Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Η Βάσια Κωσταρά κυκλοφόρησε το key piece αυτού του καλοκαιριού

Βάσια Κωσταρά

Βρήκαμε το αγαπημένο μας σετ από τη νέα συλλογή που κυκλοφόρησε η Βάσια Κωσταρά πριν λίγα 24ωρα. 

Το 3ο Edit της φετινής καλοκαιρινής της συλλογής κυκλοφόρησε πριν δύο εικοσιτετράωρα η Βάσια Κωσταρά και εμείς ξεχωρίσαμε το απόλυτο σετ του καλοκαιριού. Όλες μας θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια άνετα, απλά και ευκολοφόρετα.

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα Prints της σχεδιάστριας αλλά η σχεδιαστική της επιτυχία δεν οριοθετείται μόνο εκεί. Το Lindos set επιβεβαιώνει αυτό που μόλις σου αναφέραμε.

Σορτς σε μία απαλή υφή (100% cotton) που στο άγγιγμα και μόνο «ταξιδεύεις» στο αγαπημένο σου καλοκαιρινό μέρος και ένα κοντομάνικο πουκάμισο ακριβώς με την ίδια ύφανση. Ένα σετ σε λευκή ή μαύρη απόχρωση που μπορείς να φορέσεις το πρωί στο γραφείο με clogs ή πέδιλα και στο νησί πάνω από το μαγιό σου. Αυτή είναι η επιτυχία, το ότι έχες στην γκαρνταρόμπα σου κομμάτια που δεν σε δεσμεύουν στις εμφανίσεις σου.

Βάσια Κωσταρά Βάσια Κωσταρά Βάσια Κωσταρά

Στο ότι δεν σε δεσμεύει στις εμφανίσεις ας συνυπολογίσουμε πως το συγκεκριμένο σετ είναι Unisex. Μπορείτε να είστε και matchy matchy με τον σύντροφο / κολλητό σου.

Το λευκό σετ μπορείς να το βρεις είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand είτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Το μαύρο αποκλειστικά και μόνο στο www.vassiakostara.com

Τι είδαμε στο 3ο Edit που λάνσαρε η Βάσια Κωσταρά για φέτος το καλοκαίρι

Η παλέτα του brand Vassia Kostara Limited Collections μας «ταξιδεύει» στα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα αφού το ροδακινί συναντά το καφέ της τερακότα και τις διακριτικές λάμψεις. Δεν απουσιάζουν όμως και οι basic αλλά ταυτόχρονα quiet luxury αποχρώσεις, όπως το λευκό και το μαύρο. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε συνδυασμό με το φετινό αγαπημένο μοτίβο της Βάσιας Κωσταρά. Οι καρδιές αποτελούν το νέο καλοκαιρινό print και αποτυπώνονται σε glam retro φορέματα και μαγιό που ορίζουν τη νέα εκδοχή της θηλυκότητας στα party και το beachwear. Τα αξεσουάρ με την υπογραφή Vassia Kostara Limited Collections κάνουν και φέτος την διαφορά χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Σκουλαρίκια από vintage κουμπιά και ασορτί μπουτονιέρες, πλαισιώνουν τις εμφανίσεις με αέρα πολυτέλειας και απλότητας.

Σε αυτό το 3o Εdit είδαμε από τη Βάσια Κωσταρά και ένα μεγάλο come back. Η White Collection επιστρέφει ξανά, έπειτα από απουσία τριών ετών, με το κλασικό ολόλευκο χρώμα που τόσο πολύ έχουμε ταυτίσει με το μεσογειακό καλοκαίρι να αναδεικνύεται μέσα από κεντημένες πέρλες που δίνουν λάμψη, σούρες, ιδιαίτερες ραφές και υφές. Κομμάτια που θα μπορούσε να επιλέξει μία νύφη για τον γάμο της, το pre wedding party ή το beach party.

Βάσια Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά

Η βιωσιμότητα για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Ελληνίδας δημιουργού, η οποία αξιοποίησε ανακυκλωμένα πανιά σε unisex πουκάμισα, φούστες, φορέματα και ανδρικά μαγιό.

Βάσια Κωσταρά

Instagram

 

Βάσια Κωσταρά

©HARIS FARSARAKIS

 

Το «καρδουλομαγιό» που φόρεσε η Βάσια Κωσταρά λίγες ώρες πριν το launch

Στα Κουφονήσια βρήκε το Σαββατοκύριακο αυτό τη Βάσια Κωσταρά αλλά ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της, μας δίνει μερικά hints για το τρίτο edit της νέας της καλοκαιρινής συλλογής. Η σχεδιάστρια μόδας επαναφέρει κάτι που είχαμε λατρέψει στο brand της και αυτό δεν είναι κάτι άλλο από τη συλλογή White. Κομμάτια δηλαδή σε λευκό χρώμα τα οποία μπορεί να φορέσει μια νύφη τόσο στον γάμο της (ναι αν θέλει να αποφύγει το κλασσικό νυφικό), στο pre wedding party ή στο after wedding. Γενικώς δηλαδή δημιουργίες που μπορεί να φορέσει μια νύφη.

Και το νέο της μαγιό θα το θεωρούσαμε ιδανικό για το πάρτι του γάμου αν παντρεύεσαι σε νησί ή αν στο πρόγραμμα, τέλοσπαντων, υπάρχει κάποιο beach party. Επίσης, θα μπορούσε να το φορέσει κάποια στο bachelor της αν θέλει να επιλέξει κάποιο λευκό μαγιό αλλά όχι το μονόχρωμο το κλασσικό. Τέλος, μπορείς να το φορέσεις και εσύ που δεν παντρεύεσαι απλά λατρεύεις τα λευκά μαγιό.

Το μοτίβο παραμένει ίδιο αφού η Βάσια Κωσταρά «γέμισε» τις καρδιές μας φέτος το καλοκαίρι με καρδιές. Όσον αφορά το launch date η ίδια έχει ανακοινώσει πως το 3o Edit θα είναι διαθέσιμο στις 18.07. Stay tuned girls!

Βάσια Κωσταρά

Instagram

Βάσια Κωσταρά

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...