Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξέχασε την Ιωάννα Μαλέσκου που ήξερες: Δες την αλλαγή στην εμφάνισή της

Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε πίσω της το ξανθό μαλλί. Δες πώς άλλαξε τα μαλλιά της. 

Ενώ τον Αύγουστο απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και τα έχουμε αφήσει όλα στο Mute (κατά κάποιον τρόπο) η Ιωάννα Μαλέσκου τολμά τις αλλαγές. Τι και αν οι περισσότερες ορίζουν τον μήνα Σεπτέμβριο ως αυτόν των αλλαγών των μαλλιών, εκείνη ανυπομονούσε να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή της.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Ιωάννα Μαλέσκου επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο κι επέλεξε να αφήσει τη ρίζα των μαλλιών της να κατέβει αρκετά, με αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια το φυσικό της χρώμα μαλλιών. Η ίδια φαίνεται πως θέλησε να «σπάσει» λίγο το ξανθό της χρώμα κάνοντάς το να μοιάζει πιο φυσικό και όχι τόσο bold.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου δε δίστασε να ρωτήσει τους followers της πώς τους φαίνεται το νέο της look, θέτοντάς τους το ερώτημα αν την προτιμούν με ρίζα ή χωρίς.

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δάκρυα, Πόνοι, Ξενύχτια…»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γίνει εδώ και 1,5 – 2 μήνες μαμά για πρώτη φορά και ζει την απόλυτη ευτυχία. Η απόφασή της να αφήσει την Αθήνα και να ζήσουν μαζί με τον σύζυγό της στα ανατολικά προάστια της έχει προσφέρει μια ποιότητα ζωής που οι περισσότεροι αποζητούν!

Ένα άκρως εξομολογητικό και ειλικρινές q&a πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που την περασμένη άνοιξη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους followers της ενώ απάντησε με κάθε ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων, οι ακόλουθοί της την ρώτησαν πολλά πράγματα αναφορικά με την εγκυμοσύνη της και τον τοκετό, με την ίδια να παραδέχεται πως γέννησε φυσιολογικά αν και υπήρχαν δυσκολίες.

Η Ιωάννα Μαλεσκου αποκάλυψε μάλιστα πως θηλάζει αποκλειστικά μέχρι και σήμερα την κόρη της, και πώς για αυτό αξίζει κάθε πόνος και κάθε δάκρυ.

«Θηλάζω αποκλειστικά. Ήταν ζόρικα στην αρχή αλλά είναι αυτό που λένε ότι οι πρώτες 40 μέρες είναι καταλυτικής σημασίας. Γερό crash test από κάθε άποψη. Χαλάλι όμως όλα. Δάκρυα, πόνοι, ξενύχτια. Όλα.»

Ιωάννα Μαλέσκου

Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου με τη νεογέννητη κόρη της στην παραλία

Όσο ο μπαμπάς βρίσκεται στη δουλειά ή ίσως κάνει surf, μαμά και κόρη απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην άμμο. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχοντας μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο στην Αρτέμιδα εκμεταλλεύεται την τοποθεσία για να χαλαρώνει δίπλα στη θάλασσα. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της αγαπούν τα θαλάσσια σπορ αλλά φέτος εκείνη θα παραμένει στην πλαζ κάπως περισσότερο καθώς τα παιχνίδια με την νεογέννητη κόρη της δεν έχουν σταματημό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην παραλία και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για το κοριτσάκι της.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου φίλησε τα χεράκια της κόρης της και έβγαλε μαζί της φωτογραφίες δείχνοντας πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η κάθισε στην ξαπλώστρα της με το ολόσωμο μαγιό της ενώ δεν άφησε την κόρη της ούτε στιγμή μόνη της.

«Πάντα αγαπούσα τα καλοκαίρια γιατί είχα τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα… Τώρα τα αγαπώ πιο πολύ, γιατί έχουμε εσένα 🧿🙏», σημείωσε στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φαίνεται πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Ιωάννα Μαλέσκου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...