Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα & τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα
Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα έχει έναν ιδιαίτερο λόγο να είναι χαρούμενη αυτές τις ημέρες.

Πριν από μερικούς μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το θυμόμαστε σαν χθες όταν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι μας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα. Ήταν μάλιστα από τις πολύ σπάνιες φορές που πόζαραν μαζί.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία μέχρι σήμερα έπρεπε να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ελλάδας. Όλα αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν.

Ο Αλμπέρτο Μποτία, από το 2018 αγωνιζόταν στην Σαουδική Αραβία με τα χρώματα της Αλ Χιλάλ και της Αλ Ουάχντα, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια, καθώς η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην ομάδα.

Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα θα έχει πλέον καθημερινά τον αγαπημένο της και πατέρα του γιου της στο πλευρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο Αλμέρτο Μποτία γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1989 στην Ισπανία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενιέλ και της Ρεάλ Μούρθια.
Το πολύπλευρο ταλέντο που είχε τον οδήγησε, το 2004, στη Masia, τη φημισμένη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια, πριν μετακομίσει ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε το 2009/10 (27 συμμετοχές), οδήγησαν την Σπόρτινγκ Χιχόν στην απόφαση να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Στον σύλλογο της Αστούρια έμεινε γι ακόμη δύο χρόνια, πριν συνεχίσει στη Σεβίλλη, στην οποία έμεινε για μία σεζόν (25 συμμετοχές). Το 2013/14 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε (35 συμμετοχές), για να ακολουθήσει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τέσσερα χρόνια.
Σε αυτό το διάστημα, ο Αλμπέρτο Μποτία πανηγύρισε τρεις φορές την κατάκτηση του τίτλου στη Super League (2015, 2016, 2017) και μία φορά αυτού του Κυπέλλου Ελλάδας (2015), μετρώντας 80 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, 14 συμμετοχές στο Champions League και 12 συμμετοχές στο Europa League.

Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη παρουσία στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, αρχικά για την Αλ Χιλάλ (2018/19), με την οποία κατέκτησε το Saudi Super Cup (2019), κι εν συνεχεία για την Αλ Ουέχντα. Ο Αλμπέρτο Μποτία έχει υπάρξει επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας (31 συμμετοχές). Με την Κ21 της Ισπανίας κατέκτησε μάλιστα το Euro U21 στη Δανία το 2011.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Η Ελένη Φουρέιρα Ποζάρει Στην Πισίνα Μαζί Με Τον Γιο Της

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μία πυρετώδης φάση στα επαγγελματικά της αφού κάνει συναυλίες ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη, ηχογραφεί νέα τραγούδια και άλλα πολλά. Μέσα στο τόσο επιβαρυμένο, όμως, πρόγραμμα αρκετό χρόνο στη ζωή της αφιερώνει και στον γιο της. Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να επέστρεψε στη δουλειά αλλά τα παιχνίδια με τον γιο της δεν σταματάνε ποτέ.

Ένα άκρως χαριτωμένο στιγμιότυπο με τον 6 μηνών γιο της δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια μπήκε στην πισίνα του σπιτιού της μαζί με τον μονάκριβό της, αναρτώντας μία υπέροχη φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να παίζει με τον γιο της στην πισίνα τους σπιτιού της. Όπως όλα δείχνουν, όταν η perfomer δεν κάνει πρόβες και δεν περιοδεύει, αγαπάει να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο με τον γιο της ο οποίος έχει φέρει στη ζωή της κάθε ευτυχία, όπως έχει και η ίδια δηλώσει άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ελένη Φουρέιρα

Instagram

Η Συγκινητική Στιγμή Που Η Ελένη Φουρέιρα Μαθαίνει Πως Είναι Έγκυος

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που φούντωναν οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος. Η κίνησή της να ακυρώσει τις συναυλίες και φυσικά η αποχή από τη νυχτερινή ζωή της πόλης ήταν μερικά από τα σημάδια που μας έκαναν να μαντεύουμε μια πιθανή της εγκυμοσύνη. Σήμερα, κρατά πλέον στην αγκαλιά τον γιο της και έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες live εμφανίσεις της ως… mummy!

Στα μουσικά βραβεία του MAD βρέθηκε πριν δύο ημέρες η Ελένη Φουρέιρα και η συνεργασία της on stage με την Έλενα Παπαρίζου έγινε viral. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια “έβαλε φωτιά” στη σκηνή ενώ κατάφερε να αποσπάσει το πιο δυνατό χειροκρότημα από το κοινό αλλά και τρία συνολικά βραβεία.

Η ίδια δέχτηκε ιδιαίτερα συγκινημένη κατά τη διάρκειας της απονομής ενός βραβείου, το οποίο και αφιέρωσε στον γιο της, αποκαλύπτοντας σε όλους όσους ήταν εκεί πως έμαθε ότι είναι έγκυος δύο μονάχα μέρες πριν τα περσινά βραβεία. Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο γιος της είναι ό,τι πιο όμορφο έχει κάνει ενώ τόνισε πως στη ζωή της έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο.

«Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El telephone, για πρώτη φόρα έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα…»

«Είναι πολύ καλά το μωράκι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω υπέροχα, περίμενα πώς και πώς να επιστρέψω. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος, μου έλειψε πιο πολύ όλο αυτό. Χαίρομαι που στη ζωή μου όλα έχουν αλλάξει και έχουν πάει προς το καλύτερο. Επέστρεψα και όλα έχουν αλλάξει. Ο γιος μου είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει.», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: «Το Μωρό Μου Είναι Αρκετά Μποτία»

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά στον αέρα του “Καλό Μεσημεράκι” της Παρασκευής, με αφορμή την επιστροφή της στις live εμφανίσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, τη μητρότητα. Απόψε, Σάββατο (27/05) επιστρέφει στη μουσική σκηνή με συναυλίες έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Σήμερα ξεκινάει την περιοδεία της και σε κάποιες στάσεις θα έχει τον γιο της στο πλευρό της: «Εννοείται ότι θα τον πάρω μαζί μου σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας μου. Είναι μικρούλης ακόμα, δε θέλω να ταλαιπωρείται. Έχω πολύ άγχος για αύριο, ούτε όταν γέννησα δεν είχα τόσο άγχος […] Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πολύ και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο. Ανυπομονώ. Δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάθει».

Για τον γιο της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι».

Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...