghari έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, μετακομίζοντας σε ένα δικό του μέρος. Πρόσθεσε, επίσης, πως υπήρχαν εδώ και καιρό προβλήματα στον γάμο τους. Όπως αναφέρει το People, επικαλούμενο πηγή του, ο 29χρονος γυμναστής και ηθοποιός υπέβαλε ήδη αίτηση διαζυγίου.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς προβλέπει πως σε περίπτωση χωρισμού η Britney Spears θα διατηρήσει όσα έχει αποκτήσει πριν από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο “Slumber Party” της τραγουδίστριας και παντρεύτηκε το 2022 σε μια γαμήλια τελετή στο σπίτι της, στην Καλιφόρνια, περίπου 6 μήνες μετά την “κατάκτηση της ελευθερίας της”.

Ο Sam Asghari είχε υποστηρίξει δημοσίως την Britney Spears κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης της για την κηδεμονία από τον πατέρα της.

Britney Spears

Britney Spears: Θα Κυκλοφορήσει Ντοκιμαντέρ Για Τη Ζωή Της;

Ομολογουμένως η ζωή της Britney Spears δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερη και τελείωσε η υποχρεωτική κηδεμονία του πατέρα της αλλά τα εύκολα δεν έχουν έρθει ακόμη για εκείνη. Οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να περνά δύσκολα στην προσωπική της ζωή.

Πριν λίγα 24ωρα το ΤΜΖ έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer από το αφιέρωμα που ετοίμασε για τη ζωή της με τίτλο «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».

Oι εκατομμύρια fans της 41χρονης θα δουν αποκλειστικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της τη ζωή με τον σύζυγό της. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται φυσικά οι σχέσεις της Britney Spears με την οικογένειά της οι οποίες παραμένουν τεταμένες.

«Η Britney Spears μπορεί να είναι ελεύθερη εδώ και ενάμιση χρόνο, από όταν τελείωσε η υποχρεωτική της κηδεμονία, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στη ζωή της», ακούγεται να λέει ο αφηγητής στο trailer.

Στο video διάρκειας 30 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε στο Youtube ο διευθυντής του ΤΜΖ, Fabian Garcia ισχυρίζεται ότι ο γάμος της Spears με τον Sam Asghari αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».

Σύμφωνα με την περιγραφή το αφιέρωμα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες των πιο κοντινών ανθρώπων της pop star, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια αποτελεί κίνδυνο τόσο για τους άλλους, όσο για τον εαυτό της.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του ΤΜΖ, Charles Latibeaudiere, καθώς κι ένας από τους παρουσιαστές του αφιερώματος ισχυρίζονται πως στο παρελθόν, είχαν τονίσει στα κοντινά πρόσωπα της σταρ να κρατούν τα μαχαίρια μακριά της, φοβούμενοι για τυχόν ατυχήματα.

Το στενό περιβάλλον της Spears αναφέρει πως αν υπάρχει κάτι που μπορεί να τη «σώσει» είναι η επιστροφή της στο τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...