Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ποζάρει με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη
INSTAGRAM

Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει με τον σύντροφό της ενώ βρίσκονται σε διακοπές. Δες τη φωτογραφία τους

Η Μελίνα Νικολαΐδη αφού απόλαυσε τις διακοπές με τη Δέσποινα Βανδή και τις φίλες της, ήρθε η ώρα να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα χωριστεί ξανά αφού η νεαρή κοπέλα θα φύγει για το Λονδίνο ώστε να συνεχίσει το δεύτερο έτος σπουδών της.

Γενικώς, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, και ο επιχειρηματίας και γυμναστής, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, προτιμούν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μερικές φορές ανεβάζουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Η Μελίνα Νικολαΐδη το βράδυ της Τρίτης 15 Αυγούστου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους που ποζάρουν μπροστά από τον καθρέφτη ενός ασανσέρ, κάτι που μάλλον δεν αγαπά ιδιαίτερα ο γυμναστής. Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: “Όταν σε αναγκάζουν να βγάλεις μία φωτογραφία”.

Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη Ποζάρει Με Τον Βασίλη Μπισμπίκη Και Τη Μητέρα Της

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα αφού σε λίγες ημέρες θα πρέπει να γεμίσεις τις βαλίτσες της και να επιστρέψει στο βροχερό Λονδίνο για τις σπουδές της. Μέχρι στιγμής την έχουμε δει να σαλπάρει για την Ίο μαζί με τον σύντροφό της, στην Κρήτη με τη μαμά της και στα Κουφονήσια με τις κολλητές της. Και τώρα απολαμβάνει ξανά χαλαρές στιγμές με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στην παρέα όπως θα δεις και παρακάτω ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος που είναι φίλοι του ζευγαριού.

Το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι και η Μελίνα βγήκαν με τους καλούς του φίλους και όλοι τους πόζαραν χαμογελαστοί. Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα instastories.

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη: Πώς είχε αντιδράσει στη σχέση της μητέρας της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του 2022. Οι πρώτες τους δειλές κοινές εμφανίσεις έγιναν τους τελευταίους μήνες του προηγούμενου έτους και πλέον δεν χορταίνουμε να τους χαζεύουμε. Ο ορισμός του ερωτευμένου ζευγαριού, θα λέγαμε.

Αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους εκείνη προσπαθούσαν να κρατούν τα προσχήματα. Ήθελαν να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή και όταν ένιωσαν έτοιμοι αποκάλυψαν όλα όσα τους συμβαίνουν. Η μία κοινή έξοδος μετά την άλλη.

Σήμερα, έπειτα από αρκετούς μήνες που γνωρίζουμε για αυτόν τον δεσμό, η Δέσποινα Βανδή έδωσε την πρώτη της συνέντευξη. Μίλησε για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη ζωή της στην Κατερίνα Καινούργιου.

Από τις πιο ωραίες φράσεις που είπε ήταν η εξής: «Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός»!

Συμπλήρωσε επίσης: «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί» και υπογράμμισε ότι είχε ξεχάσει πως είναι η ζωή και ο Βασίλης μπήκε στη ζωή της και… ήταν σαρωτικός!

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι».

Η Μελίνα Νικολαϊδη Φόρεσε Το Σορτς Που Συνδυάζεται Με Όλα Σου Τα Μαγιό

Η Μελίνα Νικολαϊδη απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας. Την είδαμε να ξεκινάει από την Κρήτη παρέα με τη διάσημη μαμά της ενώ τώρα βρίσκεται στα Κουφονήσια. Η 19χρονη δεν σταματά να κάνει βουτιές και να χαίρεται τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού μέχρι να επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο για τις σπουδές της.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές και το ανοιχτόχρωμο denim σορτς που επέλεξε για να φορέσει στην παραλία είναι η πιο διαχρονική αλλά και safe επιλογή που μπορούμε να κάνουμε όποιο και εάν είναι το μαγιό που φοράμε. Ταιριάζει τόσο με μονόχρωμα μπικίνι όπως και με printed, όπως προτίμησε η Μελίνα Νικολαϊδη, όπως και με ολόσωμα μαγιό, σε κλασικές γραμμές όπως και με cut outs. Είναι το key piece της βαλίτσας των διακοπών και όχι μόνο.

Ένα demim σορτς είναι η απόλυτη λύση ακόμη και για τις βόλτες στην πόλη. Με t-shirt για το πρωί και με ένα διάφανο πουκάμισο και ψηλοτάκουνα πέδιλα για το βράδυ. Βασικά, οι συνδυασμοί με ένα τέτοιο σορτς είναι αμέτρητοι.

Μπορείς να επωφεληθείς των καλοκαιρινών εκπτώσεων και να αγοράσεις ένα jean sorts που ταιριάζει στο σωματότυπο και το στυλ σου. Εμείς λατρεύουμε τα ψηλόμεσα σε loose γραμμή που δεν εφαρμόζουν στα πόδια έτσι δίνουν μια πιο αέρινη εικόνα στη εμφάνισή μας.

 

Μελίνα Νικολαϊδη

INSTAGRAM

Μελίνα Νικολαϊδη

Μελίνα Νικολαϊδη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...