Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Μαρία Μενούνος με την 40 ημερών κόρη της στην Αίγινα

Μαρία Μενούνος
Instagram

Η Μαρία Μενούνος ταξίδεψε, πρώτη φορά, στην Ελλάδα μαζί με την νεογέννητη κορούλα της. Δες τη φωτογραφία τους

Πριν από μερικούς μήνες μας ανακοίνωσε πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης. Η Μαρία Μενούνος εδώ και 40 ημέρες περίπου κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της και «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας. Όλη η οικογένεια περίμενε πώς και πώς τη στιγμή αυτή μετά τις τόσες προσπάθειες της ηθοποιού να φέρει στη ζωή ένα παιδί.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον σύζυγό της, τον πατέρα της, φίλους και συγγενείς, πήγαν τη μικρή Αθηνά στην εκκλησία ούτως ώστε να πάρει την ευχή του ιερέα για τις σαράντα ημέρες από τη γέννησή της.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μία φωτογραφία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα σημειώνοντας πως πήγαν εκεί με την κόρη της με σκοπό να πάρει την ευχή του ιερέα Δημοσθένη.

«Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαρία Μενούνος

Instagram

Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος Ποζάρει Πρώτη Φορά Με Τη Νεογέννητη Κόρη Της

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει εδώ και αρκετά χρόνια για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Πριν από μερικούς μήνες, λοιπόν, και έπειτα από διάφορες επίπονες διαδικασίες σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, μας ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Στις 23 Ιουνίου η ηθοποιός είδε για πρώτη φορά την κόρη της.

Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια και lifestyle reporter μίλησε στο περιοδικό US Magazine μαζί με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro, για την τεράστια μάχη που έδωσε για τη μητρότητα, ενώ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τη νεογέννητη κόρη της, Αθηνά.

«Ήταν η πιο σπουδαία στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και την άφησε επάνω μου. Κάθισα με το μωρό στο στήθος μου, κοιτιόμασταν με τον Kevin και σκεφτόμασταν: ω Θεέ μου. Ήταν πραγματική ευτυχία», δηλώνει η Μαρία Μενούνος.

Το μεγάλο ταξίδι της παρουσιάστριας προς τη μητρότητα ξεκίνησε πριν από 10 ολόκληρα χρόνια, όταν η ίδια λόγω προβλημάτων γονιμότητας αναγκάστηκε να καταφύγει στη μέθοδο της εξωσωματικής. Ωστόσο, η διαδικασία διακόπηκε, αφού η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου το 2017.
Ξεπερνώντας το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της παρά την αποτροπή του γιατρού έκαναν εκ νέου προσπάθειες, οι οποίες απέδωσαν το περασμένο φθινόπωρο.

«Η Athena είναι το μωρό-θαύμα μας», είπε η ίδια. «Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτήν» πρόσθεσε, ενώ στη συνέντευξη αναφερόμενη στα συναισθήματά της είπε ότι «αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ευφορία. Για τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε. Πήγαινα στα πάρτι γενεθλίων των παιδιών και στεναχωριόμουν λίγο γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένη, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω.»

Περιγράφοντας τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με την κόρη της, σημείωσε: «Όλο το σπίτι είναι σε χαρούμενη κατάσταση! Ο μπαμπάς μου, η Abuelita της, η τροφός της, όλοι μας, τόση πολλή αγάπη. Οι άνθρωποι λένε ότι δεν θα νοιάζεσαι πια για τα σκυλιά σου, αλλά αν δεν ζουλάω την Athena, ζουλάω αυτά.»

Όσο για το πώς επέλεξαν το όνομα Athena, τόνισε: «Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα, και όλοι λένε ότι όταν δεις το μωρό, θα ξέρεις, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε, τι κάνουμε; Η Athena είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας και ο Keven λάτρευε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν».

Μαρία Μενούνος

Μαρία Μενούνος: «Έκλαιγα Με Λυγμούς Από Χαρά. Ήταν Τόσο Συναισθηματικό»

Εδώ και λίγες εβδομάδες τα φλας των Ελλήνων παπαράτσι έχουν επικεντρωθεί στο ταξίδι που έκανε η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της. Η ηθοποιός σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και δηλώνει αρκετά χαρούμενη, μετά την τελευταία περιπέτεια υγείας που είχε.

