Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Dua Lipa ξανά στην Ελλάδα και παίζει… τάβλι!

Dua Lipa
INSTAGRAM

Η Dua Lipa επέστρεψε δριμύτερη στην Ελλάδα για να συνεχίσεις τις διακοπές της: Δες τα στιγμιότυπα

Δεν γνωρίζουμε αν τα dm του Κωνσταντίνου Βασάλου την έβαλαν στο πειρασμό να κλείσει ξανά αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα (πιστεύουμε πως όχι) αλλά η Dua Lipa επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η τραγουδίστρια αφότου απήλαυσε τον Ιούλιο τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά μας, είναι ξανά εδώ και μάλιστα στην Πελοπόννησο.

Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον Ελληνικής καταγωγής, Romain Gavras, γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Οπότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέχρι στιγμής δεν έχει καμία ελπίδα.

Η pop star και ο γνωστός σκηνοθέτης φούντωσαν τις στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι την ώρα που έφευγαν από ένα afterparty των BAFTAs στο Λονδίνο. Λίγους μήνες αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ο Ιούλιος, λοιπόν, τους βρήκε στη Σίφνο να κάνουν SUP και βουτιές.

Ένα μήνα, σχεδόν, αργότερα το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα. Η pop star κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σκηνοθέτη σύντροφό της. Πριν λίγες ώρες η Dua Lipa πόσταρε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών για να δώσει στους followers της μια γεύση από τις διακοπές της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η 27χρονη έγραψε: «Πλέοντας στην Πελοπόννησο ⚓️».

Η νεαρή καλλιτέχνης φημίζεται για το στυλ της και πραγματοποιεί συχνά αξιοζήλευτες εμφανίσεις. Για την κρουαζιέρα της η Dua Lipa επέλεξε λινή ροζ φούστα, λευκό crop πουκάμισο με λεπτομέρειες στα μανίκια και φυσικά το αγαπημένο της bikini.

Σε άλλο στιγμιότυπο η ερμηνεύτρια του «Levitating» πόζαρε στους βράχους με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό που κολάκευε τις αναλογίες της. Viral βέβαια στα social media τις τελευταίες ώρες έχει γίνει η φωτογραφία όπου η Dua παίζει τάβλι. Αγαπημένο «σπορ» των Ελλήνων που όπως φαίνεται έχει ήδη υιοθετήσει.

Dua Lipa

Dua Lipa

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...