Μάλιστα, όσον αφορά το ταξίδι της στην Ελλάδα, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ειδική αναφορά στην Αίγινα και την επίσκεψη της στο μοναστήρι του Αγ. Νεκταρίου.

«Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν ήταν μόνο για το island hopping και τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Ονειρευόμουν να πάω στην Αίγινα. Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε- η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον ελληνικό κόλπο, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, ήταν εξέχουσα προσωπικότητα της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα. Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που υποφέρουν από ασθένειες- όπως καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, πόνο στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και άλλα. Από τότε που η μητέρα μου και εγώ διαγνώσαμε όγκους στον εγκέφαλο οι φίλοι μας έλεγαν ότι θα πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς.

Παρακολουθούσαμε την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πάμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να ευχαριστήσω για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες έχουμε ευλογηθεί. Ήταν ο πρώτος μας σταθμός στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον Άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα άκουσα χτύπημα. Αχνό χτύπημα. Ρώτησα την Ιωάννα τη φίλη μας που μας καθοδηγούσε αν ήταν αυτός και μου είπε ναι. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Έμεινα με το αυτί μου στον τάφο για πολλή ώρα. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και είπα σε παρακαλώ κάνε το αναμφισβήτητο. Δεν θέλω να φύγω από εδώ χωρίς να είμαι σίγουρη αν σε άκουσα. Καθώς προσευχόμουν για τους ανθρώπους στη ζωή μου που έχουν καρκίνο άκουσα ένα τεράστιο κτύπημα και άρχισα να φωνάζω τον ακούω! Ήταν σίγουρα αδιαμφισβήτητο.

Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά. Ήταν τόσο συναισθηματικό, καθώς νιώθω ότι έχω μια τέτοια σύνδεση μαζί του και αυτό με έκανε να νιώθω ακόμα πιο ευγνώμων για τη σύνδεσή μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτα εμπνευσμένη στιγμή. Κατάφερα επίσης να καθίσω στο κρεβάτι του, όπου ζούσε και ανατρίχιασα.

Όλοι στην ομάδα μας συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων σε αυτή την επίσκεψη. Αν πάτε ποτέ στην Ελλάδα, προσθέστε το στο ταξίδι σας. Ο Άγιος Νεκτάριος βοηθάει τόσους πολλούς και έχει χαρίσει τόσα πολλά θαύματα. Μου αρέσει να λέω να πιστεύετε στο απίστευτο γιατί τίποτα δεν είναι πολύ μακριά από το δυνατό όταν πιστεύετε στον Άγιο Νεκτάριο.»

Μαρία Μενούνος

Μαρία Μενούνος

Μαρία Μενούνος: «Θα Έχω Μωρό Και Δεν Θα Είμαι Εδώ Για Να Τη Γνωρίσω;»

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της αλλά και τον πατέρα της. Η ίδια παρέλαβε το ελληνικό της διαβατήριο και είναι έτοιμη να τρέξει και Μαραθώνιο.

Μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή την είδαμε να διασκεδάζει, μαζί με την Μαριέττα Χρουσαλά, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρό.

Η σταρ έχει δώσει διάφορες συνεντεύξεις αυτές τις ημέρες αλλά οι δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσαν τεράστιο ενδιαφέρον και συγκίνησα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά στην Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο».

Για τον ερχομό της κόρης της που την περιμένει το καλοκαίρι, σχολίασε συγκινημένη: «Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», ενώ ο πατέρας της βουρκωμένος αναφέρθηκε και στην απώλεια της γυναίκας του.

Στην ερώτηση ποια ήταν τα πρώτα της συναισθήματα όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από μερικό διάστημα εκείνη απάντησε: «Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;». Πρόσθεσε ότι έλαβε στήριξη, τόσο από τον πατέρα όσο και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», είπε κλείνοντας με δάκρυα στα μάτια, η Μαρία Μενούνος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...